Bebelusi de Mai - Iunie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

O multime de bebelusi scumpi de sarbatorit astazi...
La multi ani, Adelina Dora!
La multi ani, Maria Carolina!
La multi ani, Rares Andrei!
La multi ani, Sebastian Alexandru!
La multi ani, Matei Gabriel!

Aseara i-am dat fetei cereale cu lapte. Nu i-au placut ei prea mult, dar macar a dormit cum trebuie...
Va multumesc foarte mult pentru incurajari... Totusi, nu cred ca ma voi opri atat de repede... Este atat de frumos si Rebeca este atat de fericita cand suge...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Anacami, ai un baietel frumos ca o fetita, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Diana, si eu am avut aceeasi problemuta cu Patrick, dar am inceput sa-l culc la 8.30 imbracat in pijama, pus la san, in camera cu lumina stinsa si fara zgomote. In prima saptamana se treazea de vre-o trei ori pina la 12, dupa care incetisor, incetisor fiu-meu s-a acomodat cu noul program si acum ma mai cheama la el, dar foarte rar inainte de somnul cel lung, in rest doarme (cu intreruperi de alaptare) pina la 8 dimineata, cind ma trezeste. N-am incotro, la 8-8.30-9 sunt in picioare, ca nu ma lasa fiul sa dorm mai mult.

Acum merg sa vad si celelalte poze.

Carmen, eu am cam deviat de la dieta, ieri pizza, astazi dim. napolitate cu fructoza. Simt ca nu va merge slabirea saptamina asta.Tinem pumnii!

Fetelor, ma simt bine si Patrick a inceput sa manince binisor! Multumesc lui Dumnezeu!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Matei Gabriel!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR !!!!

Mona, sa-ti traiasca printesa! Uauuu, 9 luni. Chiar ca noi suntem printre cei mai mici de aici. De fapt cred ca doar Cristinica Palomei e mai mica decat Catalin (o zi).

Imi adauga si mie cineva la Cata greutatea la 7 luni si o saptamana (ca noi asa am reusit sa-l cantarim) 10 Kg. Inaltimea tot nu am reusit s-o aflam dar promit ca la sfarsitul saptamanii il masuram.

Iuliana s-ar putea sa greseasca dr. si lui Cata i-a zis dr de la spital, neonatoloaga ca are ceva la o glezna dar dr lui l-a vazut dupa aceea si a zis ca nu are nimic decat ca era mai grasut si statea mai intoarsa.

Maria succes cu creditul.

Ma laudam ieri ca, Catalin nu plange decat de foame si de somn. E, azi si-a luat revansa. dar cred ca a pocnit si al 6 lea dintisor care parca a fost cel mai greu pana acum. Zic cred pentru ca nu ma lasa sa bag degetul (ma musca cu ceilalti 5 de ma zapaceste). Dar asa mi s-a parut cand plangea.

Nu a dormit mai deloc si cand dormea gemea in somn si se trezea.

Mi-am luat si analizele si totul e ok. acum sa le vada si dr si sa hotareasca ea mai departe cu tratamentul.

Azi avem 20 de zile de cand folosim olita cu mare succes. Nu stiu daca a facut mai mult de 2-3 ori in aceasta perioada pe el si atunci a fost mai mult vina mea decat a lui ca era in premergator si nu am receptionat "mesajele lui".

azi l-am lasat la el in pat ca nu mai puteam si m-am enervat ca nu vroia sa doarma. s-a pus pe burta si a inceput sa chiraie iar eu stateam in usa in spatele lui. urla, dar se mai oprea, ridica capul si se uita pe unde sunt, daca il aud. dupa care iar urla, iar se oprea. pana la urma l-am luat ca prea tipa cu foc dar nu avea nici o lacrima si nici nasul nu-i curgea.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am pus poze noi in albumul al doilea (ar trebui sa mai deschid unul si sa-l las pe asta cu sarbatorile). Daca vreti sa-l vedeti pe Catalin cum face dus in chiuveta...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cady, ti-am vazut pozele, Rares e un scump.

Carmen si mie imi place cand ninge, ma simt din nou copil fara griji si parca acopera toata mizeria din jur si orasul pare mai frumos! Uite aici o poza sa-ti faci o idee. Ideea a fost a lui Vasile si i-a venit pe la 5 luni, chiar dupa botez. E foarte buna ideea, de multe ori l-am adormit asa.
Ai tu dreptate ca mi-e drag sa-l vad la san sau cum se cuibareste la mine in brate de aceea nici nu cred c-o sa reusesc prea curand sa-i fac un program, fetelor, multumesc pentru sfaturi cred ca am sa incerc sa-i mut tot prograamul inapoi cu cateva ore, adica sa-i fac baita mai devreme si apoi spre eu sa doarma. Acum doarme, de la 9 jumate desi a dormit azi mult si ziua, asa se intampla cand doarme ziua adoarme repede noaptea, paradoxal, nu?

Anacami, Sebi e un dulce!

Madisor sper sa nu fie nimic grav cu suflul. Ati facut ceva investigatii, analize?

Monet, esti o dulce multumesc pentru sfaturi, deocamdata incerc sa-i fac mai devreme baita, pe la 7 jumate si mai vedem. Ma duc sa ma uit la poze.

Ioana, asa-i ca nu exista nimic mai frumos decat un bebe care suge?

Grate, asta cu adormitul la san am incercat si eu, a mers o vreme dupa baita sugea si adormea dar de la o vreme sau nu adorme sau isi intorce capul . Mai incerc, nu ma las...

Vanessa felicitari pentru olita. Pot si eu sa spun ca nu prea mi-a mai facut kk in pampers decat chiar accidental.

Am pus poze noi la semnatura Vladut 8 luni.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioi, fix ce era mai important am uitat: astazi a spus de nenumarate ori MAMA. Dragul meu pui!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Rares Andrei, Sebastian Alexandru si Matei Gabriel!
La multi ani Maria Carolina si Adelina Dora!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani Avia!
La multi ani, Delia Alexandra!

Diana, nu as fi crezut niciodata ca este atat de frumos sa iti vezi copilul la piept... Poate de-asta nici nu imi prea vine sa renunt.

Cred ca ma paste o raceala. Ma doare cumplit capul, gatul ma supara putin, iar oasele parca sunt rupte. Nu stiu ce sa iau pentru cap, mai ales ca alaptez. Nici nu prea imi vine sa sun medicul pentru o chestie minora.

Voi ati luat ceva de cap in perioada alaptarii?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !

Sper ca puiutzii vostri sunt bine.
Ca iubita mea m-a terminat. Simt ca pic din picioare de oboseala. Si mi-e si f. rau......
Nu a vrut sa doarma azi-noapte, decat dupa ora 2 dimineata (si era treaza de la ora 16). A tinut-o numai intr-o maraiala. Nimic nu-i convenea...
Am ajuns cu sotzul meu sa facem cu schimbul noaptea ca altfel nu mai pot rezista si cu servici, sa tin si casa....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

Mergi la inceput