szeged

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Rh, intrebarile sunt pentru mine (ce dr, povestea si etc)? Intradevar mi-ai raspuns la toate intrebarile, nu numai mie ci si celorlalte fete si iti multumim, ca fara tine eram in plop si plopul in aer, cum se zice. Informatiile tale ne-au fost de mare, mare ajutor .

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Mi-ka, eram curioasa sa stiu la ce doctor ti-ai facut programare.

Rh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Rh, iti faci injectiile singura?
Cum?

Mergi la inceput

Ileana, injectiile mi le face sotul meu subcutan.

Rh

Mergi la inceput

Rh, programarea mea este la dr. Janos Zadori, pentru ca, parca de la tine stiu ca el stie engleza. Nu aveam cum sa duc cu mine translator pentru limba maghiara.
Povestea mea? CM aiurea, ovulatie habar n-am cand, spermograma dezastruoasa - 1.500.000 gicei. In cateva cuvinet ti-am spus totul. din pacate asta-i povestea mea. Si eu si sotul avem 30 de ani si ne-am gandit ca, cu problemele astea nu are rost sa mai asteptam ca tot nu o sa se intample minunea. Si cu cat va trece timpul, probabil va fi tot mai greu.
Iti doresc succes iarasi pe 10 octombrie acnd mergi la Szeged.

Nu stiu de ce celelalte fete care au mai fost la Szeged nu se inghesuie sa scrie si ele cate ceva. Oare chiar asa putine sunt la numar cele care au incercat FIV-ul in Ungaria?

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Esti baftoasa Rh, eu nu cred ca l-as putea convinge, si ma interesa tehnica de"executie".
...S-ar putea sa fie destul de putine...eu in schimb am o cunostinta in Timisoara, care a facut FIV la Szeget, dupa Fiv la Timisoara, si acum este insarcinata cu gemeni!
Sincer nu pot sa o intreb prea multe, ca ei nu-i place sa vorbeasca despre asta, iar eu nu i-am spus ca este singura mea sansa...
Dar...acum este in 4 luni! Cu gemeni!
Si are 35 de ani!!! Si cate ovocite i-a recoltat, atatia embrioni au "scos"cei de la SZEGET!

Mergi la inceput

Mi-Ka, ma bucur ca ai intrat in club. Eu ma pregatesc de plecare pentru ca mergem de maine. Trebuie sa fim acolo la ora 8 (ora Ungariei) si vom dormi la o pensiune in apropiere de clinica.

Ileana, tehnica este foarte simpla: se prinde intre 2 degete pliul cutanat (piele + grasime) fara muschi, dupa care se inteapa la 45 de grade cu un ac foarte scurt si subtire, se aspira si apoi se introduce substanta.

Va pup pe toate si probabil ca o sa ne auzim luni seara daca nu o sa fiu prea obosita.

Pusi,
Rh

Mergi la inceput

Rh, sa mergi si sa vii .
Ma intreseaza si pe mine pensiunea despre care vorbesti. Ai cumva un nr. de telefon, o adresa, un nume si chiar...un pret, sa-mi spui la ea?
M-am gandit si eu ca, in perioada in care va trebui sa merg la eco sa vada foliculii - parca din 2 in 2 zile, la sfarsitul tratamentului, mi-as lua o camera unedva, la o pensine sau hotel sa nu tot fac naveta intre Deva si Szeged din 2 in 2 zile.
Accepta oare dr. de la Szeged sa fac monitorizarea eco la Deva si sa ma duc la ei doar in momentul la care trebuie? Eu cred ca nu, desi mi-ar fii convenit.
Te pup!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Azi mi-am scos analizele FSH, LH, estradiolul, prolactina, hepatita B si C , sida si clamidya- mai putin papanicolau si analizele bacteorologice.
Au iesit toate OK, mai putin prolactina - 59,3 ng/ml (valori normale 1.2 - 29.93 ng/ml). Este analiza asta atat de importanta pt. FIV? Voi ce stiti?
Dupa denumiri mi se pare mai importanta FSh -hormonfoliculostimulator.

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Ceau fetelor,
imi pare rau ca nu am putut lua legatura cu voi pana acum dar luni seara dupa ce ne-am intors de la Szeged am incercat sa va scriu dar nu se putea intra pe forum. Marti am plecat din nou pentru ca astazi am avut programare la ora 8. Maine avem programare la ora 15.00 si ramanem cu totul acolo pentru ca sambata fac punctia si marti ET si ne intoarcem marti seara. Deci o sa ne vedem doar marti seara.
Mi-Ka, noi stam intr-un apartament (o camera , bucatarie, baie) foarte aproape de clinica, conditiile sunt super si costa 8.000 Ft pe noapte. In cladire sunt cred 6 apartamente de inchiriat si conditiile sunt foarte bune. O sa iti dam adresa si poate o sa facem rost si de nr. de telefon dar tipul nu stie engleza o boaba, asa ca nu stiu cum te vei intelege cu el la telefon. Parerea mea este ca va trebui sa stai acolo pentru foliculometrie, pentru ca este foarte obositor si pentru noi care suntem mai aproape si nu cred ca vor accepta foliculometria din Deva. Daca prolactina este mare ma gindesc ca o sa-ti dea tratament si probabil ca o sa amane fiv-ul pentru o perioada.

Va pup si sper sa ne auzim cu bine marti.

Cu drag,

Rh

Mergi la inceput