Bebelusi de iulie-august 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

O zi buna si de la Campina!
Codrut m-a capiat azi-noapte cu urlatul.Adormea la mine in brate bustean, apoi in pat in maxim un sfert de ora(taman cand atipeam si eu) incepea urlatul.Cu ochii inchisi, dormind, incepea sa tipe.I-am dat cu Calgel dar parca e apa de ploaie; in final, adica pe la 1.30 i-am dat Calpol si intr-un sfert de ora s-a linistit pana la 7 dimineata.Cred ca e de la gingii, ca saliveaza abundent si isi duce degetelele acolo.Cat ne-o tine asa pana ies dintisorii??
Lia, deci nu esti singura....

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

neata...a incepurt sa ninga si la noi, asta asa ca ma plingeam ca nu ninge
pitiku' e cu ochii pe geam

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia daca tot nu esti multumita de supa de ce nu incerci azi sa ii faci in cratita normala? crede-ma ca nu e absolut nici o scofala, puio capacul si lasio la fiert...nu prea iti trebuie nici un curs de pregatire!
Cori mama....spor la invatat! bine ca v-ati reparat la burtici.
gagici uitasem sa va spun ca mi-a facut-o grasu ieri....a mincat la 5 fruct ca haplea si dupa aia mai haplea 200 ml de lapte. a adormit si dupa vreo 15 minute s-a trezit plingind, l-am luat in brate sa il linistesc si...pac totul pe mine. eram....ca la nebuni. asa ca...uite ca dau lectii sa nu mai vomite copii si tocmai pe al meu uit sa le aplic! (lupu' moralist)
Adema, pina nu ies o puteti tine asa si o saptamina. se numeste faza de eruptie. da-i paracetamol in continuare, pina la 6 plingurite pe zi. poate face si ceva stari febrile dar nu te ingrijora, tot de la dintzi este si in orice caz dispare cu paracetamolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

roxanaz, multumesc de sfaturi! Daca tine "numai" o saptamana, m-am scos!Culmea e ca ziua nu face faze de-astea; il apuca noaptea cand sa mai dorm si eu...
La noi e o zapada...Cam juma' de metru.Nu-mi place; parca avea farmec de Craciun, nu acum...Astept primavara...
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna dimineata fetelor!
Avem o problema tare mare si speram din tot sufletul sa ne puteti ajuta... Elise a fost alaptata pana la 6 luni fara sa ii mai dau si altceva in plus( acu are aproape 10 kg si imediat 7 luni, ea fiind nacuta in 9 iulie) si nu pot in nici un fel sa o diversific.stiu ca pana la urma tot vom reusi, ca am la rabdare cu caru', dar tare as mai avea nevoie de olecutza de sustinere si sfaturi ca uneori simt ca-mi ies din minti!!!
Voi ati patit asa ceva??? Am ajuns cu chiu cu vai la vreo 3 lingurite de suc de mar , dupa ce in prealabil am incercat nenumarate.....
Please, ceva sfaturi!!
Florina, mamica de iulie, si Elise cea mofturoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
La multi ani Roxana-Maria, Andreea-Alexandra pt cele 6 lunisoare si Luca-Stefan pt cele 5 lunicele. Sa fiti santosi si cumintei.
Baby-boom, succes si spor la diversificare, Adema, nopti cat mai linistite iti dorim.

Ma alatur si eu clubului mamicilor nedormite noaptea. Stef si trezeste tare, tare des si rareori reusesc sa il pacalesc cu suzeta. Azi afara asa imi era de somn. Si el doarme tare putin ziua, azi doar 2 reprize de 30 de min, din care una afara, asa ca nu pot sa atipesc deloc.

O zi placuta si bebei cumintei va dorim!!!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !
bey , ce-i cu vremea asta ! e numai buna de stat la caldurica si facut copii! nici nu-mi dau seama ninge , ploua ..daca nici azi nu iesim afara ...
baby boom ... ia-o usurel ... mai incearca si altceva si daca poti combina cu lapte sa simta ceva cunoscut !!!
gagici , bb-lusii vostri vorbesc ... adica ganguresc ? zic ceva ? al meu este tare tacut .. oare o fi vreo problema ? eu vorbesc cu el intr-una .. ii cant , ii povestesc ce fac mereu .. dar el nimic ... facem hmmm , mmmmm !
ma duc sa schimb "bomba atomica "
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

In sfarsit ninge si la noi. Ca in povesti, cu fulgi mari, si e numai zapada pe jos. Deseara iesim cu saniuta, dar sa vedem cum stam pe ea, ca nu e din aia cu scaunel, va trebui sa-l tin eu cumva.

Voi cum scoateti copiii cand e zapada mare pe jos? Numai in marsupiu sa nu-mi spuneti, ca nu mai pot sa-l duc.

Kiiiiiiiiiimmmmmm, unde esti mama, hai sa dam mana cu mana, ca si copilul meu face la fel cu al tau, trezit noaptea des, hai sa zic tot la doua ore. Interesant este ca de cateva zile face si un fel de "mmmmmm", asa pe jumatate adormit fiind, se suceste in somn si face mmmm, ca si cum si-ar canta. Numai daca ii dau lapte reusesc sa il linistesc, daca nu, se miauna si doua ore. Ma duc la subiectul tau la Parintii intreaba, sa vad ce ti-a mai raspuns lumea....

Corina, si noi suntem ziua la fel, nu stam nicaieri la fel de bine ca in brate, plimbat prin casa, sau tinut sa mearga. Ma gandeam ca daca invata sa stea in fundulet mai scap si eu de carat copilu in brate, dar de unde, ca nu vrea sa stea decat foarte putin....

Lia, tu faci piureul ala, punand toata apa in care au fiert? Ca eu pasez legumele si apoi pun cate putina apa, ca sa il subtiez, dar niciodata nu o pun pe toata, ca ar iesi prea subtire. Poate de aia, nu-ti place cum iese. Si incearca sa pui mai multe legume, uite eu ii pun si porumb, ardei, spanac, mazare verde, cam un sfert de ceapa, dovlecel, in afara de cele clasice. A, si inca o chestie, chiar si asa cu multe legume, mie tot nu mi se pare ca e cine stie ce bunatate, pentru ca nu are sare si sunt doar niste legume fierte. Nu te astepta sa-ti placa tie prea mult, important e sa-i placa lui. Atunci cand o sa-i faci supitele, exact asa cum le faci si pentru voi, atunci vor avea probabil un gust mai uman, cum spui tu.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Simona, o fi si el prostdispus...si Danut face precum Martinel destul de des, doar cand e agitat striga in gura mare papa, mama, baba, apa si-si suge buza de jos cu putere ca-i ajunge aia de sus la barbita aproape

Rox, o sa incerc azi in oala normala, dar oare kukta schimba gustul legumelor, ca doar le fierb doar 15 minuti ?

Diversificarea dificila se poate remedia cu ceva laptic cu care e obisnuit copilul, se adauga la inceput mai mult si apoi se tot reduce cantitatea de lapte pana se scoate definitiv si accepta noul aliment. In plus poate vrea copilul direct pulpa, al meu nici n-a vrut sa auda de sucuri, doar pulpa, si nici de zeama de supa chioara, direct supa-crema si mai nou chiar un pireu destul de consistent, eu acum ma chinui sa-l invat sa bea apa ca dupa asa pireu ar trebui, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mitzura, nu pun toata apa, pun putin cat sa se invarteasca blenderul ca numai legumele nu mi le paseaza, tre sa adaug zeama sa acopar cutitele...dar nu stiu cartoful care ar trebui sa aiba gust dulceag are gust apos si e asa sfaramicios, nu stiu...restul au gust bun dar cartoful ma enerveaza ca e asa "poros", daca ma intelegeti ce vreau sa zic, si nu se fierbe decat 15 minute, iar la oala parca are alt gust pireul de cartof.

Voi unde pastrati pireul de legume pana a doua zi? in borcanele in frigider sau il bagati la congelat dupa ce se raceste?

Mergi la inceput