Bebelusi de Mai - Iunie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana pentru cap poti lua paracetamol, dar ai grija sa nu-i dai si Ioanei in acelasi timp ca deja e prea mult pentru ea. Ai voie 3 cp pe zi.

Cris, greu cu dintisorii astia! Las' ca iasa ei si atunci cine o sa fie iepuras dulce?

Vladut a dormit de la 9 jumate aseara pana la 2 si apoi pana la 8. A mancat si acum mai doarme o tura. Om' vedea ce-o fi la noapte...

Vanessa, Cata seamana mult cu tine, parca-i copia ta masculina... De ce-i faci baie in chiuveta?

Mona, Lia este un deliciu ca intotdeauna!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dragele mele,

Ana m-a terorizat. De cateva nopti se trezeste din 30 in 30 min sau din ora in ora, suge un pic si adoarme. Oare ce o avea. Sa nu va mai spun ca nu stiu cat mai rezist cu alaptatul ca ma musca si am rani. Cand citesc cat de bine dorm copii vostri imi vine sa imi dau cu un par in cap de prost ce am invatat-o. Azi ii fac si eu in sfarsit baie pe cap, asaraca. Dar m-am hotarat sa o tin cu caliulita subtire in cap inca fro 2-3 saptamani, ca tare e sensibila. Offf, si nu ii mai vede mama zulufii. Pe bune imi e dor de ei. Sa vedeti ca acum toate pozele sunt cu caciulita si are asa o fata de bebelusaaaa.

Am pus un sondaj despre dormitul in pat cu parintii, va rog sa imi raspundeti si mie! Din cate vad eu e mai mare procentul celor care dorm cu copii, decat al celor care nu o fac. Asa ca mai imi trece sentimentul ca nu fac bine ceea ce fac.

V-am spus ca ma apuc de cura, dar nu am facut-o inca. Oricum azi-noapte am citit cartea lui Montiniac si sigur ma apuc sa mananc asa, cat de curand, m-a convins!

Madisor, nu stiu ce sa te sfatuiesc cu suflul sistolic. Nu am auzit pe nimeni pana acum. Poti sa postezi un subiect la "parinti intreaba, parinti raspund", sigur vei primi raspunsuri de la mamici care au trecut prin acelasi lucru. Ana a rezistat atunci 1 ora jumate, dar a vomat ca soacra-mea ii dadea cu sila sa manance si a trebuit sa ma duc la ea.

Anacami, e foarte rumusel Sebitza, si ce figura de baietzel are acum, de fapt de coipl, nu mai are de BB. Intelegi ce vreau sa spun!

Ioana, poti sa iei algocalmin, eu am luat si paracetamol si antiniotic cand am avut pneumonie. Nu are nimic. Cum se mai simte Rebeca?

Diana, felicitari pentru MA-MA!

Cris, draga de tine. Offf, sa iasa mai repede dintisorii aia! Hai, bea o cafea si gandeste-te ca o sa se faca ea mare! Bine ca e sanatoasa si nu are rosu in gat! Pupici pentru mamica eroina!

Maria, iti tinem pumnii cu creditul. Unde l-ati facut. Daca nu s-a aprobat, trimite-mi PM, poate va ajuta sotul meu in alta parte.

Unde sunteti fetelor: Irinel, Lili, AndraM, Catusha, Laura, Manuclau, Zaraza, Heron, Piatra lunii, Ancat, Ohaulica, Oana_mm, Tinavia!!!! Va mai asteptam pe la noi!!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Diana, nu-i facem baie in chiuveta. era iun dusulet la care ne-am jucat. Catalin are o cada proprie mare, rosie si frumoasa (ca noi nu avem cada asa cum am mai zis, adica avem cabina de dus ca asa si-a dorit Cipi si eu in prostia mea de atunci am fost de acord de imi dau palme acum cand tanjesc dupa o baie cu spuma).
A iesit si al saselea dintisor. Cred ca ii mai avem pe cei de jos laterali si ar trebui sa ne potolim. Ca nu mai pot.
A inceput sa se scoale doar o data pe noapte si nu de doua ori cum facea. Sa vedem cat il tine ca a mai facut vreo doua nopti asa de m-am laudat si pe urma s-a sculat iar de 2 ori. si si-a scos si suplimentul de la ora 10. Eu il culc la 8.30 cand bea cam 250 ml lapte cu cereale iar pe la 10 se scula si mai bea putin lapte. dupa care se scula pe la 1 si pe la 4. Acum vad ca s-a sculat doar pe la 3-4 de la 8.30 seara. Il inteleg si pe el ca de la 8.30 pana dimineata nu rezista burtica lui goala. Dar nici nu vreau sa-i schimb ora de culcare ca e tare bine la 9 cand dorm amandoi.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Delia Alexandra si Avia!

