Dupa cate zile e concludent rezultatul testului

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monuta spune:

Fetelor,
Multumesc pentru incurajari,mi-au prins tare bine.Inca sunt in perioada de asteptare.Va tin la curent cu noutatile.Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monuta spune:

Hello!
Am nevoie de sfatul vostru!Pentru ca starea de rau pe care o acuz de aproape 5 zile s-a inrautatit in loc sa se amelioreze,in sensul ca s-au accentuat greturile,am vomitat,nu am putut sa manac nimic,fapt care m-a slabit foarte mult,noaptea nu reuseam sa ma odihnesc,am zis ca desi ar fi cam devreme ,pt ca bebita ar avea doar vreo 2 sapt,am zis sa fac o vizita la medic sa ma sfatuiesc cu el.Durerile de burta nu au disparut desi acum erau mai rare,faptul ca nu puteam sa mananc nimic m-a speriat pt ca ma gandeam ca ii fac rau unui eventual bebita.Testele sunt clar pozitive,in fiecare zi mi-am facut cate unul si nici urma de indoiala.Se pare insa ca am prins-o pe doamna doctor intr-o pasa tare proasta pt ca aproape ca m-a facut paranoica,spunandu-mi ca daca nu mi-a intarzit 10 zile atunci nu am de unde sa stiu ca e sarcina;ca simptomele de sarcina nu apar asa devreme si sa ma duc sa ma caut de alte boli!Am ramas stupefiata!Mi-a zis ca testele de sarcina nu au nici o relevanta ca sunt prostii!!Plus de asta mi-a facut si un eco la care nu a vazut nici un bebita.Sunt in ziua 29 testul de azi e clar pozitiv,satrea de greata persista,si vreau sa spun ca si durerea de burata s-a schimbat.Acum simt ca si cum am o greutate in burtica.Ati facut vreuna eco cand bebele era la abia 2 saptamani si nu s-a vazut?Astept sfaturile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Monuta, si eu sunt tot brasoveanca. Tu la ce dr. mergi? poate ca ar trebui sa schimbi doctorul.
Felicitari pentru testul pozitiv!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Monuta, schimba cretina aia de doctorita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Monuta, in primul rand felicitari, clar esti gravida!
In al doilea rand te saftuiesc sa nu mai calci pe la doctora aia. E dusa cu pluta pe Dunare! Ce o vrea ea sa vada cu eco la 2 sapt. de la concepere? Unde a facut scoala? Schimb-o! Si de ce ma rog sunt o prostie testele? In lume milioane de femei afla prima data ca sunt insarcinate datorita testelor si ea spune ca sunt o prostie? Hmm.... Si cunosc fete care au avut greturi si sensibilitati la mirosuri cu multe zile inainte de a le intarzia ciclul. Simptomele difera de la femeie la femeie si de la sarcina la sarcina.
Inca o data: felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Am mai facut si eu un test Clear Blue, tot negativ. M-am procopsit si cu o cistita hemoragica, iau antibiotic; ciclul tot nu mi-a venit, ar avea vreo 9 zile intarziere. Acum ma tem de altceva: daca embolizarea genereaza menopauza ca nu mai sunt asa tanara?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor.

Nu stiu pe cit de clare o sa fie raspunsurile mele insa incerc.

Ciclul meu ultimul timp e de 31 zile, ovulatia nu e regulat in aceeasi zi (testat dupa temperatura bazala), luna aceasta nu am facut nici un fel de monitorizare, nu stiu cind am ovulat (nu am mai luat temperatura) nici cel putin nu m-am uitat la mucus.

Cam cu o saptamina inainte mi-au aparut niste dureri in burta ca si cum ar vrea sa vina rusii, durerile au fost ca niste crampe care durau maxim 1 min, se repetau de vreo 3-5 ori pe zi, deseori destul de dureroase.

Testul am indraznit sa-l fac abea in ziua in care ar fi trebuit sa apara ciclul (pe 3/02), rezultatul pozitiv.

Seara am fast la doctor unde am facut o echo vaginal la care s-a vazut clar un punctisor destul de pronuntat. Virsta probabila a embrionului e de 2 saptamini.

Sper ca ce am scris sa fie de folos pentru cineva.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Lucia 4+ saptamini

http://photos.yahoo.com/valerbatcu/

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Lucia, sa fie intr-un ceas bun! Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!

Pana la urma, 'strategia' ta a dat roade, eu eram tare curioasa si sa stii ca ti-am tinut pumnii atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Ouch, carmenus... Imi pare rau.
Poti incerca sa bei ceai de codite de cirese si matase de porumb. Se gaseste la Sensiblu si se numeste Renocip sau Renostip.
Cu ceaiul asta si un antibiotic potrivit trece repede, nu te necaji.
Sanatate,

Emi si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor

Ariadna a fost nevoie de mult curaj ca sa indraznesc sa fac ce am facut. Si sunt si eu uimita ca a dat roade. Intr-un fel oarecare eram nevoita sa intreprind careva schimbari, de altfel simteam ca plinge casa de nebuni dupa mine .

Da la's ca ma bucur eu de ce a fost, am avut parte de o luna mai faina ca cea de miere , stii la ce ma refer' nu .

Merci mult pentru felicitari si urare. Speranta moare ultima.
_
4+ sapt
http://photos.yahoo.com/valerbatcu/

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput