szeged

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

ceau dragutele !!!
nu am mai scris dar va citesc tot timpul, am gasit si subiectul despre FIV , am luat si cartea d-nei Protopopescu si citesc de zor (asta nu inseamna ca si inteleg ceva ...).
eu mi-am facut analizele cerute la szeged, mai putin chlamidia (nu am gasit cabinet in resita care sa o faca si in timi nu am putut sa stau pina la ora 4 cind se deschidea cabinetul...)si hormoni (fsh, lh, etc)pentru ca eu nu am ciclu si cred ca tre sa le fac cindva dupa ciclu ... sper sa le pot face acolo la ei.
in rest astept data de 30 nov cind sunt programata ...
sper ca totul sa fie ok si sa ne vedem in curind
eu am fost in timi la un doctor care a incercat sa ma convinga sa fac FIV la Timi dar m-am tinut tare pe pozitii pentru ca nu am citit lucruri prea bune pe forum despre dr Munteanu. noi tre sa facem FIV cu ICSI pt. ca sotul are numai 4 mil de
mi-e frica, am emotii dar va citesc pe voi si ma simt mai bine, va urez bafta si va tin pumnii.
RH iti multumesc din suflet pentru ca ne-ai explicat clar totul si pentru ca ne-ai dat sperante, sper sa nu ne parasesti de tot si sa mai intri pe aici, avem nevoie de toate experientele fetelor care au reusit.
va pup dulce-dulce si sper sa avem toate vesti buuuuune.
pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
va urmaresc de ceva timp si m-am hotarat sa va scriu, mai ales ca deja ati fost de mare ajutor.Am programare pe 24 nov la dr.Zadori, sper sa fie totul bine.
Anamneza pe scurt: eu cu investigatii ok, la sotul meu probleme.Asteptam de 5 ani sa se intample minunea. Pe scurt, recomandare pt.FIV .
Am emotii f.mari, mai ales ca am auzit ca nu reuseste chiar usor.
ma bucur pentru Rh, ea m-a convins sa va scriu de fapt.
Suntem inarmati cu toate analizele, ramane sa vedem cum va fi prima intalnire.Am inteles ca se asteapta la dr.Zadori,dar asta sa fie necazul.
Le pup pe toate fetele curajoase .

mirabela11

Mergi la inceput

ajutor !!!!!
am vorbit la telefon cu asistenta din szeged care ne-a facut programarea pt. 30 nov. pt. FIV si am intrebat-o la ce clinica si la ce doctor ne-a programat, dar surpriza ... nu a vrut sa ne spuna clinica si doctor a spus ca este un domn evreu ungur din ???!!! Elvatia pe numele lui Koali Geyso.
please!please!please! daca a auzit cineva de el sa imi dea si mie un semn pentru ca acum sunt tare nesigura, daca ma duc degeaba ...
acum ma bate gindul sa ma programez direct pe net la clinica la care ati fost si voi. eu m-am pacalit de atitea ori pe la doctori si am dat o gramada de bani fara nici un rezultat.

scuze ca scriu asa mult dar chiar sunt ingrijorata .
va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Ceau fete frumoase din zona de vest,

ma bucur foarte mult ca s-au ingrosat randurile. O sa fiu alaturi de voi tot timpul si de abia astept sa ramaneti insarcinate pentru ca mie nu imi place la sectiunea mamici. Acolo raman insarcinate ca iepuroaicele si nici nu-si imagineaza prin ce trec alte fete care obtin cu greu chestia asta. Asa ca trebuie sa ne facem noi un topic - mamici cu FIV. Va astept.

Mi-Ka, imi pare bine ca macar si-a cerut scuze Zadori. Eu ma simt bine, deocamdata nu am nici o problema. Joi am facut ecografie si s-a vazut din nou un singur sac gestational de 16mm. In 29 o sa merg si eu la Szeged pentru ecografie.

Deci in:
- 24 Mirabela
- 25 Mi-Ka
- 29 Rh
- 30 Leliutza

Sa screti dupa ce veniti de acolo.

Va pup cu mult drag si va tin pumnii la fiecare.

Cu drag,
Rh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Draga Leliutza,

intereseaza-te la care dintre cei doi doctori (Krizsan sau Zadori) ai facuta programarea. Institutul a fost fondat de dr. Steven Geza Kaali si se numeste Kaali Intezet dar cu el nu te vei intalni acolo niciodata. Probabil ca locuieste intr-adevar in Elvetia

