szeged

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Buna seara,

am ajuns si noi acasa. In 06.10 incep stimularea cu Decapeptyl o fiola pe zi, in 07.10 Gonal F 1,5 fiole pe zi iar in 10.10 avem programare pt. eco si estradiol.

Preturile sunt:
-consultatie primara = 10.000Ft
-stimulare+foliculometrie+dozari estradiol = 100.000Ft
-punctie+prelucrarea spermei = 100.000Ft
-embriotransfer = 103.800Ft
La acestea se mai pot adauga daca este cazul:
-analize initiale facute la ei pentru siguranta
-ICSI = 110.000Ft
-hatching = 35.000Ft
-congelare embrioni pe un an = 17.000Ft
-embriotransfer de embrioni congelati = 35.000Ft

Medicamentele ne-au costat:
-decapeptyl 7 fiole = 10.714Ft
-gonal F 7 fiole = 65.401Ft

Astazi 1Ft = 145 lei vechi

Cu drag,
Rh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Merci, ..bine ai venit si cu mesajul...m-am uitat pana acum de 3 ori!..sincer imi pare extrem de ieftin ET-ul fata de ce preturi sunt in Bucuresti.
Studiez.
Inteleg ca voua v-a mers bine astazi, daca deja ati fixat datele. Sa fie cu NOROC!

Ai luat medicamentele de la farmacie din Ungaria sau de la clinica? ( chiar "ma arde"raspunsul)
Le-ai luat pur si simplu...sunt la farmacie? Trebuie reteta? Nu trebuie?

Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Rh, iti multumim inca o data pt. informatii.
Analizele poti sa ti le faci la orice clinica sau obligatoriu toate la ei? Am inteles de la cineva ca le accepta numai pe cele de la Bioclinica Timisoara. Este adevarat?

Te pup si iti urez mult noroc si sanatate!

Mi-ka

Mergi la inceput

Salut fetelor,
cam tarziu si in seara asta pentru ca am avut de lucru. La fel va fi poate si maine.
Analizele se pot face oriunde si le accepta de la orice laborator. Noi am avut analize facute doar la Bioclinica ce-i drept si am facut si la ei cateva. Mai precis am repetat spermograma (care a iesit mai bine decat in alte parti), microbiologia spermei si a secretiei cervicale (ureaplasma, micoplasma, candida, etc.). Adevarul ca analizele au cam ingrosat nota de plata dar noi am vrut asa pentru ca sunt foarte importante in special spermograma. Medicamentele le-am luat de la o farmacie din Szeged cu reteta scrisa din clinica. Ele se pot lua de la orice farmacie mai serioasa din Ungaria dar se pot lua de oriunde chiar si din Romania cu conditia sa le gasesti. Noi precis o sa mai trebuiasca sa mai cumparam medicamente dar deocamdata atatea ne-a scris.

Cu drag,
Rh

Mergi la inceput

Servus,

Merci de raspunsuri...
Dar asa...cu spermograma mai buna ( chiar daca analizele platite)..scapi de varianta ICSI...macar sti ca poti sata mai linistita..

Medicamentele...Nu sunt in Brasov!!!
Nici nu aduc Menogon...Gonal F...nici atat!
Asta este raspunsul lor...tipic romanesc:"nu are la depozit".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Sa fii fata norocoasa, Rh!

Eu voi incerca la anul un Szeged, m-ai convins (de fapt si dr meu sustine varianta). Pana atunci astept tratmentul cu cetrorelix pentru endometrioza.

Intre timp, o sa mai intru sa vad care e evolutia pe aici si eventual sa mai pun intrebari.

Succes la toate fetele care isi doresc cu adevarat un bebe!
Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Fetelor, mi-am facut programare la Szeged pe data de 9 noiembrie. Azi a treia zi de ciclu mi-am facut analizele pe care mi le-a zis la telefon o asistenta de acolo: hepatita b si c, FSH, LH, sida, estradiol, prolactina, clamidia tricho... (nu mai stiu exact cum se scrie; mai trebuie sa fac papanicolau si ceva analize bacteorologice -pe lama, la un ginecolog; pentru sot au cerut spermograma, dar cred ca o sa facem si FSH, LH si sida. O sa va tin la curent cu ec se va intampla.

Dar daca in 9 nov. cand trebuie sa ma duc sunt la CM ce fac? Anulez programarea?

Rh, sa ai multa sanatate si sa ne dai numai vesti bune. Tu esti speranta noastra ca se poate.

Pentru FIV+ICSI conteaza calitatea spermei? (nr. de spermatozoizi si mobilitate)

va pup pe toate!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Servus,

Rh, BAFTA!
mAINE INCEPI NU?
Sa ne dai amanunte.
In principiu cate zile de stimulare faci?
Mi-ka, poate ai luat cea mai buna hotarare...

Intrebare : stie cineva cat se lasa ėmbrionii"la Szeget intre punctie si ET?
48 SAU 72 ORE?

Mergi la inceput

Mi-Ka ma bucur foarte mult pentru tine ca ai spart gheata. Nu stiu daca acolo vom obtine ceea ce dorim dar cel putin avem garantia ca se incearca totul si la modul cel mai placut cu putinta. La sotul tau nu trebuie sa ii faci FSH si LH pentru ca sunt hormoni femini dar este necesar HIV(SIDA), hepatita B si C pentru ca daca el are unul dintre acesti virusi ii poate transmite embrionului. Nu cred ca o sa ai CM in 09.11 daca luna aceasta ti-a venit in 02.10. Oricum, si daca o sa ai CM nu trebuie anulata programarea pentru ca prima consultatie reprezinta de fapt istoria cuplului si problemele lui. De aceea este important sa fie cineva cu voi care cunoaste lb. maghiara. Pentru fiv este importanta spermograma, pentru icsi mai putin. Cred ca ti-am raspuns pe cat posibil la toate intrebarile acum urmeaza indatoririle tale. Ma gandesc ca toate fetele sunt curioase... nu-i asa fetelor?

- la ce dr.,in ce limba, povestea ta etc.
Ileana, da maine incep injectiile dar nu stiu cat va dura stimularea. Luni dupa ce voi veni o sa stiu mai multe. Timpul cat se lasa embrionii nu ste fix, este in functie de numarul si gradul lor de diviziune precum si in functie de starea uterului.

Va pup pe toate, va doresc multa sanatate si ma bucur ca nu sunt singura.

Rh

Mergi la inceput

Da, asta este un lucru bun, ca se pot lasa mai mult de 48 ore, sa se divizeze...asa cresc sansele...
Bafta!
Si va doresc ceea ce-mi doresc si mie!

Mergi la inceput