Dupa cate zile e concludent rezultatul testului
Raspunsuri - Pagina 12
dana p. spune:
R.R eu zic sa stai linistita ca poate sa fie bebe acolo si sa iei si niste utrogestan si mai repeta testul peste vreo 3-4 zile, daca poti sa mai astepti pana atunci.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Diana1968 spune:
Mersi Medeea de mesaj. Sunt cam aeriana. De fapt chiar eu mi-am zis Luana dar am uitat.
Si ce-i de facut cu problema cu usturimea. ce sa-mi mai fac? acum sunt chiar intr-o stare depresiva . In cele cateva zile de asteptare pana la venirea ciclului. Duminica ar trebui sa-mi vina. Test nu mai am curaj sa fac. ieri mi-am facut o echorafie,(eram in ziua 23) asa, de control "ca tot aveam bani si ma plictiseam", si mi-a zis ca nu vede in uter nimic, nici macar ca trebuie sa vina ciclul in 6 zile.
Carmen.cita spune:
Diana1968, te rog frumos poti sa-mi spui si mie cu cine ai facut operatia laparoscopica si daca ai facut-o in Bucuresti? La mine a trecut un an de incercari si ma cam bate gandul sa o fac, dar as vrea sa gasesc un medic cu experienta. Mersi mult!
Testul pe care l-ai facut este neconcludent cu o sapt. inainte de venirea rusilor, ar trebui sa-l repeti cam in prima zi de intarziere. La eco nu avea ce sa se vada, decat daca ai ovulat sau nu (apropo, ti-a zis ceva dr. de asta?). Iti tin pumnii sa fie sarcina, sa spargi gheata si sa dai sperante fetelor care au facut de curand laparoscopie!
Diana1968 spune:
Buna dimineata,
Am facut laparo la Giulesti cu prof. Marinescu. Am fost f. multumita de toata lumea pe acolo. Daca dai ceva toti sunt f. drauti. Iar cat despre prof. Marinescu am vazut ca se poarta in mod perfect eal cu cine da sau nu. Am un mare respect pt. modul lui de a trata oamenii.Fata de modul cum "trateaza" dr. Tutunaru. O fi un dr. bun, dar de la inceput arata "sictir". In rpimul rand am avut o ramada de nervi cand m-am dus prima oara la dr. Tutunaru. El, spunand ca nu il intereseaza ce-i dai si nici nu primeste, nu il intereseaza cite fete sunt afara, daca esti ravida sau nu, daca ai venit cu serlaj sau nu, daca vii din Ploiesti si esti luna a 8-a, nu-l intereseaza. secretara de la el nu iese si nu stria ea cine sa intre. Si uite asa intra prin fata orice nesimtita si tu daca esti cu bun simt astepti ca proasta cate 2 ore sau mai mult, vazand cum iti intra alte nesimtite. Asa mi s-a intamplat de 2 ori, a treia nu am mai avut rabdare sa astept ca proasta, doar asa, pt. ca pe el nu-l intereseaza cine e afara. In plus cand am vorbit cu el cu un mare dezust mi-a spus ca nu-l intereseaza analizele mele (aveam un [plic cu toate ce le facusem). Fata de el, prof. Marinescu, care este o somitate, a putut respecta ordinea fetelor de afara (el o stabilea in functie de urentele lor) si nu intra nimeni peste rand. In plus el a fost interesat de toate analizele mele, care erau si de la asa zisi "rivali": Prof. Ancar, Badea, Herheleiu. Deci acest mare doctor nu are supraoroliul de a nu lua in considerare ce au vazut altii inaintea lui. Tot respectul.
Avalon spune:
Fetelor, eu sunt in ziua 23 a CM si a 9-a DPO. Eu am CM de 30 zile. Cand as putea sa ma risc sa fac un test de sarcina? Si ce test credeti voi ca e mai sensibil? Despre Clear Blue stiu ca se pozitiveaza destul de tarziu, adica in ziua cand trebuia sa vina...
Va rog, dati-va cu parerea!
utocatalina spune:
Avalon..incearca un test in ziua 13 DPO...nu lua Clear Blue...eu am facut Barza si Diaspot casetuta...ieftine si POZITIVE...poti sa mai incerci si Dr. Sigur...succes!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
dienutagraviduta spune:
hehehe,
cred ca am 2 luni de cand nu m-am mai invartit pe aici...
asa eram si eu, nu aveam rabdare 2 zile cu testul de sarcina...
Mie mi-a iesit pozitiv dupa 2 zile de intarziere a cm, si negativ in ziua in care trebuia sa-mi vina...
dupa ce ramaneti insarcinate, veti numara saptamanile, asa cum acum numarati zilele...
va sfatuiesc cu caldura sa nu dati cate 2-3 sute de mii pe teste scumpe de sarcina, fiindca vorba aia, tot pipi faceti pe ele...
eu cand l-am cumparat pe cel care a fost pozitiv, am cerut "un test de sarcina pozitiv, va rog", de a ras farmacista o gramada...
dienutagraviduta 11+ si bebelicuta mica
Serj spune:
buna fetelor, sunt nouata pe aici dar cu aceeasi problema: in fiecare luna imi doresc sa fac un test care sa fie POZITIV, dar reusesc sa rezist, pt. ca de 1 an prin partile astea nimic cu exceptia unei sarcini terminate la 7 sapt. in noiembrie trecut.
de fapt am vrut sa va spun ca pe langa teste de sarcina cred ca se gasesc si in rom. sunt teste de ovulatie. Aici se unmesc " stck PERSONA", si sunt pe acelasi sistem, faci pipi pe ele (cum spune si dienutagraviduta), iar daca este o liniuta este negativ, cu 2liniute =pozitiv!!!!
de ce va recomand, pt. ca ar trebui sa fie mai ieftin, iar in cutie sunt 8 bucati.
pe forumul fetelor italiene, asta isi recomanda.
de regula trebuie si computer la aceste stck-uri, dar se poate invata sa se citeasca si fara.
daca aveti intrebari si stiu, va raspund cu drag.
va doresc la toate sa fie cu test pozitiv