Dupa cate zile e concludent rezultatul testului
Raspunsuri - Pagina 4
poliana spune:
Monuta eu zic sa te entuziasmezi pentru ca duphastonul nu da teste fals pozitive. Pregnylul este cel care te poate pacali dar parca tu nu ai facut injectie cu pregnyl, nu?
So.... eu zic ca e bebe mic!
RalucaN spune:
De cand imi doream sa pot raspunde si eu la acest subiect. Eu am facut un test in ziua 25 - negativ. Apoi altul in ziua 30 (aseara)- pozitiv. Prima liniutza e mai slabuta putin decat cealalta, dar e cat se poate de clara. A, si ovulatia a fost undeva intre ziua 11 si 16.
Multa sanatate va doresc
sheba spune:
Raluca, felicitari!!!!Sa ai grija de tine iar bulgarasul de aur care creste acolo sa iti aduca bucurii multe multe.
O intrebare la tine, te rog: ai ceva simptome, cit de mici?Si mie mi-a intirziat CM luna aceasta, testul pe care l-am facut in ziua 30 a iesit negativ insa n-am nici un simptom, nici de cm, nici de bebe (de obicei simteam o tensiune in sini inainte de CM acum nimic).Din cind in cind am o jena la burtica, ba pe stinga ba pe dreapta.
narcisa spune:
Legat de teste, poate sint eu mai anormala. La prima sarcina, a fost una dorita, deci stiam ce facem, era a doua luna si in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul aveam dureri de ma urcam pe pereti, de parca acu acu incepea; si dupa alte doua zile cu speranta ca sint insarcinata, se duce sotu si cumpara test, din ala mai sofisticat(cica) Clear Blue, sper sa nu gresesc, da parca asa-i spune, iese negativ. Ziua urmatoare imi iau test gen Barza, care a iesit pozitiv era a doua liniuta ff. slaba da era. La cea de-a doua sarcina, eram in doua luni(prima luna cu ciclu de 3-4 zile peste sarcina) cred ca am facut 5 teste in acea zi, gen barza si a doua liniuta era ff. fin vizibila, aproape deloc; si eu aveam greturi matinale de groaza si stari de somnolenta. Abia dupa 8 sapt. am stiut ca sint insarcinata. Nu stiu ce sa zic cu testele astea, cit de sigure sint!!!!
p.s. Raluca, felicitari pentru sarcina!
toate cele bune
narcisa
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=narcisa
monuta spune:
Draga Narcisa,
Sa inteleg ca si tu ai avut dureri foarte mari in prima luna,deci sa nu ma ingrijorez ca am dureri de parca trebuie sa vina in secunda urmatoare.Oricum mai am de asteptat 2 zile si daca nu vine atunci eu zic ca e sigur bebe.
narcisa spune:
Da asa a fost la prima sarcina, zici ca aveam cutite in burta; si balonata, parca cumva era senzatia, cam 2-3-4 zile de zici ca in orice minut incepea sa-mi vina ciclul. Si a fost sarcina. Doamne ce ne-am mai bucurat si noi.
Sper sa fie si la tine, inteleg ca va doriti un bebe!
toate cele bune
narcisa
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=narcisa
quote:
Originally posted by monuta
Draga Narcisa,
Sa inteleg ca si tu ai avut dureri foarte mari in prima luna,deci sa nu ma ingrijorez ca am dureri de parca trebuie sa vina in secunda urmatoare.Oricum mai am de asteptat 2 zile si daca nu vine atunci eu zic ca e sigur bebe.
carmenus spune:
Fetelor, va rog sa va spuneti parerea si in cazul meu: pe 2 ianuarie ultimul ciclu; pe 18 ianuarie - 2 picaturi de singe curat, urmate de cateva pete maronii. Putine pete maronii si in urmatoarele 2 zile, apoi nimic. Nu semanau deloc cu o menstruatie. Am pus totul pe seama consecintelor embolizarii din luna noiembrie a unui fibrom uterin. Medicul mi-a spus ca sunt obisnuite asemenea secretii. Dar ciclul meu este de 24-25 zile, deci, daca aia nu a fost o menstruatie, ar fi trebuit sa imi vina de vreo 6 zile. Si cu toate astea, azi-dimineata am facut un test Femina si a iesit negativ. Nu am simptome de sarcina, sanii nu sunt tari, doar usoare dureri de cap pe care le aveam de obicei inainte sa-mi vina ciclul. Voi ce credeti ca poate fi asta? Eu nu indraznesc sa sper ca ar fi un bebe.
sheba spune:
Draga Carmenus,incearca un Clearblue.Si pe mine m-au ros indoielile iar dupa un Femina negativ aseara am facut un Clearblue-negativ si el.Macar,zic eu, m-am "linistit" ca nu sint.Sint deja la a 6a zi de intirziere si in afara de dureri razlete de burta n-am nici un simptom.Iar oboseala pe care o simt o pun numai pe seama serviciului.Pup
monuta spune:
Draga carmenus,
Eu zis sa mai faci un test, altul decat femina si daca nici urma de liniuta atunci sa mergi la doctor cat mai repede.Pentru linistea ta poti sa-ti faci un test la sange care o sa-ti spuna clar daca esti sau nu insarcinata.Stiu ca la Bucuresti nu e problema sa-ti faci testul la sange si nici foarte costisitor,tot atat cat un clear blue.Multa sanatate!