szeged
Raspunsuri - Pagina 6

Mi-Ka spune:
Rh, de abia astept sa vii cu vesti bune si cu un in brate.
Mi-am scos azi analizele de lama si mi-au iesit cam urate: mi-a iesit ca am atat candida cat si enterobacter cloacae. Stiti cumva cat de grave sunt acestea? Trebuie sa fac 5 zile tartament, iar apoi sa ma duc iarasi la control. Acum sunt foarte necajita din cauza asta .
Pusi,pusi!!!
Mi-ka

Rh spune:
Buna seara fetelor,
am ajuns cu bine acasa si sunt foarte fericita pentru ca am in burtica 3 embrioni. Sambata am facut punctia - 10 ovocite; duminica - 7 embrioni; marti - ET 3 embrioni; 4 embrioni freezing.
Mi-Ka daca ai nevoie de informatii referitoare la cazare sa imi spui ce te-ar interesa.
Maine o sa va scriu mai multe.
Va pup cu mult drag si va doresc la toate sa fiti la fel de fericite cum sunt eu acum.
Cu drag,
Rh

Rh spune:
Mi-Ka, te rog nu te nelinisti pentru candida care nu este decat o ciuperca ce o sa treaca cu tratament. Conditia este ca dupa tratament sa-ti faci din nou lama ca sa fii sigura ca ai scapat.
Te pup,
Rh

Mi-Ka spune:
Rh, ma bucur foarte, foarte mult pentru tine si vreau peste doua saptamani sa-mi dai vestea cea buna, ca s-au prins toti cei trei embrionasi. Cred ca esti cat se poate de fericita. ma bucur ca totul a decurs cu bine.
Intradevar, as mai vrea sa-mi mai spui cate una, alta...daca nu te superi, bineinteles.
Am scris mai devreme ce analize am facut. Poti sa-mi mai spui daca mai trebuie sa duc vreo analiza de prima data? As mai vrea sa stiu cum sau purtat cu tine, cum ti-au vorbit, daca te-au tratat bine, impresii de genul asta, intelegi tu. O fata se plangea ca la Cluj s-au purtat oribil cu ea, ca au tipat, au incurcat analizele... Sper ca doctorii unguri sa fie mai civilizati decat ai nostri.
Cum ai ajuns la Clinica? Poti sa-mi dai un reper unde sa o caut in Szeged?
Ai reusit sa te intelegi cu doctorul? Daca stiu engleza, ma pot descurca sa ma inteleg cat de cat cu ei?
Cat timp ai stat la Szeged pentru eco?
Scuza-ma ca te intreb atatea, tu mi-ai dat un deget si eu iti iau toata mana. Dar as avea atatea intrebari sa-ti pun...dar deocamdata atat.
Te pupicesc si sa te faci !
Mi-ka

Mirona spune:
Neata fetelor,
daca nu va e cu suparare as dori si eu adresa si nr. de telefon atat de la clinica cat si de la acel complex de apartamente.
Si pe mine ma intereseaza detaliile despre care scria Mi-Ka .
in schimb ... eu as fi tare curioasa sa aud si niste preturi. Pe PM daca nu se pote aici.
Va multumesc mult si va doresc multa BAFTA si sa auzim de bine in curand. Am sa urmaresc subiectul si am sa va tin pumnii.
Miro

Mi-Ka spune:
Mirona, sa intelegem ca ni te alaturi si tu?
Adresa de e-mail a clinicii este: www.kaali.hu. Aici poti sa afli nr. de telefon si dresa clinicii, precum si mai multe date despre aceasta din urma.
Referitor la preturi, vezi ca mai in spate RH a postat toate preturile. Daca nu le gasesti o sa le mai scriem inca o data.
Te pup!
Rh, inca ne gandim la tine si la tau din burticuta. Sa ne dai numai vesti bune!
Mi-ka

