Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by Ele
Si ma bucur ca au fost fetele pe la tine. Sigur ti-au mai ridicat moralul.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Fetelor... moralul mi l-ati ridicat voi toti cei de pe forum inca de la inceput. Mai ales in primele zile cand eram terminata, disperata...
Acum, nu stiu cum, dar din ziua cand am fost la doctori, aveam o senzatie, ... simteam ca totul va fi bine. Era ca o certitudine... Si nu era un gand... Era asa ca un presentiment. Mai imi dau lacrimile in anumite situatii, dar in rest zambesc cand imi privesc puiul meu drag.
Cand au venit fetele eram bucuroasa ca am sa le vad, ca imi vor vedea puiul de care sunt f mandra. Mai ales cand l-am vazut si pe Ioachim ... Nu a fost loc decat de zambete si bucurie...
Le ziceam si la fete ieri ca eu de felul meu eram o pesimista. Ce nu am apucat sa le zic e ca de cand am mers la cei doi doctori si odata cu acel sentiment de certitudine ca totul va fi bine, gandurile mele sunt optimiste. Ma bucur enorm de orice din partea puiului meu: cand ridica capul, cand are acea fata luminoasa de ingeras in somn, cand aflu ca a luat in greutate f bine... etc Si toate acestea numai datorita voua. Increderea s-a cladit cu fiecare cuvant al vostru de incurajare, cu fiecare gand bun trimis catre mine si sigur ma ajuta si faptul ca va rugati pt mine...
Recunostintza mea pt voi nu are margini!... Va iubesc pe toate...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Felis, ma bucur tare mult sa te vad asa de optimista. De altfel este binecunoscut faptul ca o gandire pozitiva te ajuta foarte mult. Bucura-te in continuare de puiutul tau, si ai sa vezi ca va fi bine.

Monica, asa face si Bianca, cand ma intorc de undeva prima grija e sa ma caute prin "buzunare" sa vada daca am adus ceva, iar daca nu gaseste nimik se bosumfla imediat domnisoara... deh, rasfatul . Acum cateva zile i se plangea tatalui meu (care o vede cam de 1-2 ori. saptamana, si atunci inevitabil ii aduce cate o surpriza)ca meme (mama) nu ii aduce in fiecare zi ceva...

Mihnea e tare simpatic, de vreo saptamana a inceput sa ajunga cu manuta la jucariile din carusel, si sa vedeti ce le mai "mangaie" si ce mai vorbeste cu ele.Daca ii dau jucarioare zornaitoare in mana le tine dar pentru scurt timp, in schimb la statul pe burta e de o puturosenie rar intalnita, nu-i prea convine sa faca efort sa ridice umerii, mai mult ii place sa suga pumnuletul, ca doar e mai comod.Ii place in schimb tare mult sa-l ridic de manute pana ajunge in fund si apoi in picioare - rade de nu mai poate!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Viovio bine ai venit!
Si eu sunt nou venita ,deja fetele m-au ajutat enorm si am devenit dependenta (asa cum au prezis),sunt sigura ca te vei simti si tu la fel de bine.
Felicitari pentru fetitza!

Stefania si David

http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Pentru Felis si mamaluidavid,multumiri pentru urare.Sa fiu sincera nu ma asteptam sa primesc raspuns.Aveam impresia ca "toata lumea,cunoaste pe toata lumea",iar noii veniti,poate,nu mai au loc.Va multumesc si astept cu nerabdare sfaturile voastre,care ma ajuta mai mult decit va puteti imagina.Fetita mea e o permanenta sursa de "mirare" si imi e mai usor sa aflu unele raspunsuri de la voi.multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Viovio

Pentru Felis si mamaluidavid,multumiri pentru urare.Sa fiu sincera nu ma asteptam sa primesc raspuns.Aveam impresia ca "toata lumea,cunoaste pe toata lumea",iar noii veniti,poate,nu mai au loc.Va multumesc si astept cu nerabdare sfaturile voastre,care ma ajuta mai mult decit va puteti imagina.Fetita mea e o permanenta sursa de "mirare" si imi e mai usor sa aflu unele raspunsuri de la voi.multumesc.

Sa stii ca toate mamele de aici te primesc cu bratele deschise. Tot timpul va fi loc printre noi pentru o mama asa grijulie si iubitoare cum esti tu. Sunt sigura ca nu gresesc cand vorbesc in numele la toate. Asa am gandit si eu ca tine prima data cand am postat, si uite-ma facand parte din "familie"

Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

VIOVIO bine ai venit in randurile noastre!

FELIS formula de care spuneai ca ti-a recomandat-o doctorul nu e FHM?este ceva pe bebelusultau.ro formula pt sugari.

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by bits

FELIS formula de care spuneai ca ti-a recomandat-o doctorul nu e FHM?este ceva pe bebelusultau.ro formula pt sugari.

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Fetelor... Am dat acum de dr si mi-a zis ca e corect FMS initiale si e un supliment matern care inseamna "formula matern suplement" (stau cam prost la engleza- adaptati-o voi. Captopril (mi-a dat pe retzeta si eu nu gasisem ce scria el pe reteta. Mi-a zis ca daca ma duc la "fandositii de la SensyBlu" (si a mai zis o farmacie) normal ca nu o sa gasesc, ca aceia s-au transformat in simpli vanzatori. Sa ma duc la o farmacie traditionala ca el mi-a dat pe retzeta si recomandare cum trebuie impartit captoprilul si eu nu o pot face, ca trebuie balantza de farmacie, si trebuie sa mi-o imparta acolo. Mi-a zis ca daca nu gasesc FMS sa iau orice fel de lapte de bebelusi si in loc de dozarea obisnuita de 14% sa il fac mai concentrat: 17%. Gata m-am lamurit.
Acum ies sa vad ce fac.

Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Viovio, bine ai venit si sedere placuta printre noi
.
O sa incerc sa pun si noile mamici in listuta, cu conditia sa nu mi-o ia moderatorii inainte, caz in care nu am cum sa fac modificari.

Eu sunt numai cu Mihnea, mama ce liniste e, nu-mi vine sa cred. Pe Bianca am lansat-o la mama pana diseara! Am fost afara dar vad ca acum incepe sa se faca cam frigut.

Dama, pupici lui David, e un scump, s-a facut o minune de baietel. De cate ori ii vad pletele, imi aduc aminte de Bianca cand era bebe. Multa sanatate si sa nimiciti mucisorii cat mai repede!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Inca o data multumesc de urari si ma bucur ca ati avut un pic de timp sa vedeti si minunatia noastra.Cum va spuneam eu pe ai vostri ii iubesc demult si ii admir cum cresc pe zi ce trece.
Azi noapte bebe plangea de foame, ca Doamne fereste sa intarzi un minut cu tzitzica ca e jale...si intre reprizele de plans cat il schimbam zicea un ma-ma destul de clar.Imediat sotul meu a venit cu banutii pentru fiisu doar doar o zice si ta-ta.Radeam amandoi chiar daca stiam ca sunt sunete intamplatoare.Doamne ce bucurie in inima noastra cand auzi asa ceva.
Si mai nou puiul tipa.Atat-tipa-.Nu plange , nu scartiie.Asa fac la 1 luna juma?
Felis am o prietena care pentru ca are gemene nascute prematur(1500gr fiecare)trebuia sa le dea numai din biberon lapte de la ea.A fost mai greu ca trebuia sa se mulga de 8-9 ori pe zi, congela si folosea in ordinea in care era produs.Atentie, nu stiu daca ai citit , nu se stocheaza mai mult de 3 luni.Pungi ai gasit?
Mamici de 2 ingerasi, imi faceti pofta de inca unul.Vad ca se poate.Oare 4 ani intre ei e prea mult? Voi credeti in horoscoape chinezesti sau mai stiu eu care iti pot "citi" in ce perioada iese baiat sau fetita?

Voi intentionati sa dati copilasii la inot? eu va sfatuiesc caci noi facem si suntem foarte multumiti.
va pupam

Miki si Alexander (12.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Roserb ce draguta esti.!!!! Noi suntem : 12dec 3600gr si 52 cm.
Mai fetelor ce de plete au copilasii vostri.Al meu e un chel...of, oare cand o sa-i creasca.??

Miki si Alexander (12.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Dragele mele, AJUTOR !!!!!

Nu stiu ce sa mai fac cu Alexia sa-mi adoarma mi devreme seara !!! Ea inainte de 1, 2 sau 3 dimineata nu adoarme ! Iar de trezit se trezeste pe la pranz ( 11, 12 ) si mai are cam 3 - 4 reprezize de somn in timpul zilei de cate 1/2 ora sau 1 ora si una mai lunga de cam 2 ore

In Martie incep serviciul si o sa fiu terminata daca ma culc la 2 dimineata si ma trezesc la 7.

Fetita prietenei mele care este cu 3 zile mai mare ca Alexia adoarme frumos la 10 seara si se mai trezeste pe la 5 sa manance si mai doarme vreo 3 ore.

Ce sa ma fac cu ea ?
Face 3 luni pe 31 Ianuarie..
In rest este farte dulce si activa...

va pup....
cristina si Alexia
www.larond.ro/moss/

ps. Felis, duminica am botezul fetei dar saptamana viitoare as vrea sa te vizitez si eu...daca ma primesti

Mergi la inceput