Unde locuim dupa nunta?
Raspunsuri - Pagina 3
RAMONELLA spune:
Fetelor eu sunt o mare norocoasa.Ai mei au muncit toata viata si mi-au luat si mie si lui fratele me geaman cate un apartament cu 3 camere.Saracii de ei toata viata au avut credite luate doar sa ne asigure noua un viitor.Apartamentul meu are 3 camere,este intr-un bloc nou construit si are 100 metri patrati.apartamentul l-au luat nefinisat.Socrul meu ne finiseaza apartamentul de la a la z.Noi doar mobila trebuie s-o cumparam din banii nostrii.Si pe deasupra socrul ne face cadou de nunta o masina noua:un Peugeot 206.
Asa-i ca suntem foarte norocosi?Ce altceva ne-am mai putea dori?Doar sa ne dea Dumnezeu sanatate si sa ne intelegem bine.
Pupici!
RAMON_RAMONEL
Catalin spune:
Subiect initial: "Unde o sa locuim dupa nunta...???"
postat de ooana, 22/04/2005, 14:11:24
raspuns postat de ratusca79, 22/04/2005, 14:15:35
Pai daca va permiteti un credit cred ca ar fi o solutie buna, stiind ca e casa voastra, daca nu atunci chiria...
raspuns postat de floricika, 22/04/2005, 14:23:05
Din fericire la noi sunt probleme, el are un apartament cu 3 camere pe care l-am si renovat super frumos anul trecut, dara ca sa raspund dilemei tale eu sunt clar pentru un credit imobiliar. Ideal este ca toata lumea (famiile) sa faca un efort impreuna cu voi si sa strangeti de un avans. Gandeste-te ca banii pe care ii dati pe chirie ar reprezenta o rata....Va chinuiti 10-20 de ani dar macar stiti ca va chinuiti pentru casa VOASTRA.
Parerea mea
LauraM spune:
Noi am stat un an cu chirie intr-o garsoniera.
Am facut cununia civila in iulie, iar in octombrie cununia religioasa. Am preferat sa le facem decalat tocmai pentru a ne putea cumpara un apartament. Dar din iulie pana in sepetmbrie am tot cautat un apartament, asa ca actele le-am semnat la sfarsitul lui noiembrie (am facut credit la bcr) si de mutat ne-am mutat in decembrie.
Relativ la vechimea la actualul loc de munca cel care va fi titularul creditului trebuie sa aiba mai mult de 6 luni, coplatitorul trebuie sa aiba contract pe perioada nedeterminata, dar mie mi-au acceptat cu 3 luni vechime. Mai stiu ca la hvb trebuie sa ai peste 25 de ani si ca la banca greciei trebuie sa ai 2 ani neintrerupti in cartea de munca dar nu neaparat la acelasi loc.
Inainte noi dadeam 150 euro chirie, asa dam 220 de euro pentru un apartament de 3 camere. Dar ce ne bucura e ca cel putin ne alegem cu ceva . Acum platim pentru noi.
Plus de asta stam singuri.
Eu una optez pentru lucrul asta si nu ca nu m-as intelege cu socrii. Ne intelegem chiar bine. De asta ne-am mutat in aceeasi zona cu ei(stam la 2 blocuri distanta). O mica distanta nu strica
ellamiss spune:
Pot spune ca si noi suntem norocosi.Pana acum un an am stat la camin pentru ca eu nu sunt din Bucuresti, am venit sa fac o facultate.Ne cunoastem de aproape 3 ani si cat am stat impreuna la camin totul a fost ok pana anul trecut cand m-am mutat la el acasa, stand impreuna cu parintii lui.Din cauza lor, noi doi ne certam mai tot timpul.Am facut deja proiectul pentru casa si am luat legatura cu o firma de constructii.Casa o va incepe pe 1 iunie si o va termina pe 10 septembrie, ma rog, asa scrie in contract.De abia astept sa avem si noi casuta noastra, ca tot mai bine este sa stam singuri,sa nu ne mai streseze nimeni. Credeti-ma nu este bine sa stati cu socrii, este un dezastru.
photos.yahoo.com/ellamiss2000
kitzy spune:
Si noi ne numaram printre ce norocosi.Avem un apartament in care ne-am mutat chiar a doua zi dupa nunta.Suntem doar la doua blocuri distanta de socri mei dar nu ma deranjeaza, soacra mea e o bomboana,le doresc la toate cate o asfel de soacra
Ely_20 spune:
cred ca o casa de la ANL ar fi mult mai buna decat sa stai cu socrii!si eu mi-as dorii sa stau intr-o casa de la ANL, decat cu socrii dar nu stiu cate punctaje trebuie sa obtii in acest sens!stie cineva.multumesc
trancmi spune:
Intra pe situl celor de la ANL. Vei gasi acolo nr, de telefon unde sa ii suni. Poti sa le si scrii pe mail, iti vor raspunde repede. Punctajele nu mai sunt asa de importante daca vrei sa cumperi (important e sa ai banii de avans). Punctajele continua sa functioneze in cazul locuintelor date cu chirie.
R.Cata spune:
Am revazut subiectul asta pe care l-am initiat acum un an si ceva (sa nu zic 2), chiar uitasem de el. Si stiti ceva, Dumnezeu ne-a ajutat foarte mult si acum avem casa noastra. Acum vrem s-o amenajam pana in vara viitoare.
Cum se schimba viata unui om....Sunt fericita si linistita.
Ii multumesc lui Dumnezeun si sper sa aveti si voi parte de sprijin.
O seara buna
http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos
clayhanger spune:
Felicitari, "cazurile" precum al tau nu pot decat sa-mi dea speranta ca si cu mine se va intampla la fel .
Din pacate insa acum nu prea indraznesc sa sper, realitatile ne stau clar in fata .
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde