Dupa cate zile e concludent rezultatul testului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aditza_79 spune:

Buna fetelor !
Eu am mers la medicul meu la 3 zile de la data cand trebuia sa-mi vina CM pentru ca eram foarte speriata pentru ca pierdusem cu un an inainte o sarcina si pentru ca am avut niste usoare scurgeri maronii. Asa ca medicul mi-a recomandat analiza hCG, care mi-a iesit pozitiva. Am hotarat sa merg cat de repede posibil la medic si se pare ca a fost bine ca am facut asa. Dupa confirmarea sarcinii dr. mi-a dat Utrogestan si acid folic plus Aspenter pentru evitarea formarii cheagurilor de sange si Doamne ajuta, bebe e bine acum. Sunt deja in saptamana 19 si sper sa mearga totul bine pana in iunie cand o sa nasc.
Va doresc multa bafta si copii frumosi si sanatosi,
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

quote:
Originally posted by Tia

eu cred ca e mai bine sa contorizam ziua din ciclu cand testul a iesit pozitv, nu toate stim cand a avut loc ovulatia.

la mine a iesit pozitiv in ziua 29 - Clear Blue

In cazul asta eu am facut testul care a iesit pozitiv in ziua 31. Ciclul meu menstrual este de 28 zile. (daca ajuta pe cineva)

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Sunt de la mamici de mai iunie si pot sa va spun ca mi-a iesit a doua liniuta ,din a saptea zi de la ovulatie.Ce-i drept era o liniuta f slab vizibila,aproape ca nu o vedeai, dar era.Cand i-am aratat testul colegei mele,a zis ca sunt nebuna, ca nu se vede nimic, dar eu am vazut-o.Deci, daca e sarcina ,apare.Nu mai stiu ce fel de test era, dar in orice caz, era test caseta,parca femina.Pot sa va mai zic, ca nici macar nu am facut testul dimineata.Asa ca se poate.SUCCEES! ILE25sapt si bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Noi am incercat la 13 zile de la ultima menstruatie (prima data), apoi ziua urmatoare. Imediat dupa aceea, la vreo 2 zile, am inceput sa am simptome ca si cum mi-ar veni ciclul (dureri de abdomen, sini...).
La 4 zile dupa ce am incercat am cumparat o cutie cu 2 teste. Pe primul l-am facut in ziua respectiva (negativ); pe al doilea la 6 zile (negativ).
Mi-am mai cumparat o cutie cu 2 teste (crazy, nu?) si am facut un test la 8 zile (a iesit slab pozitiv); la 10 zile l-am incercat pe al doilea (a iesit pozitiv!).
Atunci am asteptat pina in ziua in care trebuia sa imi vina c.m. si am mai cumparat o cutie cu 2 teste; am facut un test atunci si a iesit foarte clar pozitiv!
Apoi am facut programare la ob-gyn (in 4-5 zile) zi mi-au confirmat sarcina!
Am facut ultimul test ramas in cutie la vreo 2 saptamini de cind ginec. mea mi-a confrimat sarcina, ca sa ma asigur ca inca mai eram insarcinata

Oana 16+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Buna ziua la toata lumea!eu am facut azi un test fiind in ziua 26 a CM. Dupa 5 minute mi-a iesit a doua liniuta ffffffffff. slab vizibila iar dupa o jumatate de ora a disparut. Ce credeti?Adevarul ca testul este cel mai ieftin posibil adica 24000. M-am mirat ca l-am gasit la pretul asta.Luna aceasta am facut stimulare cu clomifen cite 2 pastile pe zi in zilele5-9. In ziua 13 am avut un folicul de 18mm., de ovulat am ovulat.O sa mai repet testul peste citeva zile , si unul mai scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hai ca raspund si eu...acum cateva zile as fi dat toate economiile pe acel test care mi-ar fi aratat inainte de data la care asteptam rushii ca....e cu ochi.
Asadar, in ziua 8 dpo am stricat un clear blue. Degeaba m-am uitat la el pana m-a luat cu durere de cap, nu am vazut deloc a doua liniuta. Am fost distrusa. Apoi am incercat din nou la 11 zile de la ovulatie. Tot Clear Blue, am zis ca am incredere in el (asta dupa ce am enervat-o pe farmacista tot explicandu-i ca am neaparata nevoie de un test ca sa arate repede repede un eventuale bebe). A aparut liniutza, f f fina, abia o zaream.
Am fugit la Medicover sa imi calculeze cat HcG este prezent. Mi-au zi ca peste 7 zile e gata analiza, multumesc, la revedere. "Eu am nevoie sa stiu azi". Am fugit la Medsana, am facut analiza (Ce dr v-a trimis?, m-a intrebat candid doctorita de acolo . -"Nici un doctor. Eu am venit sa verific", nu mai imi pasa de ce credea ea)
Seara- rezultatul (cu 3-4 zile inainte sa astept rushii). 35 de unitati din acelea de HcG. Negativ e pana in 5, deci...era POZITIV!!!!!!! Azi am refacut cu Femina (deja banii s-au dus pe Clear Blue si analiza) si a iesit clar a doua liniuta. Azi ar fi trebuit sa am CM. Am aflat acum 3 zile, sigur, la 24 de zile de la ultimul CM, ca la mine in burtica si-a facut culcus o adunatura de celule care peste vreo 8 luni o sa imi schimbe viata.
Astept acum cumintica saptamana viitoare, sa fiu deja in 5 saptamani si sa ma duc la dr. sa ii dau si lui vestea cea mare...
Va pup. Multumesc ca sunteti aici, va citesc cu drag mereu, chiar daca nu sunt prea "vorbareata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monuta spune:

Buna fetelor!
Am o mare dilema.Am facut tratament cu duphaston si in ultimele 3 zile mi-am facut 3 teste,in fiecare zi cate unul.Toate au iesit slab pozitive,ultimul fiind un clear blue.Temperatura a ramas toata perioada de la fecundatie peste 37.(azi era 37.6 vaginal).Problema este ca trebuie sa-mi vina peste 2 zile in mod normal si ca am de ieri dureri destul de agresive de burta,ca acelea dinainte de menstruatie plus de azi si greata.Poate duphastonul sa influenteze rezultatul testului?sunt normale durerile asa de mare la inceput de sarcina?mentinez ca am uter retrovers si ca medicul mi-a spus ca voi avea dureri in primele luni,insa nu ca vor fi asa agresive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Monval, s-ar putea sa fii . Pe de alta parte, stimularea poate influenta rezultatul testului.
Greata e un semn bun. Ai si alte simptome (de ex somnolenta)?
Eu zic sa-ti faci neaparat un test de sange (e cel mai concludent) si sa mergi la medic ca sa vezi ce e cu durerile de burtica. Si pe mine m-a durut burtica in prima luna (am uter retrovers) si totul a fost ok. Dar e bine sa fii tu linistita.
Te pupam,

Emi si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Ouch, monuta, te-am botezat.
Scuze, monval. Dar cred ca si tu poti gasi un raspuns in mesajul meu.
Va pup pe amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monuta spune:

Hello!
Merci mult pentru raspuns.Din pacate in Brasov,la nici o policlinica nu fac analize din sange pentru depistarea sarcinii,plus ca nu mai am deloc incredere in nici un rezultat pana cand nu trec cele 72ore de eliminarea duphastonului din organism.Durerile de burta nu au trecut,sunt la fel de agresive,exact ca acelea dinaintea cm-ului,desi nu sunt permanente,si azi am avut greata si am mai facut inca un test ,la aprox.37ore de la ultimul duphaston,care a iesit clar pozitiv.Nu vreau sa am entuziasmez.

Mergi la inceput