Dupa cate zile e concludent rezultatul testului
Raspunsuri - Pagina 14
Costi spune:
Sunt disperata!
Luna aceasta am facut stimulare cu clomifen, in ziua 9 aveam un folicul de 18.3 mm, alta ecografie nu am facut pt ca au venit sarbatorile de Pasti, temperatura a crescut inca din ziua 12,13 si am presupus ca ovulatia s-a produs. Iau utrogestan si cicul menstrual nu mai vine ( la un ciclu de 25-26 zile azi sunt in ziua 31) iar testul se incapatineaza sa ramina negativ. Sinii ma dor de 20 zile. E posibil sa fie sarcina si totusi testul sa nu iasa pozitiv?
jubica spune:
Eu urmez tratamentul Liviei,sunt in a doua luna de tratament,de vreo 5 zile ma dor sinii si astazi ziua 27 a cm am facut un test care a iesit slab pozitiv(a doua liniuta se vede clar,dar nu este ca prima ,are o culoare mai spalacita).Mucusul are o consistenta cremoasa,culoare alba.Ce credeti,oare sunt grea?
Ps.inainte de tratament aveam CM la 30-31 zile.Luna trecuta l-am avut la 29 zile.
utocatalina spune:
Jubica esti grea
...felicitari
...te astept la burtoase!Costi
am vazut ca utrogestanul a dat luna asta intirzieri la multe fete...eu sper sa fie sarcina la tine...dar cred ca in zilele urmatoare sigur vom sti cum stai..Te pup!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
Costi spune:
Cata, sunt disperata. Temperatura se mentine mare de 20 zile, sinii ma dor si sunt mari si tensionati, nu mai stiu ce sa cred. E normal ca faza luteala sa fie atit de lunga?
dienutagraviduta spune:
sincera sa fiu, nu prea ma pricep la procedurile de fertilizare, dar Costi, eu as zice ca ai bebe !!!
Mai stai cu testul, ca poate nu iese acum , dar eu zic ca vei fi mamicaaa!!
mai fetelor, unde se pot citi fetele care au reusit ?! vreau sa vad si eu galeria laureatelor!!
dienutagraviduta si bb 11+
ingeras26a spune:
Pupicei 
Jubica, felicitari, felicitari!!! o sa fii mamica! fugi repede, repede la 
Costi, este posibil, bineinteles!
Dariana scumpa, la mine temp este tot 37.00, mucus cervical normal, albicios, multe sperante...dar oricum, daca nu e luna asta, o fi cand vrea D-zeu! am obosit sa ma stresez din toate...
Fetelor, sorei mele i-au intarziat rushii 3 sapt, nu are nici semne ca ar veni, este in a doua luna de cand a intrerupt anticonceptionalele; maine se duce la doc. Testele de sarcina ies negative (si-a facut vreo 3). Ce credeti?
, un ingeras care va iubeste si spera!
jubica spune:
Fetele,va multumesc pentru incurajari,dar nu am vesti foarte grozave,am mai facut un test de dimineata iar cea de a doua liniuta se vedea mult mai slab decit ieri(poate o vedeam doar eu),se vedea numai la multa lumina.Ce credeti,sunt sau nu
?Mucusul are aceeasi consistenta si culoare alb-galbuie,sinii ma dor in continuae,sunt usor balonata si am o stare continua de somnolenta.
dariana spune:
Mai fetelor, mi-am mai facut azi un test ( ziua 11) test-Dr. Sigur- si a iesit si asta negativ. Acum ar trebui sa-mi fie clar, nu, nu mai am sperante luna asta?
Ingerasa, tu ce vesti ai?
ingeras26a spune:
Scumpa mea Dariana, uite mesaj postat dimineata:
"Sunt amarata, vai de sufletul meu ... nu vreau sa va stric ziua, dar nu am cu cine sa vorbesc...si=unt la serv, azi dimineata mi-am facut un nou test (rushii ar trebui sa vina miercuri, pe 25); a iesit claaar negativ! Ar fi z 11 DPO, dar nu sunt ff sigura, pt ca am mai facut un test de ovulatie pe 11-12, care a iesit usor pozitiv, asa incat nu pot fi sigura care a fost "the day". De ovulat am ovulat, secretia este ok, albicioasa, temp 36.9 (mi-o iau axial tot timpul, iar inainte de ovulatie era 36.4-36.6 max). Anaizele sunt ok, dar nu raman...
Sunt terminata, imi vine sa plang intruna, al meu baiat ma incurajeaza si cand ii spun ca am o depresie imi zice ca alti oameni au probleme mult mai mari; cu serv sunt ff stresata...Nu am idee cum sa ies din starea asta, imi vine sa ma duc acasa si sa bocesc, sa nu bag pe nimeni in seama. Maine mi-am facut o programare la doc ca poate imi da un tratament sau incep o monitorizare...o sa vad ce zice.
Ce sa mai fac?"
asa ca...sunt de prisos cuvintele...intre timp am incercat sa imi mai revin...nu stiu daca mai este vreo sansa luna asta, eu una nu imi mai fac sperante (aiurea!!!, ca numai la asta ma gandesc, poate a fost prea devreme...).
tu in ce stare esti?
Pupicei...
un ingeras care va iub.
bobociu spune:
Fetelor, declar din start ca nu sunt stresata (inca) de ideea bebeului, avand in vedere ca a f. putin tip la activ de incercari.
Dar daca aveti tip sa-i satisfaceti curiozitatea (asta pana a duc la faracie sa-i iau un test de sarcina) va rog sa-i ziceti si ie din experienta voastra daca uratoarele eleente va "zic" ceva:
- sunt in a doua luna de cand a intrerupr anticonceptionalele (pria a facut pauza)
- priul CM l-a avut de 31 zile
- acu il astept pe al doilea.... care nu ai vine...sunt in a 37-a zi
-nu a nici un fel de siptoe...doar o secretie ceva ai abundenta albicioasa
Va ultuesc anticipat pt.raspuns
Un weekend fruos sa aveti!