Cu drag,
Rh

Mergi la inceput

salutare!
am revenit si vreau sa multumesc frumos pentru raspunsuri (mai ales tie RH ).
eu acum am venit de la Timi de la Bega unde m-a vazut d-na doctor Vladescu, si am o veste "minunata" tre sa fac laparoscopie ca sa-mi scoata trompa stinga ca am un salpinx !? adica o infectie mi-a zis ea dupa ce mi-a vazut fata nelamurita, asa ca ..... nu inteleg de ce ceilalti doctori la care am fost cu histerosalpingografia sau cum ii zice, nu mi-au spus ca trompa mea infundata imi face rau si ca e un focar de infectie... poate nu au stiut ?
oricum, eu vreau sa merg si la Szeged sa vad ce imi zic si ei, daca imi recomanda la fel- fac, daca nu ...
acuma tre sa iau iar si din nou Dufaston si sa mai fac analizele de hormoni si toxoplasmoza .
mi-e frica de laparoscopie dar si mai frica mi-e ca o fac degeaba.
aaaa! mai am o intrebare, a facut cineva FIV cu ICSI ?
azi ne-a spus ca nu e musai sa fac ICSI, dar sotul are numai 4 mil, si eu stiam ca sub 8 mil e musai ICSI. vai! ce rau e sa nu te pricepi
asa ca ma adun de jos si sper ca totul sa iasa bine pina la urma
va las si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
Citesc mesajele voastre si asta ma bucura foarte mult.

Mi-ka, am inteles eu bine? pentru tine este tot prima programare la clinica? la Zadori sau la Kriszan?
Sunt alaturi de tine si iti tin pumnii.
Abia astept sa vorbim la sfarsit de saptamana.
Va tin pumnii la toate.
Toate cele bune si pentru mamicuta Rh.

Cu drag
Mirabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

"azi ne-a spus ca nu e musai sa fac ICSI, dar sotul are numai 4 mil, si eu stiam ca sub 8 mil e musai ICSI. vai! ce rau e sa nu te pricepi "

leliutza, pe langa nr e foarte importanta mobilitatea si morfologia! deci, daca doar nr-ul este mic dar ceilalti parametri sunt in limitele normale, atunci se face fiv fara icsi!
se combina fiv cu icsi daca si ceilalti parametri sunt sub valorile normale!
asta e ceea ce m-i s-a spus mie de doctor! sper ca te-am ajutat un pic!

bafta multa fetelor!
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Mama mia, ce de fete pe aici!!! Ma bucur ca mai intrati si pe aici, dar in acelasi timp ma intristez ... stiti voi de ce; mai usor era sa trecem pe aici doar in vizita...asa... pur si simplu...

beatrix, multumim pentru urari !

mirabel 11, de fapt este a doua programare. La prima nu a binevoit doctorul sa vina...nici macar sa ma anunte in acest sens.... M-am programat la dr. Zadori, pentru ca se pare ca el stie engleza foarte bine, iar d-na dr. Kriszan nu stie, iar eu n-am chef sa dau bani pentru traducere la individele alea de pe acolo care isi ofera serviciile la 100 de euro/zi (sau 30 de euro auzeam ultima data)de cum deschid gura.
Multumesc pentru urari, asemenea si tie! Si eu de abia astept sa vorbim la sfarsit de saptamana. Tu la care dintre doctori esti?

leliutza, draga mea, mai bine asteapta sa vezi ce zice si dr. la Szeged inainte sa-ti faci laparoscopia; am auzit eu lucruri bune despre dr. Vladescu, dar parca...trebuie si o a doua parere.
Si eu o sa fac tot FIV+ICSI; eu stau muuuult mai prost ca tine, am numai 1.500.000 ... Nu-i nimic daca nu ne pricepem, mai intreb si mai invatam una de la alta. Nu?
Cum adica nu au vrut sa-ti spuna la ce dr. esti programata? Roaga pe cineva care stie maghiara sa sune si sa intrebe inca o data...

Rh , bine ca te mai aud. Mi-era dor rau de tot de tine. Am crezut ca acum ne-ai parasit si ca nu mai vrei sa vorbesti cu noi.. Ce bine ca m-am inselat!!!! Daca nu-ti place la mamici, stai cu noi...noi nu te dam afara de aici...din contra. Mi-a placut al naibii de rau chestia cu iepuroaicele...

mai fetelor, dar pe unde gasirati voi cartea dr.D. Protopopescu? Si eu am mai intrebat de ea prin librarii, dar nimeni nu a auzit nimic de ea. Macar merita cumparata, ce ziceti?

De abia astept sa vorbim la sfarsit de saptamana!

Va pup dulce pe toate, iar la sfarsit sa fim ca Rh, gravidute si fericite!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor!
Eu nu prea scriu, dar va urmaresc din umbra. Poate stiti povestea mea, dar v-o reamintesc pe scurt: am la activ 7 punctii si 9 ET-uri, toate analizele bune si eu si sotul, si nici un copil. Acum am hotarit sa schimb locul, asa ca m-am dus la alt spital si am zis ca o iau de la capat. Dar surpriza, la un control ginecologic de rutina, de dinainte de histeroscopie, mi-au descoperit ca ambele trompe sint infundate la capatul dinspre ovar, asa ca mi-au recomandat sa fac histeroscopie + laparoscopie cu taierea ambelor trompe. Indepartarea trompelor infundate cica ar imbunatatii sansele de prindere a embrionului si s-ar putea ca asta sa fi fost cauza numeroeselor nereusite.
Am vazut ca si Leliuta a primit aceeasi recomandare si de aia m-am hotarit sa va scriu.
Succes tuturor si sa ni se implineasca la toate visul de a fi .

Mergi la inceput