Bebelusi de martie-aprilie 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi: David Theodore si David Bogdan!
Sa cresteti mari si sanatosi si norocosi si sa aveti numai bucurii!

Oana - nu vrei niste kg de la mine? SUnt de calitate, facute cu mancare frantuzeasca! (doamne am vreo 20kg de dat jos ca sa ajung iar cum aratam acum 3..4 ani mi-e rau!!

Ma oftica tastatura asta!! Iar a plecat mesajul fara sa aiba permisiunea mea!.

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Mi-am luat pantaloni d-aia care cica te slabesc...unde am slabit ca de nu ii port si zi si noapte pe mine, si tot degeaba! (bine - am mai facut cate o pauza mica de cate o zi...dar acolo nu scrie ca tb sa-i porti chiar asa cum i-am purtat eu!!)
Mi-am luat centura care sa-mi dea electrosocuri..p-aia nu am prea folosit-o ca parca mi-o ia inima la trap cand incepe sa-mi curenteze sunculitele ...
Dar sunt asa de pofticioasa!! Aseara stateam la TV cand incep sa ma gandesc la pestele afumat din frigider...Imi alung gandurile, ma uit mai departe la film (era unu cu extraterestrii); pestele din frigider nu-mi dadea pace! Pana nu am mancat putin curgea Dunarea la mine in gura! Pai cum sa slabesc eu in ritmul asta??
POate ar trebui sa-mi iau bicicleta medicala...dar daca se loveste David de ea?..si unde o mai pun si pe aia ca nu am decat 2 camere!
Of si vine vara si eu tot dolofana sunt!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oana, ridica capu de pe tastatura!!!! Te-am vazut Hai ca-ti dau si io vreo 6 kg, atat cat mi-a mai ramas din cele 34 puse pe mine in timpul sarcinii

Rayuele, pun si io poza dar habar n-am cae sa o pun Ma enerveaza Clau asta ca nici acum nu mi-a scanat pozele de la craciun si Revelion...ii dau eu lui

Lumi, lasa naibi tampeniile alea de slabit ca nu-s bune Mai bine incearca sa inlocuiesti o masa cu fructe ca e mai bine...eu fac greva foamei

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Elenaaa, gata, am pus!!! E bine???

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Veve, am ras de m-am spart cand am vazut balerinu nost' frumos E scump tare

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Martie Aprilie 2004

gata ,m-am calmat!
Si p'aia alb-negru vreau,aia e poza de fotomodel smeker!!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mama, mama ce frumuseti de baietei avem !

Lumi, tu ii impletesti lui David hainutele ?

Claudia asa iubita mai zic si eu ! Pentru Dari nu gasim oare vreun flacau ? Asa mai dolofan, nu de alta dar ca sa o poata lua in brate .

Iar de cowboy-ul tau Kata, ce sa mai spun ! M-ati dat pe spate cu palaria !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Claudeluu,asti clarvazatoare ,mama ,m-ai prins,nu mai poate omu, sa mai motaie pe aici!!! Sa-i dai pupici lui Raul de la noi!
Merci de kg Luminita ,facute la Paris,deh ,de lume buna ,o sa ma mandesc cu ele!!
Noi nu prea avem rochite ca Alex arata ca un baietel asta vara si cand am facut o incercare a ras tati de noi,da' avem o fustita mini cu care ne sta traznet

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rayuela

quote:
Originally posted by Claudelu

Martie Aprilie 2004

gata ,m-am calmat!
Si p'aia alb-negru vreau,aia e poza de fotomodel smeker!!

Elena si Amelie

Sa traiti!!! S-a facut!! Ma execut repede

Mai Laura pai ce sa-ti spun, noi palma am batut-o inca de cand erau piticii in burtica, chiar daca Elena nu stia ce va fi

OOOOAAANNNAAA, vezi ca iar ai adormit!!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce bine e cand e agitatie pe forum!

Kata nu mai vorbesti cu noi sau doar pui poze in album?

Va rog frumos nu mai vorbiti de Kg in plus ! Eu sunt la cura de slabire ( din nou ). Da' din aia drastica : mic dejun, mere, o singura masa cu mancare gatita, mere, iar in timpul ramas....MERE.
Sper sa aiba si ceva rezultate, ca in week end mi-am cumparat o fusta si-un pantalon ca nu mai incapeam in absolut NIMIC. Daca acum la 30 de ani ne luptam cu kg la 40 cu va fi oare ?

Lumi la mine secretul este : nimic in frigider, ca nici eu nu rezist tentatiilor

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput