Bazar pt. ajutorarea lui Mihai Alexandru Hogas (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Justin spune:
Deci iti spun sigur ca taxele ptr a trimte ceva in Romania sunt f mari. Asa ca o sa tre sa dam acele lucruri pe care le ai tre sa le dam acolo in New York. Acolo stii preturile? Daca nu o sa ma interesez eu si o sa ti le trimit si poate gasesc cumparator rpd. In cel mult o zi iti dau un rasp.
jessic spune:
Justin, multumesc pt raspuns. Ar fi fain daca am gasi cumparatori in NY!
Dar cred ca nu am fost foarte clara in exprimare: eu fac o vizita in tara la sfarsitul lui mai. Cu ocazia asta pot sa aduc eu toate lucrurile, nu tb sa trimit nimic prin posta in Romania (eu ma refeream la taxele de trimitere pe teritoriul Statelor sau al Canadei, pt dvd-uri si casete). Numai dvd-urile si casetele video trebuie sa le vand cuiva din State sau Canada, pt ca nu cred sa fie cineva in Romania care sa le poata viziona (functioneaza numai pt zona 1, adica USA/Canada).
O sa revin in curand si cu o lista a cd-urilor (astea pot fi ascultate fara pb si in Romania deci astept cumparatori si de acolo ).
Ovi spune:
Am facut si eu o mica prezentare la http://www.hogas.go.ro/. Paginile sunt functionale insa mai trebuie imbunatatite la grafica si promovare pe motoarele de cautare. Voi rezolva si asta. As face o rubrica de "Noutati" insa trebuie sa ma tina cineva la curent cu ce se intampla periodic.
Daca aveti sugestii, reclamatii sau noutati de adaugat va rog sa-mi scrieti pe cristureanu@gmail.com
pe curand,
ovidiu cristureanu
jessic spune:
Asa cum am promis, revin cu listuta de cd-uri, dvd-uri si vhs-uri. Mentionez ca toate sunt intr-o conditie foarte buna si sunt originale.
Casetele video sunt vizionabile numai de catre cei din USA sau Canada.
Dvd-urile pot fi vizionate si de cei din afara USA/Canada, numai daca poseda un dvd-player universal.
CD-uri:
) ABBA Gold - Greatest Hits
) Anca - Dimineata
) Stefan BANICA Jr. - De dragoste ... in toate felurile!
) Cher - Believe (single)
) Sheryl Crow - Sheryl Crow (contine si hit-urile: A change would do you good, If it makes you happy, Every day is a winding road)
) Eurythmics - Greatest Hits
) Gregorian Chants - Greatest Hits
) Whitney HOUSTON - The Bodyguard Soundtrack Album
) Madonna - Evita (2 cd-uri, principal vocals: Madonna, Antonio Banderas)
) Madonna - Ray of light (contine si hit-urile Frozen, The power of good-bye, Nothing really matters)
) Madalina Manole - Traiesc pt tine
) Freddie MERCURY - The Album
) MOZART for morning coffee
) No Doubt - Tragic Kingdom
) Laura PAUSINI 1993
) Pavlo - Fantasia
) Tears for Fears - Greatest hits '82-'92
) Tina TURNER - Simply the best
) VALAHIA 2002
) Yanni - Devotion
VHS-uri:
) Around the world in 80 days (2 casete, cu Pierce Brosnan, Peter Ustinov si Christopher Lee, vizionat o singura data)
) Dirty Dancing (cu Patrick Swayze, Jennifer Grey, Jerry Orbach si Cynthia Rhodes)
) Emma (dupa Jane Austen, cu Kate Beckinsale si Samantha Morton)
) Somewhere in time (un film de dragoste foarte special, cu Christopher Reeve si Jane Seymour)
) TAEBO Advanced (2 casete)
) Gulliver's Travels (2 casete, vizionat o singura data, cu Ted Danton, tipul din Cheers :))
DVD-uri:
) Amelie (2 dvd-uri, special features, vizionat o singura data)
) Yoga and Pilates (2 dvd-uri, desigilate dar nevizionate)
Preturi:
Cd-urile pt cumparatorii din Ro: 30.000 lei, iar cele duble 50.000 lei; inafara Ro: 2$, iar cele duble 3$
Vhs-urile 2$, iar cele duble 4$
Dvd-ul cu "Amelie" 15$ (a costat 30$ si este nou-noutz)
Dvd-urile cu Pilates 2$ fiecare
Eu vin in Romania (Bucuresti si Iasi) la sfarsitul lui mai, deci daca sunt cumparatori de acasa, nu e nevoie sa trimit prin posta din State, ci o pot face din Ro, ca sa reducem taxele postale (pe care le-as imparti pe din doua cu cumparatorul).
Daca preturile vi se par prea mari, va rog sa spuneti. Haideti, ajutati-ma sa vand cat mai multe dintre ele, este pentru Mihaitza! Ati citit doar cat se chinuie saracutzul cu perfuziile acelea, hai sa facem tot ce se poate ca sa adunam cat mai repede banii de transplant!
Cand voi ajunge in Ro voi face si o lista cu cartile pe care le am acolo. Si acelea sunt aproape noi iar cei mai multi autori sunt romani, englezi, americani si italieni.
Va multumesc si astept sa imi scrieti, fie pe forum, fie prin email.
roxana1974 spune:
Eu as dori DVD-urile cu Pilates. Cand vii in Ro, in Bucuresti mai bine zis, da-mi un PM sa-ti dau mobilul sorei mele care sta in Bucuresti sa te intalnesti cu ea pentru "tranzactie" :-)
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
PS Ce sunt VHS-urile si cu ce le poti viziona?
jessic spune:
Roxana, multumesc pt oferta ! Voi lua legatura cu tine prin PM in preajma plecarii spre Ro (20 mai).
VHS-urile sunt casete video. Din pacate, cred ca pot fi vizionate doar pe un video-player din USA sau Canada.
Astept in continuare cumparatori!
gabriela hogas spune:
Dragi membri ai bazarului,
Multumesc ca mai sunteti pe acolo si va luptati pentru Mihaita.
Roxana, iti multumesc din suflet pentru medalion. L-am primit sambata dimineata si este foarte frumos. Inca mai miroase a mir si sper sa fie talismanul binecuvantat al lui Mihaita.
Ralualexandrei, mii de multumri fratelui tau. Asteptam vesti de la el cu mult interes.
Jessic, Justin, multumiri pentru ca sunteti alaturi de Mihaita.
Ovi, dupa cum am scris si la Salvati-l pe Mihaita, noutatile sper sa existe in permanenta pe forum sau daca ai intrebari suplimentare scrie-mi negresit. Multumesc pentru site.
Poate cineva sa actualizeze bazarul ?? Este foarte important.
Doamne ajuta !
Gabriela Hogas
Justin spune:
Buna Gabriela eu sunt fratele lui Ralualexandrei si ma crezi ca atunci cand am citit povestea ta nu am putut sa stau deoparte ca ma simteam nasol daca nu incercam sa fac ceva ptr Mihaita. Si eu am 2 nepoti si ii iubesc f mult si iubesc copii in general. Sper sa va pot ajuta oricand si cu orice. Eu inca postez mesajul ptr Mihaita si din cate mi sa spus sau trimis niste sume de bani din mai multe parti dar nu am idee cat si cand dar o sa incerc sa aflu. Oricum cel mai important este sa ne ajute. Ma rog la Dumnezeu pentru Mihaita si eu si sora mea suntem alaturi de voi
Justin spune:
Jessic din cate am inteles exista un anumit numar de produse de gen DVD , VHS , CD cu care poti intra in tara fara sa platesti o taxa suplimentara si cu restul produselor care depasesc limita admisa se plateste o anumita taxa. Cum ai de gand sa faci?
gabriela hogas spune:
Justin, multumesc din suflet ca esti alaturi de Mihaita. Sprijinul tau conteaza. Tu si sora ta sunteti niste oameni adevarati. Doamne ajuta ! Gabriela