Bazar pt. ajutorarea lui Mihai Alexandru Hogas (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Laura,am primit azi dupa masa pachetul de la tine. Sunt tare scumpe hainutele,super! Vreau sa i le fac cadou prietenei mele pentru fetita (eu am baiat!).
Multumesc mult!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Alina, ma bucur ca ti-au placut! Si ma bucur ca am putut contribui cu putin la o picatura de speranta pentru Mihaita!

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Draga Gabriela, maine am sa pun la posta medalionul pentru Mihaita cu toata dragostea mea. O sa caut in subiecte adresa voastra din Iasi. Daca nu gasesc nimic o sa te sun sa vad unde sa-l trimit.

Roxana

PS Alexxia te rog mult da-ne un semn...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Alexxia - da, te rugam, macar sa stim daca s-a rezolvat problema cu comp. sau mai asteptam...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Gabriela suntem cu sufletul alaturi de voi !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

D-na Gabriela,

Va rog sa-mi scrieti unde sunteti internata cu Mihaita pt ca vreau sa va vizitez impreuna cu mamica mea.
Lasati-mi nr de mobil pe PM.
Va dorim multa sanatate, sa dea Bunul D-zeu ca Mihaita sa-si revina.
Va imbratisez, Silviu

tedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

quote:
Originally posted by bosioc

D-na Gabriela,

Va rog sa-mi scrieti unde sunteti internata cu Mihaita pt ca vreau sa va vizitez impreuna cu mamica mea.
Lasati-mi nr de mobil pe PM.
Va dorim multa sanatate, sa dea Bunul D-zeu ca Mihaita sa-si revina.
Va imbratisez, Silviu

tedy

Noi suntem la Bucuresti, la spitalul Fundeni. Tel. la care putem vorbi este 0744-678964.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
www.mihaita.go.ro

Poze cu MIHAITA HOGAS si MARIA
http://community.webshots.com/album/297642359dunFTg

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna. Vreau sa va anunt ca fratele meu in varsta de 18 ani a inceput sa trimita poveste lui Mihai pe mai multe forumuri si poveste a fost aprobata peste tot. Deja lumea a inceput sa vizualizeze strigatul de ajutor. El a trimis aceste mesaje in speranta sa va ajute sa strangeti bani de care aveti nevoie. Azi si-a facut si el pe Dc adresa si o sa va mai tina la curent cu rezultatele actiuni lui. El stie mai multe despre internet decat mine adik stie mai multe adrese unde el este cunoscut si sa speram ca vor veni in curand rezultatele. Sa fie cu succe

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessic spune:

As vrea si eu sa il ajut pe Mihaita, asa cum pot. Ce se mai intampla cu acest bazar? Mai functioneaza? As avea de vanzare niste cd-uri si carti (si eventual si alte lucruri, cum ar fi 2 deodorante sigilate "Secret", cateva numere din 2005 din revista People, etc). Toate sunt intr-o stare foarte buna.
Cartile (in special beletristica, autori clasici si moderni) sunt in Romania si o sa fac o lista cu ele cand ajung acolo (prin mai) si o postez aici daca va mai exista bazarul.
Mai am si niste dvd-uri practic nefolosite (filmul "Amelie", Yoga and Pilates) si niste casete video (Dirty Dancing, Around the world in 80 days, Gulliver, Emma -dupa Jane Austen, TaeBo si alte cateva), dar din pacate pot fi vizionate numai in USA/Canada, deci astept oferte de la fetele de acolo.
Nu stiu inca ce preturi sa pun pt obiectele din Ro, cand o sa fac lista completa o sa rog pe o fata din tara sa ma ajute, pt ca nu vreau sa pun preturi prea mari sau prea mici pt Romania.
Pt dvd-ul cu 'Amelie' (2 discuri cu special features) as cere cam 15$ plus taxe de trimitere (l-am cumparat cu 30$ si l-am vizionat o singura data, deci e ca nou). Pe casete as zice cam 2$ plus jumatate din taxa de trimitere. Eventual poate le vrea chiar cineva din NY sau mai merge cineva din State in tara, incat sa ne putem intalni si sa "ocolim" taxa de trimitere prin posta.
Daca e cineva interesat, astept un pm.
Multumesc si multa sanatate si noroc lui Mihaita !!

Mergi la inceput