Graba strica treaba?!

Graba strica treaba?! | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Stie cineva o solutie miraculoasa prin care barbatu' poate fi convins ca nu intotdeauna graba strica treaba?!
Ca al meu m-a exasperat....cand eu ma grabesc cel mai tare el se misca mai rau ca melcul. Dimineata daca mergem impreuna la serviciu indiferent cat e de tarziu cand ne trezim, trebuie sa-si fumeze tigarea si sa-si bea cafeaua, chiar daca tigarea si-o poate fuma si-n masina, in drum spre birou. Asta inseamna cel putin 15 minute pierdute (ca rar se-ntampla sa fie doar o tigare), in conditiile in care eu's gata cu totul in mai putin de 15 minute si tot timpul eu sunt cea care se trezeste prima!
Seara cand mancam eu termin in 10-15 minute...el cam intr-o ora....mai ia o imbucatura...mai casca gura 5 minute la televizor...si tot asa.....ca simt cum mi se zburleste parul in cap. Mai ales ca se supara rau de tot in caz ca ma leg de el la masa. Aseara voiam sa-i fac baie fetei...ce...am mai apucat....pana a terminat taicas-o de mancat se facuse deja 10 seara!
Astea's doar primele exemple care-mi vin in minte...dar in 99% din cazurile in care ne grabim sa ajungem undeva el e cel care se msica in reluare (desi nu recunoaste).
Stiu ca n-o face din rautate.....dar de multe ori cedez nervos...de cele mai multe ori eu imi planific la fix timpul pentru a ajunge undeva iar el imi da tot programul peste cap.
Cum sa fac sa-l "grabesc"?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

De 15 ani incerc sa gasesc o solutie miraculoasa dar fara succes.
M-am linistit credeam ca numai eu am un sot care se misca cu incetinitorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Intotdeauna cand trebuie sa plecam undeva sau sa ne asezam la masa cu totii, sotul meu se duce la baie si staaa, staaaa de bat cu pumnii in usa si-l intreb daca a murit sau nu .
Cum pot barbatii astia sa faca asa ceva exact cand trebuie sa iasa din casa si sa-i puna pe ceilalti sa-i astepte ?
Eu ma imbrac rapid, imbrac fetita , mai strang prin casa ( ca machiata si aranjata pe hol ca sa-i las lui baia ) si amandoua imbracate il asteptam pe d-nul sa se gateasca !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu'Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Si eu am parte de un astfel de specimen... el zice ca-i normal sa fie asa, ca eu sunt zvapaiata si nu stau locului deloc.

Acum, dupa ce v-am citit pe voi, imi dau seama ca-i normal asa, noi suntem "vinovate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

ha...nu'stu ce sa fac, sa rad sau...mai bine nu, ca si eu sunt in aceasi situatie...doamne ce subiect..poate gasim solutia miraculoasa..
la fel si al meu, il regasesc si pe al meu in tot ce ai scris Mikyyy...deja m-am saturat sa stau imbracata ca o "maia o pauzahahahaha hai ca am luat o pauza" ..si sa astept sa fie gata, cand trebuie sa plecam..asa ca ies in fata blocului, evident dupa ce bombonesc in continuu...si astept..."mireasa"...
am crezut ca este unicat ...ufff..greu tare...chiar ma gandesc cu groaza la momentul cand o sa vina bb si el o sa se miste in reluare in timp ce eu urlu la el ca am nevoie de ceva..."de la chioscul din colt"

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

aaaa.....da...ca bine zici...de statul pe buda am uitat ....sunt zile cand pierde si juma de ora cu vreo revista in brate. Bine macar ca am reusit sa-l dezvat de fumatul pe buda (desi inca suspina dupa vremurile alea cand isi lua cafeluta, tiagrea si ceva de citit si trona minute-n sir).

Si daca l-ati vedea ce viteza prinde la need for speed ....cat de repede i se misca degetelele pe taste , nici n-ati zice ca-i aceasi persoana care-n restul timpului se misca cu incetinitorul!!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

sa va spun si eu: al meu se trezeste la ora 5,30 dimineatza si pleaca in jur de 7,45; in acest interval se foieste in toata casa si deseori dupa ce a iesit pe usa se intoarce k a uitat ceva.

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Of, of, grea problema. Si fara rezolvare cred. Si al meu e la fel, si cu buda, si cu cafeluta si tigarica (dar afara, in fata blocului ) si cu miscarea in reluare. Dupa aproape 7 ani, de cand ne stim, s-a mai dat nitel pe brazda, dar atat de putin....de fiecare data aproape cand trebuie sa plecam undeva
De curiozitate, ai vostri ce zodii sunt? ca al meu e taur, si cam asa scrie si in zodia lui, cica " tacticos si mai incet", asta spus frumos

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

quote:
Originally posted by melina34

sa va spun si eu: al meu se trezeste la ora 5,30 dimineatza si pleaca in jur de 7,45; in acest interval se foieste in toata casa si deseori dupa ce a iesit pe usa se intoarce k a uitat ceva.

M.

Da, exact la fel si al meu, intotdeauna de cand se scoala si pana pleaca, trec doua ore. In situatii cu totul exceptionale o ora jumate. Si eu, care-s gata in 2 timpi si 3 miscari, asa ce ma mai enervez....

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Iaca stau si citesc si ma minunez...
Eu stiam de obicei ca barbatii sunt aia care-s gata in 10 minute, pe cand femeile au nevoie de 2 ore sa se imbrace (daca s-au hotarat cu ce sa se imbrace...), sa se machieze, rujeze etc etc... Si barbatii sunt aia care bat din picior nervosi cat o asteapta in fata usii, in fata blocului, in masina. Sau cand femeile se plimba prin magazine si la cumparaturi stau 5 ore, iar barbatii dispera pe langa ele...
Cu statul la buda.... deh.... asta cam asa e, da lasa ca stiu si femei de genul... nu spui cine...

Or fi moldovenii mai iuti?

Ramonika si pisica
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Fetelor, al meu este exceptia care intareste regula !
Se scoala la 7.45 si la 8.05 a iesit din casa (dar asta in varianta in care nu face altceva decat sa se imbrace, sa-si salveze banii pe net la joc, sa se duca pana la buda si sa se incalte).
Eu mor de ciuda ca nu m-ajuta sa il imbrac pe pici si sa fim toti trei gata, desi uneori imi mai da si el o mana de ajutor.
Al meu e capricorn, ai vostri ce sunt ?

Ana

Annablue si Adita 1.11.2002

Mergi la inceput