Bebelusi de Mai - Iunie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cady spune:

Buna ziua la toata lumea,

Am reusit si eu sa mai intru pe aici un pic. Imi pare tare rau ca nu reusesc deloc sa va urmaresc in discutiile voastre. Dar sa stiti ca nu v-am uitat nici o clipa si ma gandesc la voi cu dor.

Vreau sa urez tuturor un sincer LA MULTI ANI, fie ei copii, mamici si chiar si tatici. Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.

Azi a facut si Andu al nostru 8 luni. Sunt o mamica tare fericita de puiul ei. Ca de altfel, toate mamicile de aici. Andrei e bine sanatos. Am avut niste probleme cu nice viermisori la stomac, mai bine zis niste oxiuri, pe care i-am tratat cu succes, sper. Luni ii facem din nou analiza copro. Singurul inconvenient a fost ca nu a luat suficient de bine in greutate. Acum are 9 kg si 75.5 cm. Avem deja 6 dintisori si o strungareata de toata frumusetea, pe care ne-o arata de cate ori are ocazia. Este un copil extrem de vesel. Merge de-a busilea cu o viteza uimitoare si se catara pe toate lucrurile posibile. In pat nu vrea sa stea decat in picioare si se plimba in lungul si latul lui.

Am pus si niste proaspete, din perioada sarbatorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,
Stiti ca fata mea era racita si am fost ieri cu ea la dr. Se pare ca nu are nimic...nici rosu in gat. Asa ca m-am linistit. Doar ca ne mai curge nasucul....
Insa d-na dr. ne-a avertizat ca ii dau dintzisorii de jos .
Asa ca de aici toata maraiala.....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

cady sa-ti traiasca baiatul!!! de ce zici ca nu a luat bine in greutate? noi la 8 luni aveam 8 kg si vreo 300 g si a zis ca e foarte bine si asa eram si eu de parere....

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi: Rares Andrei (Cady sa-ti traiasca), Sebastian Alexandru, Maria Carolina (Anacami si Anculina pe unde sunteti!) Adelina Dora, Matei Gabriel!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, sarbatoritilor de azi: Adelina Dora, Rares Andrei, Maria Carolina, Sebastian Alexandru si Matei Gabriel.

Diana, gand la gand cu bucurie: ninge asa fain afara, e grozav. Si imi da o stare de liniste sufleteasca, de impacare. Toate grijile imi sunt viscolite de fulgii de nea.
Vreau sa faci o poza cand il mai pui pe Vladut in scaun, agatat de tocul usii...ce idee buna...numai ca la noi usa e departe de calculator. Cine a venit cu ideea? Tu sau sotul?
Cat despre maraiala, n-o mai pune la suflet, cine stie? ii dau dintii, sau poate te vrea langa el.
Mie mi se par normale lucruri ca: adormitul la san, plimbatul in brate, chiar si acum doarme la mine in brate, in timp ce eu tastez...
Pe de o parte ma bucur, acush va creste si nu voi mai avea ocazia sa-l tin in brate. Deci, profit din plin. lui Vladut

Dana, multzam pt. sfat. I-am pus in nasuc laptic si e mai bine.

Cady, ce bine sta Rares in picioruse. Sa-ti traiasca flacaul!

Monet, ce bucurie sa ai un asemenea copil; bravo, Lia, tine-o tot asa!

Maria, de-a Domnul sa vi se acorde creditul pt. casa. E asa de bine sa ai casuta ta! Si noi tanjim, dar, doar atat.

Noi am fost azi la medic, nu are nimic, in afara de nasuc infundat; fapt pt. care i-a facut vaccinul. I-am pus preventiv Novocalmin, dar e tare agitat si sclifosit. Mi-a spus dr. ca in 2 saptamani ii sparg si dintisorii de sus. Mititelu' mamii!

V-am pupat pe toate!

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna fetelor,
multumim pentru urari!
La multi ani sarbatoritilor de astazi si celor de zilele trecute!
Si noi am mai pus cateva poze noi in albumul 7-8 luni - partea II.
http://community.webshots.com/album/260145863KhMbRo
Voi reveni putin mai tarziu

http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Rares, Maria,Sebastian, Adelina!
Sa cresteti sanatosi , veseli si destepti!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anacami, tare frumusel e Sebi! de ziua lui.

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Grate, multzumesc din nou pt. tot. Saruta-l pe Patrick.
Am uitat sa va spun. Ieri cand o asculta pe Clara la inimioara dr. mi-a spus ca avea un usor suflu sistolic, da' ca sa nu imi fac probleme. Sper sa nu fie. Acum 2 ani il gasise pe Vlad cu usoare probleme si m-au pus sa ii fac un EKG in urma caruia ni s-a spus ca e in ordine, da' sa consume mai putzine excitante. Asa ca, la noi se consuma foarte rar ciocolata, Coca Cola si alte d-astea. A mai avut cineva asemenea probleme cu bb-ul?! Ce a facut?! Sa mai astept sau...?!

La multi ani, sarbatoritilor de azi: Adelina Dora, Rares Andrei, Maria Carolina, Sebastian Alexandru si Matei Gabriel!!!
Anacami, sa itzi traiasca baiatul! E mult mai harnic decat fata mea. Ea abia a invatzat sa stea bine in funduletz, da' sa paseasca un piiic, niiici vorba!

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fete dragi,

ma pun si eu la punct cu cele discutate de voi aici, asa ca va iau pe rind, de la inceputul subiectului 32:)....

paloma, uau, da' ce fetita super ai, face deja pe olita. sa fiu sincera, eu inca nu am incercat deloc cu lia. e posibil si pentru ca nu sint toata ziua cu ea si cind o vad seara, cite 3 ore doar, nu prea-mi arde mie s-o pun sa faca caca (mai ales ca ea ca face dimineata cind e la lotti!). dar ce fain, paloma.... bravo, cristinuta!

clau07, sigur o sa se linisteasca alexandra din faza asta. plus ca nici nu e asa de rau ce face:). odihna multa, cit incape. cind incepi serviciul?

nally, intr-adevar ne-a prins tare bine relaxarea si schiatul in weekendu' care-a trecut. simbata care vine mergem iara, dar numai pentru vreo 5-6 ore, asa ca o lasam pe lia cu lotti. o sa fie soare asa c-o sa ne si bronzam un pic pe fatza!:) ce mai face sebi? stii c-am visat cu el intr-una din noptile astea - asa frumos imi zimbea, cu ochisorii lui albastri..... si zice 'mama'. ce minunat te simti, asa-i?

madisor, cum e zapada prin bucuresti? mai este? sau s-a colorat toata? pupici clarei frumoase!

madutza, ce ma bucur ca maninca ana asa bine! las-o sa bage si la tzitzi la greu daca asta-i place:).

eryka, fata mare ai, da! sa va traiasca! ma gindesc ca te uiti in spate si zici ce placuta si frumoasa vacanta ai avut in romania! o sa te intorci inapoi in japonia si-o sa fiti amindoua, si tu si ayumi, vesele si fericite!

bebebeca, nu fi trista.... toate or sa fie bine. despre tuse, nu stiu ce sa-ti spun, nu stiu cum facem noi copiii sa expectoreze, ca ei nici sa sufle nasucul nu prea se pricep.... cel putin, nu lia.. auzi, tu? la un singur medic te-ai dus tu cu problemuta ta? poate vrei o a doua opinie?! numa' zic si eu, cred ca eu asa as face. oricum, multa sanatate! si tie si rebecutzei!
in legatura cu iaurtul, eu ii iau de capra, e bun, dar nu-l maninca daca nu-l amestec sau cu banana sau cu mar sau cu para. lapte, am intrebat ieri de doctorita, mi-a zis ca daca chiar pofteste copilul, pot sa-i dau jumate de capra-jumate de vaca sa inlocuiasca o masa de lapte la fiecare 2-3 zile. nu se intimpla nimic. noi planuim sa-i dam lapte de capra cu vitamina D.

mephala, i-au dat vaccin lui iustin? e mai bine cu mucii aposi din nasuc? ce i-ai dat? pupic drag!
aaa, vad ca e bine totul. felicitari pentru vaccin si dintisorii care mai stau sa vina!

acris, multumim mult pentru cuvintele frumoase din poezie. pupic lui amalia!
da, cam asa fac si eu ca si acris. intreb doctorul cind apuc, nu prea des:), dar tot cam fac de capul meu si, mai ales, asa cum vad ca-i merge bine copilului:).

diana, in legatura cu 'ore normale' de culcare.... din cauza mea, din dorinta sa o vad pe lia mai mult, chiar daca doarme, citeva seri, in ultimele saptamini, dupa ce-si termina biberonul de seara, in loc s-o pun in patuc, o tineam in bratele mele si ma uitam la ea cum adoarme si doarme ca un ingeras. stiu ca stiti care-i senzatia s cum ne salta inima de fericire..... asa ca nu m-am putut abtine.... si dupa vreo 2 ceasuri o puneam in pat. dar..... in unele seri, dupa ce dormea vreo 20-30 de minute, se trezea si era gata de conversat cu noi. si nu mai vroia sa doarma pina pe la 10-11pm. asa ca, ce am facut, am inceput sa-i spun povesti, approape soptind. cind dadea semne ca nu mai vrea sa stea s-asculte, treceam pe cintat incetuc ott pe firul povestii, iar cind vedeam ca e linistita, ii mai dadeam vreo 50 ml de lapte si asa adormea. acuma n-o mai tin in brate, o punem in patut dupa masa de seara (8:30-9:30pm) si doarme ea singura acolo. asta-i experienta mea....... o s-o rog pe lia sa-i 'transmita' lui vladut din rutina ei:).
aaaa, acuma citesc, diana, ca vlad doarme de la 12am pina la 10am! pai, ia scoala-l tu intr-o dimineata pe la 7:30-8am si-atunci sa vezi cum i se regleaza programul cu vreo 2-3 ore mai devreme ora de culcare seara:). succes!

madutza, mama, ce de bunatati ai facut. am salivat cu tot creierul, mai ales ca mai am vreo 6-7 ceausri pina apuc sa ajung acasa si sa si maninc ceva.....

iuliana, ce nu i-a placut doctorului la piciorusul lui rares? cum sede? de cele mai multe ori astea-s alarme false. linisteste-te, iubito .

maria, sa v-ajute dumnezeu sa capatati casuta voastra! un pupic scump lui alex pentru increderea cu care i-a zis 'mama' celei care i-a dat viata.

la multi ani iubitilor de azi si celor de zilele trecute pe care le-am 'pierdut':)!!

mi-a facut sean surpriza si a mai pus poze noi la albumul de ianuarie. sint intr-un set numit '26 ianuarie'. toate pozele-s cu lia jucindu-se.

va pup. mai revin.

mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/january2005.htm" target="_blank">IANUARIE
www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput