Graba strica treaba?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Originally posted by alexa

De 15 ani incerc sa gasesc o solutie miraculoasa dar fara succes.
M-am linistit credeam ca numai eu am un sot care se misca cu incetinitorul.

lasa frate, macar ai vostrii se misca in reluare, dar ce ziceti de unul care umbla ca musca fara cap prin casa un sfert de ora inainte de plecare de te ia efectiv ameteala (te ciocnesti de el si pe hol si la baie cand te grabesti mai tare) si incepe spectacolul dupa iesirea din casa: in lift: mi-am uitat telefonul acasa.....intoarce-te cu liftul la et 9 din nou si ia telefonul : in parcare: nu gasesc cheile de la masina, le-am uitat acasa...stai cu ochii in soare si asteapta langa masina iar sa urce domnul.... iar faza culminanta de obicei e in masina, pe drum, cand isi da seama brusc ca am uitat acasa listele de cumparaturi, retzeta de la farmacie, actele de nu stiu care, dosare sau orice (dar important sa fie!!!!)
acum ce sa fac? am fost la reduceri prin magazine si tuburi de oxigen pentru cei care dau brusc in apoplexie cu tensiunea 22 nu am gasit.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

vai feteleeee va plingeti din atita lucru?!
Bine, recunosc.. eu sint melcul in cuplul nostru.. al meu este intors cu cheia!!! Si nu ca as pierde timp la machiat, imbracat, etc.. pur si simplu nu ma grabesc decit f rar caci.. tot acolo ajung, de ce sa mi stric eu deranjul? Sotul sta cu gura pe mine, eu ii spun bosumflindu ma "iar ma grabesti?"

dar ma accepta asa cum sint, la fel cum il accept si eu pe el... Caci v ati intrebat daca pe ei, pe sotii vostri nu i deranjeaza, la rindul lor, faptul ca voi ii fugariti? Vorba cuiva pe aici, aplciati metoda plozilor: intii imbracatii pe ei si abea apoi aranjati va voi!
intotdeauna am considerat ca sint lucruri cu mult mai importante pe lumea asta pt care sa ma agit, enervez, etc. Asa ca trec peste maruntisuri... si poate reusesc sa l invat si pe al meu sa faca la fel Ca el se minuneaza cit de calma pot fi in general! Fie vorba intre noi, si eu ma minunez!!!

Pupici grasuni!!

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput