Bazar pt. ajutorarea lui Mihai Alexandru Hogas (3)
Raspunsuri - Pagina 9
ancutzelu spune:
Draga Mihaela,
Mai zi-mi rogu-te despre ce este vorba... Cum e cu echipa de medici venita din Germania?? Au fost de treaba??? Au zis ceva de genul ca nu se face transplant decat de la ruda f apropiata??? Asa m-am suparat azi. Am vorbit cu un medic de pe lista mea, din Berlin. Mai intai m-a luat cu Romania nu e in UE... apoi cu treaba asta ca nu se face trasplant decat de la rude... Offff... nici n-are rost sa va redau toata discutia ca eu am ramas fara cuvinte dupa... Incredibil. Si ca sa ma linisteascam-a asigurat ca la fel imi vor spune toti din Germania, asa ca m-a trimis la Elvetieni...unde inca n-am sunat. In plus mi-a mai dat si-un pret...de 197.000 de euro. Sunt fff descumpanita. Atata lipsa de omenie parca n-am mai intalnit, de cand tot vorbesc cu diversi medici de-aici la tel. Daca afli mai multe despre aceasta echipa Germana, tine-ma, rogu-te la curent... Si-apoi... Mihaita sta doar in spital??
pupi
gabriela hogas spune:
quote:
Originally posted by mmag
Fetelor,
situatia lui Mihaita Hogas nu este rezolvata - medicii din Romania se pare ca nu au curajul sa faca aceasta operatie.
Va rog in numele Gabrielei, desi nu am discutat asta cu ea, sa nu transferati inca fondurile stranse pentru Mihaita altui copil.
Inteleg ca sunt multe cazuri disperate, dar si acesta, care era pe cale a se rezolva aici, trebuie sa mai aibe o sansa.
Va multumesc,
Magda
PS: eu inca mai cumpar lapte praf VITALACT si/sau BEBELAC - ofer 50.000lei/cutie.
Draga Magda,
Iti multumesc pentru ca esti alaturi de mine.
Intr-adevar, ai avut dreptate. Inca mai avem mare nevoie de acest bazar care speram sa ne aduca cu un pas mai aproape de Clinica Saint Luc din Belgia unde Mihaita are sansa lui.
Speram ca toti cei care au fost alaturi de Mihaita sa ne inteleaga si, daca vor mai dori, ii rugam sa ne ajute si de-acum inainte.
De asemenea, am dori sa cunoastem situatia bazarului la ora actuala. Ne poate spune cineva?
Cu multumiri,
Gabriela Hogas
evrika spune:
Toti avem nevoie de rabdare, dar este aproape imposibil cand este vorba de copilul tau.Deciziile se iau doar cand stiti sigur care este situatia, stiu bine cati copii au nevoie de ajutor, Paul a primit bani de la Cristian, ne-am fi dorit tare mult sa ajutam si noi pe cineva, dar nu a fost sa fie.Cum pot afla ce obiecte din bazar mai sunt disponibile?
gandacelu spune:
as vrea sa cumpar un carucior bun:) chiar daca folosit, dar sa fie in stare buna si cat de cat de calitate, sa nu ma lase la greu
merci
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
cadina spune:
Revistele pe care le-am propus in bazar sunt inca de actualitate o parte din ele. Chiar vreau sa adaug cateva nr. din revista Mireasa (cel de anul acesta, martie 2004 si toamna 2004) plus revista Mariaj din 2005 toate la 150.000 lei. Cititi actuala situatie a lui Mihaita si haideti sa actualizam bazarul!
Laura T spune:
As vrea sa adaug si eu 3 articole in bazar, e vorba despre 3 lucrusoare care au fost ale fetelor mele si nu le-am dat pana acum nimanui, ca mi-au fost prea dragi. Sunt in stare foarte buna, de aceea m-am gandit la pretul de 100.000 lei/bucata. Daca vi se pare prea mult, mai micsorez pretul, dar as vrea, in felul acesta, sa contribuim si noi la salvarea lui Mihaita. Articolele le puteti vedea aici.
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Din pacate nu avem vesti foarte bune. Astazi au venit ultimele rezultate de la analizele lui Mihaita si bilirubina lui este extrem de mare !!! 28. Deja medicii ridica din umeri si nu au nici o solutie. Ne-au spus ca fiecare organism lupta in felul lui si sunt cazuri in care la nivelul de 18 al bilirubinei se intra in coma hepatica (sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva). Va inchipuiti ce am simtit noi cand am aflat ca Mihaita are bilirubina 28.
A intrat imediat in perfuzii de hidratare, cu vitamine si antibiotice in speranta ca vom putea iriga foarte bine organismul, iar bilirubina asta nenorocita sa mai scada, sa se mai elimine. Doamne ajuta !
Cand credeam ca starea lui s-a mai imbunatatit, au venit vestile astea.
Iar l-au intepat de nu stiu cate ori sa ii gaseasca o vena buna de perfuzii. Nu mai am cuvinte si puterea sa mai scriu acum. Am vrut sa va tin la curent cu noutatile si poate reusim sa facem ceva la timp.
Andreea, iti multumesc pentru nr. de tel. Astazi am stat numai la spital si nu am reusit sa sun, dar maine dimineata voi suna negresit. Doamne ajuta !
Larisa, multumesc mult pentru ajutor. Pentru traduceri, pentru fax, dar mai ales ... stii tu pentru ce.
Multumesc la toti cei care ne ajuta si se roaga pentru sanatatea lui Mihai Alexandru. Avem nevoie de ajutor. Va rugam sa nu ne lasati.
Gabriela Hogas
roxana1974 spune:
Eu caut un premergator pentru Serban care e lenes si nu vrea sa umble...
Gabriela, curaj! Doamne Ajuta!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
adlemi spune:
Roxana 1974, iti vand eu un premergator nou nout!Al meu baiet nu vrea sa-l foloseasca!
De asemenea, vindem cd-uri cu filme(diverse, si desene animate) la 30000 buc.
Cat priveste laptele praf nu am decat o cutie de Bebelac, pe care o dau cu cea mai mare placere! Mai am o cutie de Humana HN(expira in a 10.a 2005) si o cutie de Humana O-Ha (expira in a 11.2005).
De asemenea vand o haina de piele nou nouta(marime mare-nepurtata-am luat-o cand eram insarcinata) pret 2.5 mil. si diverse jucarii pentru bebelusi!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105