endometru, ovulatie, temperaturi (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Si eu m-am confruntata cu o crestere spectaculoasa a foliculului de 6mm in 2 zile. Asta daca nu cumva, dr era.Sincer, chiar credeti ca dr pot fi fresh pentru fiecare pacient? Le mai incurca si ei, sunt obositi sau nervosi, sau cu gandul la vreo alta bolnava...
Banutul il iau toti, dar uneori prestatia lasa de dorit. Nu cred ca e cineva care de fiecare data cand iese de la dr sa-i vina sa-i pupe mana - figurativ, bineinteles.

Ariadna, scumpa si draga de tine , chiar ma bucur ca te-ai intors ; parca n-are haz daca nu suntem cu toatele .

Mam'mare facea asta pe banca, in fata portii, dar , noi femeile moderne, barfim si ne impartasim chestii femeiesti la "televizor".
Oricum, acest site minunat ar trebui sponsorizat de barbatii nostri, care nici n-au idee cate scene casnice si lacrimi au scutit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Rucsi, e adevarat! Cine te-a pus sa-ti faci testul?! Nu are nici o valoare!!!

Chi, am cautat tare mult mesajul cu foliculul tau, bine ca mi-ai spus.
Ai grija ce faci cu spermograma aia! Mai bine la CFR2 daca la Medsana nu-ti convine! Mai bine ii numeri tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

WOW! Ca mult ati mai scris de cand nu ne-am vazut!

Fetelor noi, BINE ATI VENIT!

Vad ca noile venite sunt si cele mai puse pe treaba! DANANGIE, am o presimtire ca luna asta o sa ai un test pozitiv: vezi ce faci cu Alin, sa nu-si consume toata energia la fotbal. Spune-i si tu ca dupa aceea ii dai liber 4 weekend-uri la rand (ca sa-l motivezi)!

RUCSI, mai stai cateva zile pana la test.

Fetelor, am si eu o problema, la mine de ce nu mai scade temperatura inainte de rushi? Vestea buna e ca am scapat de cateva zile de intepatura aia nesuferita.

ANTONIA, de ce nu faci tu testul cu clomiphene, cum ti-a zis dr.?

Vreau cateva detalii despre prestatul dimineata, si anume de ce e mai bine asa?

FELICITY, imi aduc aminte ca si eu pateam asa, mancam cu pofta apoi simteam ca mi se apleaca. altadata daca aveam stari din-astea de rau mancam si imi reveneam brusc. Ne bucuram toate ca ti-e rau!

Sunt super-aglomerata azi si nu stiu cand o sa mai intru, cred ca mai pe seara! Imi merge netul de azi dimineata!

pupici
Adriana

PS: Am uitat sa va spun: nu ma mai trezesc noaptea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Ariadna, o sa fac testul dar m-am gandit sa fac mai intai HSG, spermograma, TPC, ca sa nu ma stimulez degeaba.

Nu stiu de ce nu scade temperatura inainte. Pe mine m-ar interesa (pt. cand o sa am nevoie) daca scade temperatura inainte de ovulatie. Obligatoriu scade? Sa ne lamureasca Ale!

Dimineata, cum sa nu! Aia mici sunt mai odihniti si mai cu chef de viata! Si calitatea actului e cu totul alta! Felicity stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Fetili

ariadna deci nu ti-a venit? E de bine!!!!

Tonnia, ca sa iti lamuresti toate intrebarile, eu iti recomand sa mergi la fertilityfriend.com . la chart gallery. au acolo o multime de grafice, ovulatorii, anovulatorii si cu cele care au ramas insarcinate. cu specificatii cine are ovulatie stimulanta, cand au avut sex, etc.
e interesant de studiat!!! sunt sute de astfel de grafice!
mie personal imi scade temperatura, dar nu asa mult, 0.1- 0.2 F care poate fi insesizabil la un termometru Celsius (0.2F=0.1C).
Tocmai am bagat un ochi acum.....si de exemplu la primul grafic nu-i scade temperatura inainte de ovulatie!! Deci nu e regula.

Si eu cred ca doctorii sunt din alt film si iau banii degeaba si mai spun si prostii care te descurajeaza!!

Eu chestia cu sexul dimineata am luat-o de la o prietena. Pe ea asa o sfatuise doctorul sa faca (un doctor din Ro), si era nasol ca plecau amandoi dimineata la lucru, isi puneau ceasul la 4 si prestau la comanda. si are pretena acum doi copii, o minunatie, de 13 si 15 ani
acum nu zic ca daca prestau seara nu-i avea, dar dimineata cica-s odihniti voinicii si gata de atac.

Fetili io cre'ca's deprimata. Visez noapte de noapte acelasi lucru, noi ne-am mutat de trei luni intr-un oras nou si in vis plang in hohote dupa orasul vechi, dupa locurile si prietenii de acolo noapte de noapte!!

Mergi la inceput

Felicity, ai cazut din pat? Cica e normal sa visezi mult si sa fii mai agitata. Nu inseamna nimic. Poate nu te-ai adaptat inca la noul orasel si ai si multe griji acum.

Uite, chiar acum o sa bag un ochi acolo!

Mergi la inceput

Innebunesti cu graficele alea. Nu exista absolut nici o regula. temperatura poate sa scada inainte cu o zi de ovulatie, cu doua, dar parca cel mai des deloc. Foarte multe vad ca raman in ziua exact a ovulatiei sau chiar a doua zi. Foarte multe cu temperaturi mici, chiar dupa ovulatie, sunt pana in 36.8, foarte multe ovulatii tarzii. Foarte multe dintre cele care raman isi mentin oarecum o temperatura mai ridicata, dar nu la fel zilnic, scade si la ele de multe ori.Ce sa mai, te zapacesti! Concluzia: fiecare trebuie sa se cunoasca pe sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

la toate fetele!

TONNIA eu am avut in prima zi a CM 36,4. Din a 2-a zi pana in a 4-a zi am avut 36,2. A 5 a zi 36,4. A 6 a zi nu mi-am luat temp. pentru ca nu am auzit ceasul. A 7-a zi am avut 36,2. A 8-a zi am avut 36,4 Aici am . A 9-a zi am avut 36,3. A 10-a zi am avut 36,2. Am . A 11-a zi am avut 36,4. A 12-a zi am avut 36,2. Am .A 13-a zi nu mi-am luat-o. A 14-a zi am avut 36,2 si am . A 15-a zi am avut 36,5 si am . Azi ca sunt in a 16-a zi m-am trezit la 4,30 si eu trebuia la 5,00 sa-mi iau temperatura. Nu mai reuseam sa adorm si mi-am luat temperatura la 4,45 si aveam 36,3!! A SCAZUT PENTRU CA ERAM TREAZA DE 15 MINUTE?SAU CARE E EXPLICATIA? Azi am simtit o intepatura mare la ovarul stang.Pe 14 dimineata am observat ca aveam mucus ca albusul de ou. Si pe 15 la fel. Deci? Ce zici?

ARIADNA 33, sa dea Domnul si Maica Domnului sa te auda sa am testul positiv. De altfel , iti doresc si tie sa se intample acest lucru. Eu i-as zice lui Alin s-o lase mai moale cu fotbalul dar n-as stii cum sa incep acest subiect. El asteapta Joia ca un copil care asteapta pe Mos Craciun.Bine macar ca se duce o data pe saptamana. Iti multumesc de primire si .

FELICITY de la bunica mea stiu ca cel ce se viseaza ca plange inseamna ca va avea parte de o bucurie. In viata reala se va bucura de ceva. Cel putin mie asa mi se intampla. Cand ma visez ca plang se intampla ceva frumos in viata mea.

Pe curand.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

va invit la episodul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41380" target="_blank">(7)

Mergi la inceput