Rh spune:
Ceau Mi-Ka si Mirona,precum si multe salutari tuturor fetelor interesate de Szeged.
Nici nu stiu cu ce sa incep. Cred ca ar trebui sa incep cu cat sunt de multumita de ceea ce am facut si cat de bine m-am simtit acolo de parca am fost in concediu mai ales ca am experienta in acest domeniu si cu Timisoara unde m-am simtit ca naiba din toate punctele de vedere. Si doctorii si asistentele se poarta foarte frumos si sunt condusi de dorinta de a face bine si ii caracterizeaza un inalt nivel de profesionalism, deci te poti lasa linistit pe mana lor. Noi ne-am inteles cu ei in limba engleza, ei cunosc mai putina dar noi mai intelegem cate ceva in ungureste si pana la urma a iesit totul bine. Acolo am intalnit cam 8 cupluri de romani dintre care vreo 2 si-au adus translator cu ei. In concluzie, conditiile sunt bune, toate materialele sunt de unica folosinta, personalul este foarte amabil. Nu o sa-ti para rau ca ai facut aceasta alegere. Despre adrese, cand o sa aiba timp sotul meu o sa puna poze pe Yahoo si un hyperlink unde o sa fie si o harta a zonei + adrese si numere de telefon. Despre analize, o sa mai trebuiasca un set pentru anestezist – EKG, VSH, HL completa, glicemie, calcemie, uree, creatinina, TGO, TGP, Rh, grupa sanguina, timp Quick, Na, K, examen de urina dar astea o sa ti le ceara pentru mai tarziu. Noi am stat acolo 5 zile consecutiv de joi pana marti si am inclus si punctia si ET dar pentru masuratorile anterioare mergeam cu o seara inainte.
Mirona, preturile sunt la pagina 3. Da chiar, ni te alaturi noua? De ce nu faci fiv in Timisoara – cu toate ca nu te-as sfatui.
Va pup cu drag si daca mai aveti nelamuriri va raspund cu cea mai mare placere.
Rh

Mi-Ka spune:
Rh, ma bucur ca ne-ai raspuns asa repede si cel putin pe mine m-ai linistit, in sensul sa nu ma indoiesc de profesionalismul si amabilitatea doctorilor. Sa inteleg ca ai stat la Szeged 5 zile consecutiv cu tot cu foliculometrie?
Te rog sa nu uiti de noi sa ne trimiti pe yahoo pozele si hyperlink-ul cu harta zonei in care se afla clinica si daca se poate pana la data de 9 noiembrie, cand sunt programata eu.
Cum te simti? Ti-ai luat concediu si stai in repaus in pat sau poti sa mergi la servici? Ce recomanda dr.?
Te pup, esti o dulce!
Mi-ka

SilvanaPopovici spune:
Rh, cat ma bucur pentru tine!!!
Deci se poate - si inca cum!!! Hai fetelor ca putem si noi, uite ce exemplu avem!
Iti tin pumnii sa ramana cel putin doi embrioni si sa ai parte de o sarcina fara probleme!
Pup fetele curajoase si perseverente!
Silvana

Rh spune:
Ceau Mi-Ka. in total am fost de 5 ori : prima consultatie – anamneza, a doua – initierea tratamentului (la astea doua am plecat dimineata de acasa si ne-am intors seara pt ca consultatiile erau la ora 12), la foliculometrie am mai fost de 2 ori inainte de cele 5 zile iar atunci am mers cu o seara inainte si ne-am cazat acolo pt ca consultatiile erau de la ora 8 dimineata. Sa ai grija ca in Ungaria ora este cu o ora in urma noastra.
Nu sunt in concediu, am mers la servici deja a doua zi dupa ET.
Iata adresa pozelor noastre:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doctorbacy/album?.dir=6fd4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/doctorbacy/my_photos
Pe harta, sotul meu v-a punctat drumul pe o centura de bulevarde cu nume de capitale europene care inconjura orasul vechi. In apropierea clinicii sa va parcati masina pe o strada mai mica cu o parcare de culoare albastra (kek zona) care este mai ieftina. Peste tot trebuie platita parcarea asa ca cel mai bine este sa va luati un tichet de parcare de 1 ora (210 Ft) care in zona albastra este valabil 4 ore sau tichet de parcare de o zi (750 Ft) care este valabil oriunde. Tichetele de parcare se iau din piata Aradului (Aradi tere) care este marcata cu patratul negru mic; in patratul negru mare :
-punctul rosu este clinica – str Semmelweis nr 1
-punctul verde este locul de cazare – str Szentharomsag nr 48, tel ( +36 ) 62/424934, 06-20/9737473 (nu stiu nici o boaba engleza)
-punctul albastru este farmacia Kabay – str Tisza Lajos krt nr 95
Pusi,
Rh de 7 zile !
P.S. va dau pentru orice eventualitate un link catre o harta mai mare, posibil printabila:
http://www.congresstravel.hu/map/fmap.html