Diana, felicita-l pe Vasile pt. idee. M-am uitat pe poze, Vlad e tare scump. Parintii tai sau ai lui Vasile sunt cu Vlad? de la Iustin pt. 'mama'.

Vanessa, nostim tare Catalin in chiuveta. Sa-ti traiasca dolofanul.

Madutza, si eu dorm cu puiul in pat. Dar nu regret deloc alegerea pe care am facut-o. Voi raspunde si la sondaj, probabil e la 'parintii intreaba...'. Referitor la Montignac, e un mod de viata grozav. L-am tinut si eu o luna de zile, nu mai stiu cat am slabit, parca vreo 3 kg, dar ma simteam minunat. Bafta.

Grate, hai scumpa, ca se poate. Putina vointa, lasa pizza si alte prostii. Eu sunt destul de motivata, merge grozav dieta. M-am inscris la un 'concurs' pe culinar, am intrat in joc si ma ambitionez sa slabesc cat mai mult. Daca vrei detalii, ti le voi da pe pm. si tine-te de treaba. Zau ca merita.

Monet, Lia ta e adorabila. frumoasei tale.

Va pup pe toate.

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

am lasat putin balena in tarc ca sa mai intru si eu pe aici.(vad ca nu se plange)

Mai, tot timpul apare cate ceva pe aici, e si normal: cate bordeie atatea probleme.

Iuliana, si eu zic sa nu prea te sperii, ca poate nu e nimic cum au zis si fetele, sau cel mult va trebui sa-i puna lui rares niste ghetute din gips sau sa te sfatuiasca ca o data ce incepe sa mearga sa ii iei niste ghete tari care sa-i tina bine glezna si cat e pe jos, afara sau in casa sa stea numai cu ele. Am o prietena care e si ea vecina cu noi si cam cu asta s-a confruntat ea. iti urez curaj si sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic.

Maduza, eu cred ca astia micii, mai ales cei alaptati, se bazaie atat de des noaptea ptr ca daca se trezesc putin nu stiu sa adoarma singuri la loc, asa ca o solicita pe biata mama chiar si din 30 in 30 de min cum ti se intampla din pacate tie si anei. nu am nici un tratament tot din pacate, stii ca si eu sunt patita cu fii-miu. Elena in schimb se descurca bagandu-si degetelul in gura si se pare ca am scapat.

Maria, e mult mai bine la 1 decat la 10. Eu am stat o perioada la 8 si daca se intampla sa nu mearga liftul si eram pe afara trebuia sa-mi prelungesc plimbarea cu 15 min pana se gandea cineva sa-l repare, iar daca eram in casa nu mai ieseam. e greu cu copil pe scari...

cam astea, ca elena a inceput sa se prinda ca e singura, sau o fi cazut pe spate si tre sa o ridic, ca ea balenoasa cum e...

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu

Mergi la inceput

Carmen, sondajul este la rubrica "sondaje de opinie" in cadrul forumului "anchete si evenimente". Iustin te suge la fel, toata noaptea? De 2-3 ori e ok, dar de mai mult de 10 ori?

ANA

Mergi la inceput

Mamaleone, dar dupa cat timp s-a dezobisnuit Anghelus de tzitzi toata noaptea? Ca eu am impresia ca niciodata nu o sa mai dorm o noapte intreaga.

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Delia Alexandra si Avia!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Madutza, Rebeca a facut la fel aproape doua saptamani: se trezea noaptea sa manance. Si nu o data sau de doua ori, de cate 4 -5 ori.Eram disperata. Sugea putin si ... somn de voie... Pediatrul mi-a spus sa ii dau seara, inainte de san, cereale facute putin mai consistent. I-am urmat sfatul si fata noastra doarme iar toata noaptea.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani bebelushelor Delia Alexandra si Avia!

http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput