Dupa cate zile e concludent rezultatul testului
Raspunsuri - Pagina 11
Medeea76 spune:
Ce pacat ca s-au pierdut informatiile de saptamana trecuta...
Ana, cum a iesit dozarea?
Trimis de Diana1968
Buna,
Am si eu o nelamurire suparata. Am facut laparo pe 6 aprilie, am prestat cand trebuie, dar am avut o ciudatenie: cand aveam mucusul cervical, deci atunci cand se vedea, am simtit ca niste mancarimi sau intepaturi. Inseamn oare ca am avut ph-ul acid?? Dar totul a fost ca la carte in ce priveste consistenta si culoarea mucusului.
Acum vine partea suparata: am facut test de sarcina in a 22-a zi , mie imi vine in a 27, 28-a zi, si mi-a iesit negativ. Ce-i drept pe el scria ca trebuie sa-l fac in prima zi de intarziere a ciclului. Inseamna ca nu am ramas in mod sigur sau mai am o sansa?
Medeea
Medeea76 spune:
quote:
Originally posted by Diana1968
Buna,
Am si eu o nelamurire suparata. Am facut laparo pe 6 aprilie, am prestat cand trebuie, dar am avut o ciudatenie: cand aveam mucusul cervical, deci atunci cand se vedea, am simtit ca niste mancarimi sau intepaturi. Inseamn oare ca am avut ph-ul acid?? Dar totul a fost ca la carte in ce priveste consistenta si culoarea mucusului.
Acum vine partea suparata: am facut test de sarcina in a 22-a zi , mie imi vine in a 27, 28-a zi, si mi-a iesit negativ. Ce-i drept pe el scria ca trebuie sa-l fac in prima zi de intarziere a ciclului. Inseamna ca nu am ramas in mod sigur sau mai am o sansa?
Medeea
Medeea76 spune:
Hai ca m-am zapacit de tot cu ghilimele astea... Voiam doar sa spun ca ultimul mesaj e de la Diana1968, adica nu e al meu, ca vad ca a iesit ca fiind semnat de mine...
In fine, Diana, cred ca testul e prea devreme facut, eu zic sa mai astepti cel putin pana in ziua 29. Cat despre usturime, si eu o simteam in perioada ovulatiei, daca aveam orgasm in acelasi timp cu sotzul. Stiu ca poate iti vine sa zambesti, dar am ajuns la concluzia ca asta a fost principalul motiv pentru care nu ramaneam... Din cate am mai citit eu, lichidul eliberat de femeie in timpul orgasmului omoara spermatozoizii
.
Medeea
hamza spune:
Buna fetelor
Am si eu un pic de vechime de cand m-am inscris in clubul aspirantelor. Luna aceasta am avut mici probleme si anume am luat amoxicilina (15 capsule). CM a intarziat cu 4 zile si testul a iesit negativ(un CM la 28-30 zile). Intreb si eu - antibioticul influenteaza in vreun fel sosirea rusilor ?
Va multumesc
Medeea76 spune:
Dupa parerea mea, nu influenteaza, adica nu am auzit de asa ceva pana acum. Oricum, menstruatia vine la 14-16 zile dupa ovulatie, indiferent cand aceasta a avut loc, deci nu venirea rushilor poate fi influentata in vreun fel sau altul, ci momentul ovulatiei. Eu cred ca ai avut mai tarziu decat de obicei ovulatie. Fa un test de sange cat mai repede, daca vrei sa fii linistita.
Medeea
Diana1968 spune:
Medeea, de asta mi-e si ie frica de aciditate. Dar nu aveam mancarimi sau usturimi decat atunci cand aparea mucusul cervical (uneori) nu si in momentul orasmului. Sa-i fi omorat miscatorii lui? in plus in prima zi dupa menstruatie am facut si o spalatura cu bicarbonat.
Diana1968 spune:
Medeea, de asta mi-e si ie frica de aciditate. Dar nu aveam mancarimi sau usturimi decat atunci cand aparea mucusul cervical (uneori) nu si in momentul orasmului. Sa-i fi omorat miscatorii lui? in plus in prima zi dupa menstruatie am facut si o spalatura cu bicarbonat.
Medeea76 spune:
Of, Diana, a zis cineva ceva de vreo Luana?
Eu pateam chestia asta cu usturimea tot in perioada ovulatiei, cand aveam orgasm simultan cu sotz-ul. Probabil asta e combinatia distructiva. Si de-asta iese la unele fete TPC pozitiv si totusi raman insarcinate.
Medeea
R.R. spune:
Fetele am si eu o problema...
Aseara la ora 20.30, in ziua 26, am avut o singerare micuta 2-3 picaturi, pina acum nimic, dimineata am facut un test de sarcina Ozone care a iesit slab pozitiv.... Voi ce ziceti?