szeged

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

leliutza, bine ai venit in nostru! Desi Rh deja ne-a dat toate informatiile utile fiecarei incepatoare -asa cum suntem si noi- orice informatie si din partea ta este binevenita. Citeste paginile anterioare si vei gasi raspunsul la multe din intrebari; atat eu cat si Rh mergem la kaali - mai mlte informatii privind adresa si nr.telefon -www.kaali.hu. Poate ar fi bine sa-i ceri parerea asistentei care te-a programat in legatura cu momentul la care trebuie sa faci analizele. Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Insa cred ca este important sa le faci in a doua sau a treia zi de CM.Eu nu am auzit si nici nu am facut analiza asta "waserman", poate stie Rh ceva.
Bineinteles ca ne intereseaza problemele cu care te-ai confruntat.

Rh, poate reusesti sa-ti faci programarea in 9 nov. sa ne intalnim. Programarea mea este de la ora 13. Este obligatoriu sa-i fac analizele si sotului meu de prima data, avand in vedere ca mie oricum o sa-mi dea tratament pentru prolactina sau ajunge spermograma ?

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Mi-Ka draga mea, ti-ai repetat chlamidia dupa ce ai terminat tratamentul? Papanicolau si analizele bacteriologice poti sa le duci si mai tarziu dar daca nu sunt bune o sa se amane FIV-ul iar pentru sotul tau este suficienta spermograma dar facuta intr-un laborator serios ca daca nu va furati singuri caciula. Din pacate programarea mea nu poate sa fie facuta in 9 numai din 15 incolo pentru ca este prea mica sarcina si nu se poate vizualiza ecografic.
Leliuta, welcome to club! Waserman este o analiza din care se vede daca nu ai sifilis (RBW), nu este SFFH ci FSH. Cand ai avut ultima data ciclu si cand te gandesti ca ti-ar putea veni urmatorul? Daca vrei poti sa ne povesteti tot ce doresti tu, nu-i asa Mi-Ka? Poti sa stai linistita ca ceea ce vei face la Szeged nu o sa te doara decat in limita umanului.

Cu drag,
Rh.

Mergi la inceput

Rh, in 3s, mi-am repetat analizele. Nu mi-a mai iesit candida, insa, culmea, acum mi-a iesit prezenta klebsiela pneumoniae. Eu l-am intrebat pe dr. de ce nu s-a vazut de prima data infectia asta si mi-a zis ca nu s-a vazut, probabil, din cauza din cauza celorlalte. Asa ca iarasi ma infund de antibiotice 5 zile. Am fost foarte suparata ieri cand mi-am scos analizele. Ce sa fac, sa arat analizele astea la Szeged sau sa le arat dupa ce ies curate a doua oara cand ma voi duce? Spermograma sotului este facuta atat la Bioclinica cat si la spital la interval de 2 luni intre ele, insa in ambele valorile sunt la fel.
Bineinteles la leliuta ne poate povesti orice vrea ea, pentru ca din fiecare experienta invatam cate ceva.
Progesteronu in a cata zi trebuie facut? Eu nu l-am facut inca. Trebuie sa am facuta analiza de prima data?

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Draga Mi-Ka, daca ti-au iesit asa anapoda analizele bacteriologice in Deva cel mai bine ar fi sa le repeti in Szeged. Progesteronul nu trebuie facut. Iti tin pumnii in 09.11. si astept cu nerabdare sa-mi scrii cand ajungi acasa. Bafta maxima.

Cu drag,
Rh

Mergi la inceput

Fetelor, ATENTIE!!! Ca o fata ascultatoare ce sunt, in data de 9 nov. m-am prezentat la Szeged pentru prima consultatie pt. care eram programata, increzatopare si cu forte proaspete.
Si surpriza... asistentele mi-au spus ca dr.Zadori era plecat din tara, nu se stie unde, pentru ca unele ziceau ba ca ar fii in SUA la o conferinta si nu vine 2 saptamani, altele ziceau ca ba este la Budapesta si vine a doua zi; bineinteles ca prima varianta au lansat-o dupa ce am zis ca stau pana in a doua zi si incerc atunci sa iau legatura cu doctorul, la care asistentele au strambat din nas.
Vreau sa spun ca am avut un soc. Nici macar nu s-au obosit sa ma sune si sa ma anunte ca dr. nu este, m-au lasat sa bat atata amar de drum pana acolo . Inca ma intreb daca o sa ma mai duc sau nu la szeged. Este inadmisibil ce s-a intamplat.
Normal ca m-am enervat si ca toata chestia asta mi-a lasat un gust amar. Cel putin doctorita putea sa ne consulte avand in vedere ca am venit totusi dintr-o alta tara, nu de la cativa km,dar NU, pt. ca era prea ocupata.
Asa ca, dupa ce am facut putin scandal la toate cele 5 asistente care stateau ca la teatru m-au programat in data de 3 ian.
Asa ca, daca aveti programare la doctor Zadori, sunati inainte si interesati-va daca acesta este sau nu.
Si atentie inca o data sa nu va lasati pacalite de o anumita doamna Toth maria care isi ofera serviciile de traducatoare contra 100 euro sau depinde cum i se pare fata voastra:cu bani sau fara. Si pe mine m-a avertizat Sunny, careia ii multumesc si intradevar tipa aia sare pe voi de cum deschideti gura si vorbiti romaneste.

RH in 3s + 6 z,am ajuns la fix dupa harta punctata de sotul tau, nu am avut absolut nici o problema in a gasi clinica. Dar mai vreau sa te intreb daca chiar am nevoie de un translator din maghiara -romana sau ma pot descurca numai cu engleza.
Zicea un tip care era venit cu sotia lui la punctie la Szeged ca ar fii necesar un translator; acelasi tip mi-a mai povestit ca asistentele -pe care le-ati laudat -au incercat sa-l traga in teapa cu vreo 100.000 de forinti.

Mi-ka

Mergi la inceput

Ceau fetelor! Rh, iubito, nu mai dai nici un semn de viata? Astept cu nerabdare sa mai vorbim, ma ales ca as mai vrea sa te mai intreb una, alta - bineinteles daca vei mai vrea sa ne raspunzi.
Nu stii, la Szeged dupa cate zile de la punctie se face ET? Se face cumva si la 72 de ore de la punctie? Si embrionii se pot congela doar in ziua urmatoare punctiei sau si in stadii mai avansate (deci si la 48-72 de ore de la punctie)?
Va pup pe toate, si Rh astept vesti de la tine cat mai curand.

Mi-ka

Mergi la inceput

Draga Mi-Ka, nu ti-am mai scris pentru ca am fost plecata in weekend. Imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat la Szeged, in mod cert ar fi trebuit sa te anunte despre contramandarea consultatiei. Eu nu stiu ce sa spun referitor la translator, noi ne-am descurcat fara, cu toate ca doctorita noastra nu prea stia engleza. Noi credem ca Zadori se descurca mai bine pentru ca noi cand ne faceam programarile prin e-mail, cu el corespondam si mai ales ca el este tanar fata de Maria Kriszan. ET-ul se face la 72 de ore de la punctie dar despre congelare nu stiu nimic sa-ti spun, dar pentru ce te intereseaza?
Eu ma simt bine fizic si foarte bine psihic. Vineri am facut ecografie si s-a vazut un singur sac gestational de 8 mm.

Cu drag,
Rh6s+1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Fetelor, ia dati-mi si mie harta aia pana la spital si niste nr. de telefon sau mail.
Ma gandesc ca pana ard eu etapele pe care le mai am de parcurs pana la programare voi ramaneti toate cu bebei si nu va mai gasesc pe forum...Cu alte cuvinte, vad ca Szeged e ceva gen "punct ochit-punct lovit" cea ce ma face sa fiu nerabdatoare..

Pup cu drag fata gravida si pe cele in devenire!!!
Silvana

Mergi la inceput

Ceau fetele!
Rh, ma bucur ca mi-ai dat un semn de viata. Ce-ti face burticelul?

Silvana Popovici, bine ai venit in nostru. Uita-te putin mai in spate si ai sa gasesti si harta si adresa de e-mail si nr. de telefon. Daca nu te descurci, poate o sa te ajuta Rh, ca eu nu stiu sa le copiez .

leliutza, nu ne mai dai nici un semn de viata?

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Rh , ne-a trimis dr. Zadori un e-mail prin care si-a cerut scuze ca ne-a creat neplaceri (mie si prietenei mele cu care am fost) si ne-a reprogramat pe 25 nov., vinerea viitoare. Bine ca mi-a veni CM, ca o sa-mi repet prolactina.
Cum te mai simti? Ce face burticutul? De ce nu mai dai nici un semn de viata?

Pupici pe burtici!

Mi-ka

Mergi la inceput