Bebelusi de martie-aprilie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
LauraFlo spune:
Neata !
Clau sa stii ca de-abia am ajuns in firma. Contabilul sef e plecat in Italia in concediu si eu trebuie sa ma ocup de toate.
Asa ca la cafea de-abia acum o intind. Ma bucur ca tu esti mai bine ( daca ai chef de biciuiala inseamna ca esti bine ), iar pe Raul pupa-l din partea mea pe bucuta intepata ca poate ii trece mai repede durerea.
Vorbim mai tarziu ! Va pup !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Laura asa mai zic si eu! Gata te-am iertat[:d]
Mai eu nu ma simt deloc mai bine, ca si eu sunt cu mucii pana la genunchi[:d] dar acum profit de ocazie ca Raul doarme
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Ela76 spune:
Sa incep cu restantele mele rusinoase (vad ca tind sa devina obicei, of): LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ULTIMELE ZILE:
- lui Codrin si lui David Theodore pentru cele 11 luni implinite
- Mariei Cristina, lui Raul Andrei si lui David Bogdan pentru 10 luni! Sa cresteti mari si sanatosi!
Clau - multa sanatate pentru amandoi, insanatosire grabnica! (parca si pe mine incepe sa ma lase spatele, of)
Crina - bine ai revenit, zici ca puiul tau merge singurel asa bine, bravoooo!
Rayuela - de acord cu albumul cu rochite, si eu sunt moarta dupa ele! Iar referitor la par, am ajuns si noi cu bretonul in ochi, ma enerveaza nitel si pe mine, dar si pe ea; insa par bogat ca voi nu cred ca vom avea vreodata!
Gabi - felicitari pentru reusita cu pozele, fii-ta e o scumpa si seamana leit cu tati!
Spiculet - mare smecher fiu-tau! sa ne mai povestesti!
Veve - gata cu sick and tired, treci la apel!
Irina - nici o sansa sa "revina" apa clada? Cand ma gandesc mi se pare tare greu, insa la Odobesti, la parinti, nu avem apa calda, tot cu incalzitul suntem si chiar ne obisnuisem in cele 2 saptamani de stat acolo.
Laura - te invit maine la o cafeluta, daca esti , daca o sa vrea si Cristina sa ne lase, desigur!
Codritule - ai ajuns? cum ati calatorit? da-ne semne!
Ema, Oake, Ruprich - pe unde mai sunteti?
Micky - eu as sti o tipa dispusa, insa vine din provincie si e posibil ca salariul sa nu-i ajunga sa suporte o chirie aici. Frumos din partea ta ca dai de veste, poate chiar faci un bine cuiva! Ce mai face nazdravana din burtica, ai mai fost la eco?
Diana - un dulce de la noi! Ce frumos de voi ca sunteti intr-un peisaj asa frumos!
Malina - frumos tare pe unde te-ai plimbat! Cum a fost sa fii departe de Danut?
Andreea - ai sa vezi ca toate analizele vor fi bune! poate e doar oboseala de vina. E bine cu tati, nu?
Nedda, Mirinda, Lavi, Mariana - nu prea va mai vad, ce faceti?
Kata - si tu cam "somezi", rusinica!
Sa ne laudam si noi ca de aseara avem olita roz (din aia clasica) si ca dimineata am facut si pipi si kk la ea - norocul incepatorului, zic eu! Oricum, e o chestie interesanta pt ea, aseara chiuia de fericire, dadea din maini si din picioare cand am asezat-o pe ea, asa imbracata cum era.
Si sa ne mai laudam ca avem sanie, ca ii place in ea, ca isi taraie mainile prin zapada, numai ca ieri am reusit sa o rastorn nitel cu nasul in zapada, dar i-a trecut repede supararea...
In rest, ne pregatim sa plecam maine la Odobesti, caci e ziua mamei mele si a socrului, mergem sa-i sarbatorim; numai sa ne lase vremea.
S-ar putea sa stau o saptamana pe acolo, ca sa ne bucuram de aerul curat si poate de zapada, sa tocim saniuta.
pt toata lumea, o zi frumoasa!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Ela, ai vazut ca sta Cristinuca pe olita?? Mai ce fain de voi ca mergeti la Odobesti, vreau si eu sa merg la tara mamei tale si socrului!!Cand sunt nascuti, ca si tata e pe 4 febr., adica maine si inca n-am apucat sa-i iau cadou
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
La multi ani !
DAVID THEODORE
DAVID BOGDAN
Claudelu spune:
DAVID THEODORE X 11
DAVID BOGDAN X 10[/b]
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Fetelor, mai avem putin si luam din mot ! Adica puiutii nostri vor implini un an.
La noi, la Moldova, e un mare eveniment care se cere sarbatorit ca atare. Numai ca atatea bordeie si tot atatea obiceie.
Mama nu le are cu traditiile, iar soacra mea e nascuta in Braila si cica traditii ca la ei nu gasesti pe nicaieri. Cu alte cuvinte daca la Galati ( de ex) la mot, vin nasii la fini acasa, la Braila e invers.
Ok , asta nu conteaza prea mult, noi si nasii am facut si la nunta cum am crezut noi de cuviinta si nu cum au spus " 'ai batrani".
Eu am de gand sa le cumpar cate un cadou, mai ales ca e si ziua nasului nostru pe atunci, prin preajma evenimentului.
De abia astept sa vad ce-o sa aleaga Dari de pe tava.
Voi cum o sa faceti ?
Rayuela spune:
Fetele ,am venit si eu la cafelutza!!Cine e gazda azi?
Clau,nu-mi mai spune de Raul cum plinge ,ca acuma pling si eu ,mi-e o mila de funduletul lui de nu mai pot!!Eu am oroare de injectii,nu cunosc ceva mai odios ,poate in afara de serpi!Si mucushori!!Offfffffff!!Ca l-au napadit toate necazurile,pe mititel!!pupa soacra tare pe fundulet!!(sa nu ma parasti cind o creste mare)
Cit despre album,am vazut deja un baietel in rochita,un scumpel,asa ca poftiti la parada modei,si baietzei in rochitzei!
Laura ,cum e la servici??
Ela,hai cu poze cu rochitzi,va asteptam la noul album!!
Elena si Amelie
georgescu oana spune:
Ma primiti si pe mine la cafeluta?Azi sunt cam pleostita ca am inceput tratament de ingrasaresi iau peritol si ma adoooooaaaaaarmee!
La multi ani David Theodor si David Bogdan ,mai mamicilor voi v-ati vorbit sa-i botezati la fel!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Rayuela spune:
Clauditzo,vezi ca e un album nou"Baieti fotomodel",pune si tu poze cu frumosul nostru,ca daca nu,pun io,lenesho!!
Elena si Amelie