Unde locuim dupa nunta?
Raspunsuri - Pagina 2
olguttza spune:
Cu creditele cam asa e, indiferent care e scopul lor; adica, fie ca este credit imobiliar/ipotecar, fie ca este credit pentru nevoi personale, este nevoie de minimum 6 luni vechime la ultimul loc de munca. Si spun asta in cunostinta de cauza: noi am facut credit pt. nevoi personale in decembrie, la bcr...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
R.Cata spune:
Buna miresici
Ce pot sa mai zic........chiar ca sunteti norocoase. Sa ai deja apartamentul sau macar sa stii ca ti-l poti permite.
miezure spune:
Multumesc de raspunsuri.
Inseamna ca stam cuminti la serviciul pe care il avem pana ne luam casuta, ca altfel ne intindem pana in toamna. Si eu vreau apart. meu imediat dupa nunta. Ca ce farmec ar mai fi sa ma intorc dupa nunta tot in apart. ala amarat, inchiriat?
Din pacate trebuie sa apelam la imprumutul din banca pt. ca nu are cine sa ne imprumute cu atatia bani. Avansul il avem, din fericire. Dar restul???
miez
oanamadalina spune:
Miezure,
Sa dea Dumnezeu sa va luati si voi "cuibusorul" vostru. Din proprie experienta iti spun ca nu trebuie sa te inspaiminte foarte tare ratele, mai ales daca sunt de bun simt. Daca ai un venit stabil...le imparti tu intr-un fel sau altul si le platesti. La un moment dat iti intra in reflex. Banii de rata ii consideri uitati, nu mai "intri" in ei...devine reflex. Eu mi-am luat masina...si mai am de platit pana in octombrie. La inceput a fost mai greu....In acelasi timp mai avem si rata de la casa, cea despre care-ti vorbeam mai devreme. Rata da la masina din banii mei, rata de la casa din banii lui! Si pot sa-ti spun ca pe mine ma usuca mai rau rata la masina care-i mai mare decat cea de la casa. Au fost momente in care am cam mancat pe la parinti...dar, crede-ma nimic nu se compara cu o casuta a ta (un apartament, un cuibusor)! Multa, multa bafta!
Alecsa2004 spune:
Buna miresici
Sa stiti ca si eu sunt in acceasi problema nici eu nu am unde sta dupa nunta iar acuma stau cu socri si nu este bine deloc,dar nici rau.Dar de bagat la o banca nu ma bag.Dupa nunta din ce ne iese si ce ne vor ajuta parinti vom reusi sa ne luam un apartament,dupa care cu trecerea aniilor(2,3 ani)vrem sa ne facem o casuta a noastra.Asa cred ca e mai bine decat sa am datorii 20 de ani.Atata timp cat luptam amandoi vom reusi.Bafta la toate si mult noroc.
BraveGirl spune:
Si noi suntem f norocosi: avem cuibusorul nostru. Este vorba de un ap cu 2 camere, intr-o zona nu prea buna, dar ne multumim si cu el. Eu locuiesc in ap din decembrie 2002 si in sept 2003 s-a mutat si el cu mine, desi ap e al lui. Eu visez ca ne vom muta intr-o casa cu curticica in care sa se joace in voie puisorul nostru (care sper sa apara pesta 2 ani, pt ca eu vreau sa termin facultatea inainte de sosirea lui).
Corina
nushulica spune:
si eu ma numar printre cele norocoasesocrii mei ne-au cumparat un apartament cu 2 camere chiar langa ei ...initial am stat la el si eu timp de 1 an si acu avem 4luni de cand stam impreuna la casutza noastrastiti ce bine e????
AngeliquedeS spune:
Eu stau cu chirie de aproape 8 ani si m-am saturat pana peste cap. Cea mai fierbinte dorinta a mea este sa avem apartamentul nostru asa ca dupa nunta o sa facem imprumut la banca, chiar daca platesc toata viata, macar platesc pentru casa mea, nu chirie!!
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
zozela spune:
Noi nu avem nici o problema cu locuinta,dar am zis sa scriu pt. a va incuraja...
Deocamdata avem un apartament in care locuim de 4 ani,dar avem si o casuta in constructie(speram sa fie gata prin septembrie)..
Am vrea,ca atunci cand o sa fie gata casa,sa vindem apartamentul si sa folosim banii pt. decorarea casei..pt. ca nu ne mai ajung banii si pt. amenajari..Ca altfel..am fi vrut sa pastram apartamentul(sa-l inchiriem)...
Desi suntem f. tineri,ne-am descurcat singuri singurei,cu toate..
Curaj..suntem tineri...Impreuna PUTEM!!!!!!
http://community.webshots.com/user/zozela
aka spune:
Noi locuim impreuna de 3 ani. Ne-am cumparat o garsoniera intr-o zona destul de buna, cu credit de la CEC {pe 20 ani} si in mai putin de 1 an am reusit sa achitam creditul. Dupa nunta, care o sa fie pe 24 iulie 2005 vrem sa vindem garsoniera, sa mai facem un credit, si poate reusim sa ne luam un ap. cu 2 camere {cel putin}. Pentru ca dupa nunta vrem . Si inca repede.
Asa ca prindeti curaj pentru ca se poate, atunci cand sunteti 2.
Va pupic.