Bazar pt. ajutorarea lui Mihai Alexandru Hogas (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Pe mine m-ar interesa niste desene pt Vlad, in special cu Mickey Mouse...ai cumva o listuta ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Laura T

As vrea sa adaug si eu 3 articole in bazar, e vorba despre 3 lucrusoare care au fost ale fetelor mele si nu le-am dat pana acum nimanui, ca mi-au fost prea dragi. Sunt in stare foarte buna, de aceea m-am gandit la pretul de 100.000 lei/bucata. Daca vi se pare prea mult, mai micsorez pretul, dar as vrea, in felul acesta, sa contribuim si noi la salvarea lui Mihaita. Articolele le puteti vedea aici.

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele

Laura,vreau eu hainutele de la tine,daca poti sa mi le trimiti prin posta,eu stau in Arad.Iti scriu pe PM adresa si-ti zic cum mi-au trimis si fetele din Bucuresti colet (tot de la bazar).

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Lucrusoarele expuse de mine au fost solicitate de Alina Morostes, deci i le voi trimite la Arad prin posta. Intrebarea mea este: se poate sa depuna ea acesti banuti (300.000) direct in contul pentru Mihaita, ca sa nu mai plimbam banii de colo-colo?

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

am pus anunt si la generale dar il pun si aici, in felul acesta contribuind si eu la adunarea unor banuti pentru mihaita.
cumpar teste pentru masurarea glicemiei, chiar si seturi incepute dar inca in garantie, de orice fel. cine are teste este rugat sa ma contacteze ca sa-mi spuna un pret si astfel vom ajuta doi oameni: pe mihaita si pe prietena mea care are mare nevoie de ele.
sanatate multa Mihaita!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura T

Lucrusoarele expuse de mine au fost solicitate de Alina Morostes, deci i le voi trimite la Arad prin posta. Intrebarea mea este: se poate sa depuna ea acesti banuti (300.000) direct in contul pentru Mihaita, ca sa nu mai plimbam banii de colo-colo?

poze_cu_fetele_mele

Azi am pus banii la banca pt.hainutele de la Laura T,dar numai luni vor ajunge in cont la Gabriela (300.000 lei)
Gabriela,daca citesti aici te rog sa-mi confirmi cand ajung banii.
Multa sanatate!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

quote:

Azi am pus banii la banca pt.hainutele de la Laura T,dar numai luni vor ajunge in cont la Gabriela (300.000 lei)
Gabriela,daca citesti aici te rog sa-mi confirmi cand ajung banii.
Multa sanatate!

pozici

Draga Alina, iti multumesc pentru ajutor. Sper ca saptamana viitoare sa primesc un extras de cont detaliat si atunci voi putea sa-ti confirm primirea banilor. Oricum nu cred ca vor fi probleme. Multa sanatate si voua.
Banii pot fi depusi de la orice oficiu bancar direct in conturile deschise la BCR. Nu este nevoie sa se adune o suma uriasa o data sau sa plimbe de colo colo cum atragea atentia si Laura. Cum ii este mai usor si mai la indemana la fiecare, asa sa faca.

Multumesc tuturor celor care se roaga pentru Mihaita si care se lupta alaturi de noi. Pas cu pas sper sa reusim.

Gabriela Hogas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Alina, iti multumesc ca ai trimis tu banii direct la Gabriela, m-ai scutit de un drum la posta sa-i ridic si de alt drum la Banca sa-i depun in contul pentru Mihaita.
Stau si ma gandesc ce as mai putea gasi de pus la bazar, ca sa-l mai ajutam putin pe acest baietel scump.

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Eu mai am de vanzare un medalion din argint, de marimea unei monede de 1000 de lei, cu o cruciulita, care contine apa sfintita si o picatura de nisip de la Mormantul Sfant. Il dau pentru oricat spuneti voi.

Mai am cateva bijuterii din argint, care sunt stricate si as vrea sa le vand undeva unde se prelucreaza argintul. Am pus o intrebare pe topicul Cluj, dar daca nu gasesc in Cluj, le dau oricui sa le vanda si sa puna banii aici.

PS Intre timp am gasit un premergator. Nu am intrat pe Internet, de-asta imi pare rau ca nu am vazut anuntul lui adlemi, imi pare foarte foarte rau...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Am citit pe prima pagina a bazarului ce articole mai sunt de vanzare,dar nu stiu care mai sunt valabile,care nu s-au vandut deja.
Elly1977 vinde sacou gri de lana,masura 42-44,pret 80.000 lei.Elly,te rog sa-mi spui daca mai ai sacoul si daca ai putea sa-mi pui o poza cu el.Ofer 100.000 lei.

Alexxia vine CD-uri cu desene animate.
As vrea si eu din cele enumerate de tine:Ice Age,Winnie the Pooh si The Prince of Egipt.
Fetelor,daca mai aveti produsele si puteti sa mi le trimiteti prin posta va rog sa-mi scrieti si va trimit adresa pe PM.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragii nostri prieteni,

Vreau sa va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de noi. Nu pot decat sa va spun ca ne luptam din rasputeri sa ne pastram credinta si speranta ca Dumnezeu nu ne va lasa si ne va deschide o usita prin care sa gasim calea cea buna.

Din pacate bilirubina lui Mihaita a crescut chiar si dupa 6 zile de perfuzii. Doctorii au intrat oarecum in panica si cauta solutii extreme pentru scaderea acesteia. Pana atunci insa ne-au spus sa ne rugam ca organismul lui sa suporte un asemenea nivel de toxicitate in sangele lui.

Din fericire, nu suntem singuri in aceasta incercare, si cu credinta ca Dumnezeu este alaturi de noi, ne vegheaza si ne indruma pasii incotro trebuie, va avem si pe voi, pe toti cei care se implica intr-un fel sau altul in aceasta lupta pentru viata lui Mihaita. Va suntem recunoscatori si va multumim inca o data pentru orice efort cat de mic si pentru orice rugaciune spusa pentru Mihai Alexandru.

Nu prea mai am acces atat de des la net si nici atat de mult, de aceea imi cer scuze de la cei care au asteptat un raspuns mai rapid de la mine si nu l-au avut.

Intregii fam. Dragulin vreau sa va multumesc ca, in ciuda imensei suferinte prin care treceti cu Cosmina, ati avut timp si putere sa va ganditi si la Mihaita si sa ne ajutati. Va multumim din suflet si va dorim numai bucurii si sanatate in special Cosminei. Sa dea Domnul sa va rasplateasca pentru bunatatea si generozitatea aratate noua. Aveti o frumusete de fata si va doresc din suflet sa va bucurati de ea multi ani de-acum inainte.

Adema, iti multumesc f.mult pentru bani si mai ales pentru rugaciunile tale. Sa dea Domnul sa va dam numai vesti bune si tie si prietenilor tai care vor dori sa fie alaturi de noi.

Malina, iarta-ma ca nu am putut raspunde la mesajul tau. Iti multumesc din suflet pentru ajutorul pe care vrei sa ni-l dai. Iti scriu pe PM adresa la care ne poti gasi. Ai o frumusete de baiat. Sa-ti traiasca si la mai mare ! Referitor la ce mi-ai scris in email, ai putea intr-adevar sa ma ajuti foarte mult prin trimiterea mesajului nostru la cat mai multe firme sau persoane la care ai email sau adresa. De asemenea, in ceea ce priveste DC poti face cunoscut cazul si in alte subiecte de discutie, printr-un link sau printr-o trimitere la subiect, ma gandesc eu. Sau cum crezi tu ca poti mediatiza cazul in mediile de afaceri, mai ales cel privat. Iti multumesc inca o data si sper sa ne auzim mai des.

Mirunaa, te inteleg f bine cand spui cat iti este de greu sa citesti atata suferinta si sa vezi atatia copii care sufera cat nu au suferit generatii intregi dintr-o familie. Din pacate, aceste cazuri exista si atunci cand te simti un om fericit si binecuvantat ca este cineva langa tine care te iubeste sau care iti zambeste sau care pur si simplu te tine in brate, capeti putere si dai un pic din acea fericire (prin ajutorul de orice fel pe care il consideri ca il poti oferi) si celor pentru care fiecare rugaciune in plus sau fiecare leu daruit poate face diferenta, poate schimba ceva in viata lor. Sa ne dea Dumnezeu putere sa aducem numai bucurii celor din jur, iar copiii nostri sa nu mai cunoasca boala si suferinta si sa-i apere bunul Dumnezeu de durerea fizica si sufleteasca.

Madalina, iti multumesc pentru sfat. Voi face precum mi-ai spus.

Andreea, am primit PM. Sper sa am vesti bune. Din pacate la telefonul Casei Regale nu raspunde nimeni. Mi s-a spus ca secretara principesei este plecata foarte mult prin palat si o gasesc foarte greu. Voi mai insista.

Alina, sper sa primesc saptamana aceasta extrasul din Iasi. Din Bucuresti nu pot sa imi verific situatia detaliata a contului si saptamana aceasta am stat mai mult in spital. Cum am extrasul iti scriu sa-ti confirm banii primiti. Multumesc pentru ajutorul dat.

Vlada, Acinorev, LauraT, va multumesc pentru sprijinul vostru.

Roxana, ma gandesc intruna la medalionul de argint cu apa sfintita si nisip sfant. As vrea tare mult sa i-l dau lui Mihaita, sa il apere de fortele raului. Este posibil sa il primeasca Mihaita?

Draga dna Elaalba, mi-am pus mari sperante in aceste banci si totodata am incercat sa nu ma las prinsa intr-o minune de peste noapte ca sa nu cad de prea sus. Credeti-ma ca am nopti cand ma culc plangand si ma gandesc neincetat ca pot sa fac mai mult de atat, cand ma gandesc ca poate nu am facut suficient de mult, suficient de bine, ca poate acolo trebuia sa fiu mai indrazneata, ca poate acolo trebuia sa fi tacut sau poate ca dincolo trebuia sa fi gasit alte cuvinte si nu am fost in stare sa ma fac inteleasa. Noaptea adorm cu toate aceste framantari si adorm rapusa de oboseala acumulata, rugandu-ma ca Dumnezeu sa nu ne lase, sa faca o minune, sa aseze el lucrurile asa cum stie El ca e mai bine, ca poate dimineata voi primi un tel care imi va spune ca firma X acopera diferenta de bani necesara pentru operatie. Si vine si ziua. O zi in care primesc multe incurajari si ne suna oameni care vor sa ne ajute si doneaza sume de bani, de cele mai multe ori bani cu care ar putea sa le faca o bucurie la copiii lor si ma intristez ca trebuie sa faca acest lucru pentru noi. Ma suna diverse firme care vor sa ne ajute dar suma este prea mare si ne ajuta si ele cu cat pot si le suntem recunoscatori pentru fiecare leu care mai scade diferenta de bani necesara. O zi in care Mihaita de cele mai multe ori, este vesel si plin de viata si ne da puterea de a merge mai departe. Dar ziua aduce si rezultatele analizelor care nu sunt tocmai grozave, aduce si multa suferinta pe chipul lui Mihaita, aduce injectii, intepaturi in vena, aduce multe lacrimi in ochisorii lui numai cand intra in sala de tratamente sau cand vine asistenta la pat sa schimbe perfuzia, ziua aceasta aduce si mesaje de la oameni care incearca sa ne convinga ca suntem tineri, ca putem face alt copil, ca suma este prea mare si o asemenea operatie la un copil atat de mic ... cat il chinuim ..., si incercam sa nu ne suparam si incercam sa ne vedem de drumul nostru mai departe, dar vine iar noaptea, o noapte in care iar adorm cu speranta ca Dumnezeu ne va auzi rugaciunile si ne va da un semn in ce directie sa o luam. Si adormim plangand si sperand ca maine va fi mai bine. Si dimineata cand il vedem pe Mihaita si il vedem zambind ca ne vede alaturi de el si ne vede chipurile de fiecare data cand deschide ochisorii si suntem langa el, Doamne, cat ne bucuram si cata putere ne da ca il vedem in viata, ca il vedem ca traieste, ca are puterea sa zambeasca, sa rada, sa gangureasca, sa isi doreasca ceva, orice ... numai sa deschida ochii dimineata.
Asa am trait mai bine de 1 an de zile si nu va pot spune cat ii suntem de recunoscatori lui Dumnezeu pentru puterea pe care ne-a dat-o de a duce aceasta cruce, pentru minunile nenumarate pe care le-a facut pentru noi si ne rugam sa ne dea puterea ca sa facem voia Lui oricare va fi aceasta.
Una din marile minuni care ne-au fost date de bunul Dumnezeu este ca ne-a scos-o in cale pe Mihaela careia nu avem cuvinte sa ii multumim pentru ca este alaturi de Mihaita si vrea sa ne ajute. Ea este donatorul nostru, ea este a doua mama a lui Mihaita si nu va pot spune cat este de frumoasa Maria, fetita ei, si cat de mult o stimez pentru Mihaela pentru modul cum o creste si cum o educa. Mihaela, sa nu te schimbi, oricat de grea si de nedreapta ti se pare viata. Sa ramai acelasi suflet curat si generos si sa te bucuri si la 80 de ani de frumusetea unui copac inflorit si de mirosul toporasilor din parc.

Dna Elaalba, nu va intristati, haideti sa facem un apel pe acest forum sau prin cunostintele celor care cunosc acest caz, SE POATE GASI O FUNDATIE SAU UN ONG, PRIN CARE SA SE POATA FACE O EVENTUALA LEGATURA INTRE MIHAITA SI BANCILE SAU FIRMELE CARE VOR SA AJUTE ASTFEL ????? Eu va multumesc din suflet pentru ca ati fost acolo pentru noi si ati incercat sa faceti ceva.

M-a luat vorba pe dinainte. Astazi sunt foarte trista, dar datorita si acestei familii DC care este alaturi de noi, si-a reluat locul in inima noastra speranta si increderea ca maine va fi intr-adevar mai bine.

Dintre vestile bune de astazi ni s-au promis intre 3000 - 5000 USD si un bilet de avion spre Bruxelles daca avem ceilalti bani si toate celelate conditii indeplinite. Doamne ajuta !

Cu recunostinta,
Gabriela Hogas, mama lui Mihaita

Mergi la inceput