szeged

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ceau, Rh azi in 8 zile ! Saru'mana inca o data pentru harta si poze, datorita carora nu o sa trebuiasca sa bajbai in Szeged dupa clinica.Asa o sa-mi fie mult mai usor. Dar numai pe drumul marcat de sotul tau se poate ajunge la clinica? Am vazut ca sunt drumuri mai aproape, care duc direct la clinica, acelea sunt blocate? Te intreb ca sa stiu sa-i spun sotului meu, sa nu faca el vreo scurtatura directa aiurea.
Cum de te-ai dus la lucru? Nu trebuie sa stai in pat doua saptamani? Eu cel putin asa credeam. Eu deja mi-am anuntat sefu' ca o sa stau acasa vreo doua luni in concediu -sa fiu sigura ca se prinde bine- prin ianuarie -februarie si saracul de el nu a avut ce sa mai zica..
Te pupicesc acum si sa-mi mai spui cum te mai simti.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Salut Mi-Ka, exista intr-adevar si un drum mai scurt dar e plin de sensuri unice, va lasam placerea sa-l descoperiti voi. Pentru prima data ar fi mai usor si mai sigur sa mergeti pe cel ocolitor. Mie mi-a spus doctorita ca nu este necesar sa stau in pat nici macar primele trei zile.

Te pup,
Rh

Mergi la inceput

Ceau Rh, azi in 9 zile ! Multam frumos nu vreau sa am placerea de a descoperi drumul cel mai scurt, pentru ca nu cred ca o sa-mi arda de asa ceva. Te cred pe cuvant ca-i mai bine cum mi-ai punctat traseul pe harta.
Te pupesc si sa ne tii la curent cu starea ta.

Mi-ka

Mergi la inceput

Rh,aziin 12 zile, am vazut ce ai scris la subiectul FIV. Te rog sa nu te necajesti si sa astepti sa faci inainte testele de sarcina.
Te pup !

Mi-ka

Mergi la inceput

Mi-Ka, nu ma necajesc.
Marti fac bHCG. Iti scriu marti seara.

Te pup,
Rhde 13 zile, pana la proba contrarie.

Mergi la inceput

Rh, da-mi o veste buna!!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

PENTRU Rh: YES, YES, YES , YES!!!!!
Iubita, ma bucur nespus de mult. Dupa ce am scris mesajul de mai sus am citit ce ai scris la topicul FIV, asa ca m-am reintors repede, repejor aici sa-ti scriu. Mi-ai dat niste emotii cand am citit primele cuvinte ale tale...mama mia.
Nici nu ai idee ce mult ma bucur pentru tine. Sa ai grija de tine si de sau poate sau poate . Era imposibil sa nu reusesti, pentru ca ai avut un crez si un optimism formidabil, pentru care te admir.
SE POATE!!!

Rh este !!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Draga Mi-Ka,

Nu am mai scris pana acum pentru ca am avut ceva probleme cu calculatorul si numai acum a reusit sotul meu sa il repare. Suntem foarte fericiti de nu ne mai incapem in piele dar parca inca nu ne vine totusi sa credem. Practic nu s-a schimbat nimic in viata noastra si de fapt s-a schimbat sau se va schimba totul. Sambata o sa mai repetam bHCG-ul ca sa vedem cresterea in dinamica si sa fim mai siguri. Luni sau marti o sa ne facem si noi programare la Szeged pentru ecografia de 4/5 saptamani. Tine-ne la curent cu evolutia ta si in special impresiile din 9 noiembrie.

Te pup cu mult drag si iti doresc sa ti se implineasca visul.
Rh 2s+6z

Mergi la inceput

Rh2s+6 zile , ce faci mamicuto, esti fericita? Te pup si sa ne tii si tu la curent cu evolutia voastra. Vrem sa stim totul.
Spune-mi, te rog, in afara de analizele de mai sus, mai trebuie sa fac si altele pentru prima intalnire sau pot sa le fac si ulterior?

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

SALUTARE!

VA CITESC DE CEVA VREME, ACUM MI-AM LUAT INIMA IN DINTI SI M-AM HOTARIT SA VA SCRIU.
AM 27 DE ANI SI SUNT CASATORITA DE 5 , IMI DORESC UN BEBE, DE FAPT TREI, DAR DUPA CE AM MERS LA APROX 10 DOCTORI DIN RESITA SI TIMI NU S-A INTIMPLAT NIMIC - NIMIC.
ULTIMA EXPERIENTA A FOST TARE NASOALA, AM FOST LA CLINICA BEGA DIN TIMI LA DR.BUDAU SI LA DE. CRAINA DAR AM PLECAT MAI NELAMURITA DECIT M-AM DUS.
ASA CA, O CUNOSTINTA MI-A DAT NUMARUL DE TELEFON AL UNEI ASISTENTE PLECATE DIN ROMANIA IN SZEGED, AM SUNAT-O SI A FOST EXTREM DE DRAGUTA, M-A PROGRAMAT PE 30 NOIEMBRIE LA O D-NA DOCTOR.
CRED CA M-A PROGRAMAT LA ACEASI CLINICA LA CARE MERGETI VOI.... SPER ...

MI-A DICTAT LA TELEFON ANALIZELE PE CARE TREBUIE SA LE FAC INAINTE DE A AJUNGE ACOLO , HEPATITE, CHLAMIDIA, SIDA, PAPANICOLAU, SECRETIE VAGINALA, BACTERII, WASERMAN (CE E ASTA?!), SI CE E MAI GRAV, SFFH, LH, PROLACTINA SI ESTRADIOL, PROGESTERON, TOTUL IN A 2-A SAU A 3-A ZI DE CICLU.
DAR!!!!!! EU NU PREA AM CICLU NATURAL, ULTIMUL CICLU MI-A FOST INDUS DE DOCTOR CU DUPHASTON, ASA CA NU POT SA IMI FAC ANALIZELE HORMONALE, CE SA FAC ???? A MAI PATIT CINEVA ASA ?
MI-A SPUS SA ADUC LA MINE CERTIFICATUL DE CASATORIE, 10.000 FORINTI SI TOATE BILETELE, RETETELE SI TRATAMENTELE PE CARE LE-AM URMAT.

SCUZE DACA MA INSIR PREA MULT, DAR POATE CA MAI SUNT SI ALTE PERSOANE CARE AR VREA SA MEARGA SI NU STIU CUM SA INCEAPA.

EU NU AM MAI FACUT PINA ACUM NICI INSEMINARE ARTIFICIALA, NICI FIV NICI NIMIC IN AFARA DE UN FILM LA TROMPE CARE M-A DURUT ATIT DE TARE CA ATUNCI CIND AM IESIT DIN SALA AM LESINAT. VA ROG, VA IMPLOR SA IMI SPUNETI SI MIE DACA DOARE, DACA ITI POTI FACE SINGURA INJECTIILE, DACA SE FAC IN BURTA, DACA ----- NU STIU, DE FAPT AM PREA MULTE INTREBARI.

ORICUM, LUNI MERG CU SOTUL LA TIMI SA ISI FACA SPERMOGRAMA, SI MERGEM LA BIOCLINICA SA FACEM TOATE ANALIZELE CERUTE, APOI O SA PLECAM IN 30 LA SZEGED.

DACA ESTE CINEVA INTERESATA POT SA POVESTESC CUM A FOST SI CU CE PROBLEME M-AM CONFRUNTAT.

GATA

VA PUP DULCE

AAAAA! VREAU SA LE UREZ MULTA BAFTA CELOR CARE INCEARCA SAU DEJA AU REUSIT.

Mergi la inceput