endometru, ovulatie, temperaturi (6)
Raspunsuri - Pagina 14
rucsi spune:
Tonnia, am revenit.Ieri am avut doua examene la master , am mai ingrasat porcul in ajun.Sunt foarte suparata.Dupa ovulatie am avut temperatura 37.Azi a scazut la 36,9.Sanii nu mai mai dor , asa ca nu mai am la ce spera.
Apropo de foliculi.Hai sa-ti povestesc ceva:
In februarie 2003 m-am dus la monitorizare la Niculescu .In ziua 11 aveam un folicul de 11 mm.In ziua 13 de 13mm.Cand m-am dus in ziua 15 Niculescu mi-a zis ca a disparul dar ca nu am avut ovulatie si sa nu-mi para rau , ca oricum nu era un folicul de calitate.Ciclul trebuia sa-mi vina pe 9 martie.Ghici ce s-a intamplat? Eram gravida!!!!!Asa ca in ceea ce priveste doctorii!!!!!!!!!!!! Nu trebuie sa credemchiar orice . Te pupic si fi mai optimista .
Tonnia spune:
Rucsi, m-ai lasat paf cu foliculul tau fantomatic! Deci, se poate sa se mai si insele! Ce bine-mi pare!
Mie nu mi se pare asa o scadere clara de temperatura . 36.9 sau 37, tot pe acolo. Dar in a cata zi esti? Conteaza mult!
Felicitari pentru master! Vrem note bune! ![]()
rucsi spune:
Tonnia, am avut doua examene si tocmai am aflat ca am luat 10 la amandoua.Iar cu foliculul meu , exact asa s-a intamplat.Acum 3 luni am fost la monitorizare tot la Niculescu si i-am adus aminte ce s-a intamplat.Stii ce mi-a raspuns ? Ce vrei draga, suntem si noi oameni si mai gresim!Asa ca nu trebuie sa ne mai mire nimic.In ceea ce priveste rezerva ta ca re spui ca ti s-a spus ca e pe terminate, m-as mira.Repeta analizele si in alta parte.Bag mana in foc ca la varsta ta nu se poate intampla asa ceva! Asa ca , please, nu mai fi trista ca acum incep sa plang si eu cand ma gandesc ca am 32 de ani, 2 cezariene, 1 copil mort si pe deasupara am si RH -negativ .De asata ce zici?Capul sus!!!!!!
Tonnia spune:
Aoleu Rucsi! Ce mica ma simt! Sa te ajute Dumnezeu sa ramai repede, repede si sa fie bine pana la capat! Nu mai spun nimic de mine. Sunt mica, mica, mica...
Stii, nu vreau sa-ti induc sperante, dar nu este posilbil sa-ti fi scazut temperatura de la implantare? Ziua 22 e una interesanta!
rucsi spune:
Putin probabil pentru ca ovulatia a fost in ziua 13 (daca e sa ma iau dupa testele de ovulatie) ori din cate am auzit, daca ar fi sa fie, implantarea are loc la 4-5 zile de la fecundare.Stii ce ma mira? Imi iau tempereatura de vreo 3 luni.Pana acum nu mi-a scazut temperatura niciodata inainte de a veni cm.Chiar ma si miram de ce nu scade si totusi cm nu intarzia sa apara.Acum a si scazut , deci nu mai am sperante.Sper sa pot face luna asta HSG , ca pana acum am avut numai piedici.AZi isi face sotul meu spermograma la Medsana.Sper sa fie OK.Te pupic si ma bucur ca -ti dai seama ca ceea ce ti se intampla tie nu este chiar foarte rau, pot fi altele mai rele ( ca la mine) iar eu la randul meu ma rog la Dumnezeu sa nu-mi dea cat pot sa duc.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rucsi spune:
Pe bune ? esti sigura? Incep sa am sperante!!
Sti ce ma gandeam?Daca ma ajuta Dumnezeu sa raman gravida, timp de 9 luni o sa fac teste de sarcina in fiecare zi sa ma satur de cele doua liniute care acum nu vor sa apara! Tocmai mi-am facut un test care, bineinteles, a iesit negativ.Cred ca o iau razna!!!!!!!![]()