Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Ele
Si ma bucur ca au fost fetele pe la tine. Sigur ti-au mai ridicat moralul.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
Fetelor... moralul mi l-ati ridicat voi toti cei de pe forum inca de la inceput. Mai ales in primele zile cand eram terminata, disperata...
Acum, nu stiu cum, dar din ziua cand am fost la doctori, aveam o senzatie, ... simteam ca totul va fi bine. Era ca o certitudine... Si nu era un gand... Era asa ca un presentiment. Mai imi dau lacrimile in anumite situatii, dar in rest zambesc cand imi privesc puiul meu drag.
Cand au venit fetele eram bucuroasa ca am sa le vad, ca imi vor vedea puiul de care sunt f mandra. Mai ales cand l-am vazut si pe Ioachim ... Nu a fost loc decat de zambete si bucurie...
Le ziceam si la fete ieri ca eu de felul meu eram o pesimista. Ce nu am apucat sa le zic e ca de cand am mers la cei doi doctori si odata cu acel sentiment de certitudine ca totul va fi bine, gandurile mele sunt optimiste. Ma bucur enorm de orice din partea puiului meu: cand ridica capul, cand are acea fata luminoasa de ingeras in somn, cand aflu ca a luat in greutate f bine... etc Si toate acestea numai datorita voua. Increderea s-a cladit cu fiecare cuvant al vostru de incurajare, cu fiecare gand bun trimis catre mine si sigur ma ajuta si faptul ca va rugati pt mine...
Recunostintza mea pt voi nu are margini!... Va iubesc pe toate...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
poze de la felis:)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
E tare reusita si cea pe care voiai tu s-o stergi... Unde eu sunt aplecat intr-o parte si e si Miche in poza. Nu a iesit "in miscare".
Pozele noastre!
andreap spune:
Monica,ce bine ca reusesti sa o lasi singura!Mariica,daca mananca exclusiv laptic de la mamica,nu o pot lasa singura,nu stiu cand i se face pofta sa mai"molfaie"putin..Asa ca suntem legate una de alta.
Acum am "parasit-o" cateva momente in patut,la carusel.
Pupici,
Andreea si mariuca(7.11.2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Felis..e bine ca ai afisat contul... Contul este numai de valuta sau si de lei? Felis, am vorbit cu cumnata mea care vrea din tot sufletul sa te cunoasca si te ajute. Nepotelul meu a facut operatia la inima pe la 8-9 luni, nu mai stiu exact (acum se simte foarte bine), iar ea vrea sa-ti recomande un dr. foarte bun (asta in cazul in care nu ai gasit altul).
Felis, daca vrei sa va cunoasteti, trimite-mi si mie pe adresa simona_catrina@hotmail.com numarul tau de telefon sau da-mi adresa ta de e-mail pentru a putea sa-ti dau numarul ei de telefon.
Simona si David (10 nov)
http://community.webshots.com/user/simonacip
SIMONA... am primit si mail-ul tau. Sigur ca am sa o sun. Cat mai multe informatii nu strica niciodata. Si Gandacelu s-a zbatut f mult si a aflat si de un centru de recuperare modernizat Phare, unde este si un copil cu SD recuperat TOTAL, care nici nu se cunoaste ca are SD. Tot de la ea am aflat si de doctorul la care am fost si mi-a facut eco generala si care m-a trimis la cardiolog.
Va multumesc ca toate ma ajutati.
Pozele noastre!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by irinaA
Noi tot cu mana spalam rufele Ioanei.
Cu Ioana de 3 luni
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84
Vad ca esti "in zona". Am primit mail-ul tau, da vreau mai multe amanunte. Sunt cam nedumerita. Nu ai primit PM-ul meu trimis ieri noapte (dupa ce am venit de la cardiolog)- cu adresa? Poti sa-mi scrii un PM.
Pozele noastre!
dama spune:
Buna dimineata fetele. Eu sunt matinala, insa puiul nu. A papat la 7 si ceva si acum doarme iar. Mi-e tare teama pt el, ca este bolnavior. I-am dat paracetamol supozitor si sper sa-si revina. Ii curge nasucul tare si trebuie sa-i scot mucisorii cu pompita si nu-i place si plange rau.
Bits, merci, o sa incerc si eu cu culorile sa vedem poate incepe sa fie interesat. Problema e ca pe timpul zilei nu prea ii mai place in patutz in camera lui. L-am invatat cu mine prin casa, mai ales in salon si pare distrat de televizor. Nu stiu acum cum sa fac sa-l dezvatz, recunosc ca e greseala mea, dar parca ma simteam mai in siguranta sa-l stiu cu mine, sa-i vorbesc mereu. Acum vrea prezentza mea tot timpul si cum dispar un pic pe la bucatarie cum incepe sa maraie. David nu are rabdare sa se uite numai la o jucarie. Ianinte se uita si radea la carusel, acum parca nici nu-l mmai vede si se enerveaza repede daca i-l mai si pun sa cante. Nu mai vrea in patutz si pace. Nu stiu ce strategie sa adopt acum...
Eu spal hainutzele lui bebe cu de-ale noastre, dar mai selectate (nu chiar toate), dar de calcat le calc (chiar daca nu-mi place sportul asta) ca asa mi se pare si igienic si estetic (desi nu toate sunt sifonabile).
Ele, ce vorbesti tu mama, e durdulie papusica ta si o scumpa foc. Si lui David cand ii vezi falcutzele zici ca e un super grasunel, dar la corp nu mai pare asa, adica e numai bine zic eu.
Felis, ma bucur tare pt tine ca esti optimista. Sa stii ca daca pozitivezi, totul va fi pozitiv si lucrurile vor evolua spre bine. Mihaitza se va incarca si el de aceleasi sentimente pe care le are mama lui si va radia datorita tie. Si bineinteles ca trebuie sa fii mandra, ca copilasul tau este unic si evolueaza bine din ce ne-ai povestit. Ma rog sa va dea Dumnezeu sanatate si cu ajutorul medicilor buni sa se vindece ingerasul tau.
MamicaluiDavid, eu zic sa stai linistita in ce priveste culoarea ochilor. Daca ii are albastri, asa vor ramane. Esti o fericita... David al meu era mai interesat de jucarii (le privea doar) pe la 1 luna si ceva, dar (cum spuneam mai sus) acum si-a cam pierdut acest interes. Vrea mai mult miscare...
Am mai pus si noi poze noi cu Strumfelul la 2 luni si 1 saptamana.
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
Viovio spune:
V-am descoperit de curind si nu stiu "secretele" acestui forum dar am gasit foarte multe lucruri utile pentru o proaspata mamica.As vrea sa adaug pe lista bebelusilor de noiembrie-decembrie 2004 si minunea mea de fetita,Cristiana-Bianca,nascuta pe 22 decembrie 2004,la ora 12.50,cu 3000gr si 49cm.Invatati-ma cum sa fac,voi care aveti experienta si va multumesc din tot sufletul.viovio
FELIS spune:
IrinaA... ce bebelusa frumoasa ai... Si ce par are!... Sa fi e sanatoasa ca mai ei cred ca e taaaare mandra...
ELE sa nu mai zici ca e slaba fetitza ta ca nu e. Ce ai vrea acum, ca toti bebeii sa fie asa de "impanati" cum e Iochim (ca l-am vazut) sau cum e Kenzo?... Fiecare bebe se dezvolta altfel. Daca nu e "dolfi", asta nu inseamna ca e slaba.
BITS... ca tot ziceam de KENZO: am vazut si pozele voastre... Ai o mandrete de flacau...
FULGULETZ si tie ti-am vazut pozele... Frumosi copii mai aveti!... (pe ale tale le vazusem cand le-ai pus, n-am avut timp sa-ti zic).
Restul pozelor le-am vazut azi in timp ce ma mulgeam.
Pozele noastre!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by dama
Buna dimineata fetele. Eu sunt matinala, insa puiul nu. A papat la 7 si ceva si acum doarme iar. Mi-e tare teama pt el, ca este bolnavior. I-am dat paracetamol supozitor si sper sa-si revina. Ii curge nasucul tare si trebuie sa-i scot mucisorii cu pompita si nu-i place si plange rau.
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
Sanatate multa lui David.
Pozele noastre!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Viovio
V-am descoperit de curind si nu stiu "secretele" acestui forum dar am gasit foarte multe lucruri utile pentru o proaspata mamica.As vrea sa adaug pe lista bebelusilor de noiembrie-decembrie 2004 si minunea mea de fetita,Cristiana-Bianca,nascuta pe 22 decembrie 2004,la ora 12.50,cu 3000gr si 49cm.Invatati-ma cum sa fac,voi care aveti experienta si va multumesc din tot sufletul.viovio
VIOVIO bine ai venit printre noi. Pe listutza o sa apari cand o mai preia careva dintre noi, ca acum e postata de un moderator iar noi nu putem modifica, sau adauga.
Pozele noastre!