Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
ad_rianna spune:
FELIS ma bucur din suflet ca se poate rezolva problema lui Mihaita la inima. Citisem initial cum ai fost la medic si ti-a zis ca are probleme cu inima, si apoi fuga ta cu bebe in brate, cu autobuzul...era ca un scenariu care parca mi se desfasura...ca un film...Cate poate face o mama pentru puiul ei. Chiar mi te imaginam cu el in brate. Cata putere poti avea!!! Si m-am intristat foarte tare. Apoi cand am citit ca ai fost la medic a doua oara si ti-a dat explicatiile necesare m-am linistit mult. Nu cunosc pe nimeni cu SD dar se pare, si ma rog din tot sufletul sa fie o forma f.usoara, iar operatia de care e vorba sa rezolve problema cu inima.
Si am aflat niste informatii foarte interesante de la tine! Adica daca suge de la san isi consuma energia si ia mai putin in greutate? Ce ciudat! Si inca ceva m-a bucurat enorm: ca mai exista si "oameni" printre doctori! Asta pt. ca acum nasul meu are niste probleme de sanatate si a fost tratat de un urolog ffff cunoscut si bun cica din Cluj, dar care....
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
ad_rianna spune:
MAMALUIDAVID bine ai venit printre noi. Si Bianca da afara destul de des si uneori la intervale de masa. Chiar m-a trimis cu ea sa-i fac bariu insa am refuzat. Ideea e ca ia in greutate si atunci nu trebuie sa ne facem probleme.
Am facut si noi luni vaccinul de 2 luni insa nu au fost atat de agitati cum m-am asteptat. Au plans si ei si-si tineau piciorusul aproape inert dar mami le-a pus comprese le-a dat paracetamol si le-a trecut.
Bebelasii vostri ganguresc? Eu ma tot mir in fiecare zi de Tudor ca tot altceva zice: "de-de", "bu", "grr", "uuu", "chi" si cate si mai cate, deja am inceput sa le notez. Mama mea se tot distreaza cum ne intelegem noi doi. E atent la mine si imi raspunde cu gangureli. Bianca nu prea zice multe insa e atat de curioasa si atenta la ce e in jurul ei: jucarii, lumini, desenele de pe pereti...Nu mai am rabdare pana ma voi intelege cu ei
Cat despre colici...eu cred ca la noi au disparut. Suntem destul de cumintei. Mai trebuie sa "lucram" la trezitul noaptea
VIOVIO bine ai venit si tu! Aici e loc pentru toata lumea. Suntem o familie cum zice si FELIS. Pe fetita mea o cheama Bianca-Cristina
ELIZA si eu le dau Zymafluor: sparg tableta in lingurita si le-o dau cu ceai. Da sunt probleme doar la supradozare, insa ca sa aiba efect trebuie dat fara intrerupere pana la 14 ani.
MIKIMI bine ai venit, mi-au placut mult cuvintele tale.
Si F.ANOMIS! Ce de prietene noi avem!!!
pozele noastre
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
poze de la felis:)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
Ce bine ca va puteti intalni asa!!
pozele noastre
monica-elizabet spune:
VIOVIO, MIKIMI, F ANOMIS, bine ati venit printre noi, sa va traiasca bbelasii, sa fie sanatosi si cumintzei.
noi am iesit vreo ora si jumate azi afara dar pe unde nu era soare era cam friguletz...ruxandrei i-a placut, a dormit ca de obicei dar eu...m-am congelat de frig.
MOSS, incearca sa nu o mai lasi sa doarma spre dupa amiaza, fa-i baitza la aceeasi ora in fiecare seara si o sa vezi ca-si revine cu somnicul. daca vrei sa o culci pe la 22 incearca sa nu mai doarma de la la 19-20. si rabdare.
apropo de 31 cand fetita ta implineste 3 luni...la multi ani si sa-ti traiasca! si sotzul meu este nascut tot pe 31 ian, dar il serbam maine, asa ca azi ma apuc sa fac tortuletzul, pe el l-am trimis la cumparaturi si copilasii dorm...noroc cu mama mea care se invarte intre amandoi si eu ma pot ocupa de detaliile pentru petrecere.
va pup si mai vb...sunt pe-aici
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
monica-elizabet spune:
Fulgule, pe unde esti? ce face ginerele meu? a dormit mai bine?
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
FELIS spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Fetele, am deschis cont in lei. Maine in valuta, ca sotul a inteles ca doar in lei.
ING Office Nerva Traian, Bucuresti
Cont RO67INGB0000999900077208
Contul e pe numele sotului : DUMITRU CORNEL.
Va multumesc!... Dumnezeu sa va ocroteasca!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
Azi am deschis cont si in valuta.
ING Office Nerva Traian, Bucuresti
USD : RO11INGB0000999900077925
EUR : RO92INGB0000999900077922
Toate conturile sunt pe numele sotului: Dumitru Cornel.
Atentie: daca cineva vrea sa foloseasca ordin de plata (nu cash) la banca se scrie:
ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala Bucuresti: INGBROBU
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
fulguletz spune:
fetele..eu sunt cu pregatirile de maine..de botez..
va citesc si mai fac un ou umplut si pun frisca la tort sau imi pun rabdarea la incercare cu David (mey..da nu mi doarme deloc..vrea doar distractie..)..si eu nu mai mai distrez deloc si eu vreau sa DORM...
si eu vreau in vizita la Felis...si cu poze a la gandacica..
mey..sabina componista ..da m-ai facut curioasa cu poza aia pe care ai vrut tu sa nu mai apara..oare cum e?
fetele..ma duc s mai fac una alta..cand mai apuc va mai scriu..
monica...bezele si pupici de la David pentru Ruxy..
de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze
bits spune:
FULGU sa va fie intr-un ceas bun si cu norc!pupici lui ANDREAS si sa fie barbat maine cand il baga in cristelnita
MOSS iubita ia incearca tu sa o trezesti pe iubitica ta pe la 9 dimineata sau mai devreme sa vezi tu cum iti cade franta seara.mie lucrul asta mi l-a spus pediatra de la primarie cand a venit in vizita,asa ca la 9 dimineata fac lumina in camera si apare reactia adversa:se trezeste puiutul.ne jucam vorbim iar la 11-11.30 pica.la 14 plecam afara iar de la 17.30-18 nu-l mai las sa doarma,ii distrag atentia cu jucarii,masaj,stat pe burtica,gangurim,urmeaza baitza ,papica si somn.
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
MIKIMI eu nu am putut vedea pozele,imi apareau 2 albume goale de ce oare?
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
Sabina spune:
era o poza cu mine din profil...cu o moaca de.....de ziceai ca maine ma spanzura Io-s ochelarista, v-ati dat seama,nu?
Felis, ce-ai facut cu captoprilul? tre sa i-l dai neaparat....si exact in doza prescrisa, e un medicament pt. scaderea tensiunii....
i-l da probabil ca sa nu faca inimioara lui un efort mai mare decat rebuie.
m-am mai gandit nitel la faza cu alaptatu...raman la ideea ca macar 2 mese sa le ia de la san, ca psihic conteaza f.f. mult, intelegi? Chiar sa intrebi dr., daca pt faptul ca are Sd si trebuie cat mai multa iubire aratata nu ii foloseste sa ia macar cateva mese de san, apropierea asta face minuni la dezv. cognitiva.Dar intreaba, ca sa nu faci ceva ce nu trebuie, sunt cazuri si cazuri.
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete