Dupa cate zile e concludent rezultatul testului
Raspunsuri - Pagina 13
dariana spune:
Buna fetelor!
Ce parare aveti, am facut un test de sarcina in ziua 7 DPO si a iesit negativ, credeti ca e concludent? Hormonul de sarcina poate sa apara de acum?
Eu am facut monitorizare si in ziua ovulatiei am prestat si speram sa am un alt rezultat, mai ales ca ma chinui deja de vreo 3 ani...
Serj spune:
buna dariana,
testul de sarcina nu este ata de sensibil, daca nu mai poti sa astepti poti sa faci un test de ovulatie dar din ziua 12 DPO, si daca ai doua liniute atunci este pozitiv.
daca nu, mai bine asteapta macar o zi inainte de presupusa venire a rusilor, si vad ca si in rom. se gaseste Clear Blue, stiu ca este dstul de sensibil.
sper sa te fi ajutat cu ceva,
succes!!!
kla78 spune:
buna fetelor!!!bun subiect
am o intrebare la care va rog din suflet sa-mi raspundeti!!!ultimul CM 29.03
INSEMINARE-12.04
zilele 18,19,20-sangerari usoare(cate o picatura pe zi)
26.04-test urina-negativ
28.04-test urina -negativ
30.04-test ovulatie(predictor)-POZITV!
01.05-test urina-negativ
03.05-betaHCG-inf.0,1
azi am 50 de zile fara CM.....am foat la medic si fara sa-mi faca eco mi-a dat sa iau 7 zile progesteron....mai am azi progesteron ...si CM tot nu a venit
nu stiu ce poate fii.....imi e frica de nu mai pot
am facut stimulare cu GONAL-75-INAINTE DE INSEMINARE
OARE CE-O FII?
VA ROG AJUTATI-MA
DE 6 ANI FAC TOT FELUL DE TRATAMENTE SI NIMIC....NICI NU STIU CUM ARATA 2 LINIUTE PE UN TEST!SUNT DISPERATA
VA MULTUMESC ....SI VA PUP PE TOATE
ingeras26a spune:
Draga Kla, din putina mea experienta as zice ca esti
. De ce nu te duci sa-ti faca o eco? isi da seama, ca a trecut destul timp :))
befta multa, multa si sa fie 
M-a mancat si pe mine sa-mi fac un test Dr. Sigur ieri, a iesit negativ, evident, stiu ca este prea devreme (z7 DPO), dar... nu mai am rabdare! ar trebui sa vina rushii pe 25, la CM30, deci mai sunt 9 zile...temp vad ca mi-a crescut bine (ieri am inregistrat o scadere 36.8, dar azi am avut 37.15).
Dariana, cred ca esti la fel de nerabdatoare ca si mine, dar dupa cum mi-a spus Cata, este prea devreme...deci sa speram in continuare!
pupicei, Andre
kla78 spune:
buna fetelor
INGERAS26A-ms mult de raspuns,mi-am facut acum 5 min un test in urina si a iesit negativ!,deci nu mai am nici o speranta ca sunt gravida!eu cred ca tu ti-ai facut prea repede testul,mai bine mai asteapta cateva zile sa nu te deceptionezi degeaba!sa dea d-zeu sa fie ++++++
eu sunt in spania si medicii de aici nu sunt ca ai nostri(daca vrei eco sa-ti faca),aici nici nu prea sta la povesti cu tine si asta din cauza ca sunt prea multe paciente ...si ei stau cam prost cu timpul...asta e!am fost la medic exact la o luna dupa inseminare dar numai mi-a scris enfermera reteta de progsteron si pe medic nici nu l-am vazut,deci nu am putut sa stau de vb cu el! cred ca innebunesccccccccc
sa aveti noroc cat mai multe la teste
ingeras26a spune:
Draga Kla, prietena mea cea mai buna sta in Madrid... mi-a mai povestit si ea ca nu sunt doc atat de serviabili...din pacate!
tu de ce nu iti faci analizele complete cand vii in tara? te-as putea ajuta daca vrei cu nr. de tel al doc meu, care este ff bun. Sa imi spui daca vrei.
Bafta multa si
, Andre
dariana spune:
ingerasa,
ai dreptate, sunt foarte nerabdatoare, insa am citit intr-o carte ca testul de sarcina e concludent cel mai devreme cu 3 zile inaintea datei prezumtive a menstruatiei, adica ziua 10 DPO, adica la noi ziua de joi ( ca am inteles ca suntem amandoua in ziua 8 azi, nu?).
Asa ca tre sa mai asteptam putin. Tu ai ceva semne?
Ai facut monitorizare, inseminare?
kla78 spune:
sal!
INGERAS-ms mult esti o draguta!!dar nu pot sa ajung anul acesta in tara ,am fost anul trecut dar n-am putu sta numai 2 sapt,si am aterizat in ro exact inainte de a-mi veni CM cu cateva zile...deci n-am putut face nici o analiza,mai e o problema ,eu sunt din jud.ALBA,deci daca tu esti in bucuresti si eu vacanta sa merg in ro o luna,nu stiu cum m-as putea imaprti,vezi tu cum e(mai sunt parintii,fratii,socrii....care abia asteapta sa te vada)...deci cu timpul stau cam prost!
prietena ta din madrid(si eu stau tot in madrid)a avut dreptate cand a zis cum sunt medicii aici!mai prosti si inconstienti nici nu cred sa mai fie in vreo alta tara!
va pup pe toate !!!
ingeras26a spune:
Kla, ai dreptate, stiu cum este...
Dariana, nu stiu ce sa mai cred, in sensul ca nici eu nu mai am rabdare deloc:)) as vrea eu...semne nu am, temp este crescuta, dar am inteles ca nici nu scade pana cu 2-3 zile inaiante de asteptarea rushilor :((, secretia o am albicioasa, nu este pe cale de disparitie, ceea ce ma face sa sper inca, dar alte semne ... nuuuuuu!!! asa este, si eu sunt in z 8 DPO, desi mi-am facut un test de ovulatie in z17, adica asa-zisa z 4 DPO si era slab pozitiv...datorita acestui rezultat nu prea mai am idee cand am ovulat, asa ca am prestat in continuare si in z18 si 20.
Eu as vrea sa mai astept pana sambata, ca atunci o sa fie mai sigur, ca sa mai sper un pic, sa nu ma desumflu de joi...
tu ai ceva simptome??
Doamne ajuta! sa fim
amandoua...din aceeasi zi ??!!
sa traim cu speranta, ca acum asta ne-a ramas...
multi, multi so o seara buna (eu inca nu am plecat de la scarbici)
Un ingeras care va iubeste! pt ca aici sunteti voi insele...
dariana spune:
Ingerasa,
nici eu nu am semne, cica oricum e prea devreme, cel mai repede ar putea sa apara saptamana viitoare, dar nu mai rezist! Numai la asta ma gandesc. Mi-am facut mari sperante luna asta ca am facut monitorizare si am prestat chiar in ziua in care mi-a zis dr. ca ovulatia s-a produs ( dar nu stia sa- mi zica daca cu 5 min. inainte sau cu o zi inainte); temperatura mi-a crescut si mie, dar asta inseamna doar ca am ovulat, nu si ca am ramas, in cazul in care ramane crescuta si dupa data prezumtiva a urmat. menstruatii atunci poate fi un semn bun!
Sper sa treaca repede saptamana asta si sa fie cum ai spus tu: sa fim amandoua