Bebelusi de martie-aprilie 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Claudia daca ai intrat pe forum inseamna ca te simti mai bine ( zic si eu). Asta ne bucura! Sanatate multa si felicitari curajosului mic !

Irina sa ne mai povestesti sa invatam si noi, ca eu una nu prea ma uit la TV.

Lumi flacaul tau e un hotoman de clasa ! Am citit undeva ca faptele facute premeditat ( la aceasta varsta ) dau dovada de inteligenta. Asa ca ...la cat mai multa!

Elena am vazut poza cu Amelie din Albumul bebelusi noi noutzi si bineinteles am ramas uimita de parul frumoasei tale. Ea ce mai face?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

La multi ani CODRIN !

Mergi la inceput

Gata ! Am plecat acasa ca am inceput sa vad dublu !

Sa va gasesc maine mai vesele , mai numeroase si mai sanatoase !

O seara buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna seara!!Ce lene pe aici,eheheee!!
Noi acum am venit din vzita,am fost pe la o prietena care mi-am facut-o pe forum,avem noroc ca stam numa la 60 de km una de alta!!A fost grozav,sa mai stam la o taclale,am fost si prin magazine,si de data asta mi-am luat mie haine,in fine,ca de obicei numa pentru Amelie iau!!
Clauditzo,creste baiatul nostru ,ca Fat Frumos!!!Sa mearga repede repede ,ca venim la vara si s-ar putea sa-l fugareasca fi-mea!.Sper ca nu-l mai daore funduletul de la injectii si ca se face bine curind!!!
Laura,noroc ca tu semnezi condica dimineata ,ca altfel ar fi cam pustiu pe aici..intr-adevar,Amelie a avut un par urias cind s-a nascut ,puteam sa-i fac codite.Deja am tuns-o de mai mutle ori,ca ii intra bretonul in okisori!
Lumi,David este un adevarat francez,subtil si pus pe pozne..un crai!
Irina,cred ca vorbim de acelasi program,poate ca era dublat numai in franceza..sau?Poate ca au si francezii o varianta!!Pe mine m-a socat ce a facut o nanny cu o familie cu 5 baieti,mamaaaaaaaaaa,niste banditi!!!Se cafteau ,se catarau,urlau,ii injurau pe parinti ,RAIIIIII!!Intr-o saptamina i-a facut ingerasi!!Si nu cred ca e vreo inscenare,cei mai mici,doi gemeni,aveau 2 ani,cam greu sa-i "dresezi" sa joace teatru in fata camerelor..cred eu!!Nanny asta aplica tot metoda cu "time-out" ,care se pare ca e extrem de eficienta.Eu am ramas ca la dentist ,e un program de milioane!!
Si nu in ultimul rind:
LA MULTI ANI
CODRIN!!'
sa cresti mare,sanatos si voinicel!!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Am fost cam nepoliticoasa in ultimul timp ca nu v-am felicitat copilasii de zilele lor, dar rog iertare ca nu prea am timp in ultima vreme. Asa ca urez tuturor bb-ilor LA MULTI ANI SI SA FIE SANATOSI, CUMINTI SI NOROCOSI.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Am luat azi rezultatul analizelor si a iesit negativ, deci nu am hepatita, Doamne fereste. Am doar ficatul putin marit. Mi s-a spus ca poate fi si de la anticonceptionale, dar nu prea cred ca le iau doar de o luna.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lumi,am facut si eu un album nou,sper ca nu te superi!!
M-am gindit sa fie un album cu fetitze cu rochitze,sper sa nu se supere mamicile de baietei,dar ar fi haios sa facem o parada a modei,nu ,ca fetele noastre sint niste cochete,una la mina,si doi la mina,eu sint topita dupa rochite,ne mai inspiram si noi!!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Nu ati aflat inca? A facut Alexandru la olita de dimineata cand s-a trezit. Chiar a avut rabdare sa stea cateva minute. URAAAA

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina catalina spune:

Neata
Eu m-am intors la servici de cand Codrin a facut 3 luni:) adica de la 1 mai, si de atunci va citesc zilnic si chiar am scris candva pe forum. Atunci(cand am scris) ii dadeam lui Codrin ficatel si am primit cateva apostrofari:)
ok, sa va povestesc de Codrin , este baietel mare si cu ochi mari albastri, merge singurel si mananca bine
Multumim lui Dumnezeu ca n-a fost bolnav si sper sa ne tina tot asa
Isi cunoaste jucariile, stie care e broasca, care e Gepetto si Pinochio, care e maimuta si ursul etc
Vorbeste in limba lui si mai scapa cate un papa, mama, tata, baba
Noi l-am ferit pe cat s-a putut de produse conservate
Codrin mananca out de 1 zi, adica outul ouat azi il mananca maine, iaurt numai facut in casa, nu i-am dat nici un fel de mancare din borcanele, si nici un iaurtel
Mananca piure din toate legumele cu o pulpita superioara la pranz, sau ficatei cu ceva, sau peste cu piure
Codrin n-a fost alaptat niciodata, pentru ca asa a fost sa fie, si de cand s-a nascut a mancat numai Milumil
Acum am vrea sa-l trecem pe lapte de vaca, dar mai asteptam pana face un an
Avem 5 dintisori si cred ca acum va iesi al saselea
Cam atat pe scurt desre baietelul meu Codrin
Multumim mult de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LLLLAAAAUUUUURRRRRAAAAA!!! E ora 10, tu unde esti?? N-ai terminat cafeaua??? Vino la apel ca altfel e vai de capu tau

Rayuele, sa sti ca Raul nu e deloc mai bine, ba mai mult are o tona de muci, parca e pui de tigan...cand stranuta ii ies mucii bulbuci Si plange la injectii munai cand o vede pe Ioana (o alta forumista) ca se apropie de el Azi abia l-am tinut, ba mai mult a reusit sa se forteze pana si-a scos singur acu din bucuta, bine macar ca terminase si Ioana sa bage tot in curut In rest face tot mai multi pasi singur, nu mai vrea nici macar sa stea in fund ci doar in picioare!!

I-am pove la Elena de Raul, dar nu va suparati ca de fapt va era destinat tuturor!

Andreea, felicitari lu' Alex!!! Ma bucur tare mult ca nu e vorba de hepatita, ca acum stiu si eu ca e groaznic

Crina, bine ai revenit!! Si multi lui Codrin!

PS: Rochite cu fundite deci?? Si noi baietei vom fi .... cum oare, ca si noi vrem parada modei

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput