szeged
Raspunsuri - Pagina 3

Rh spune:
Mi-am facut programare prin e-mail
"Kaáli" Intézet - SzOTE Asszisztált Reprodukciós Központja
6725 Szeged, Semmelweis u. 1.
Telephone / Telefax: (+36-62) 423-623
E-Mail: kaaliszeged@tiszanet.hu
http://www.kaali.hu/angol/index.html
De trimitere nu ai nevoie. Cred ca sunt doi doctori Maria Krizsan si Janos Zadori. Eu ma duc la Krizsan care stie numai maghiara. Fetele de la secretariat mai stiu ceva engleza. Cand am fost la prima consultatie am intalnit acolo o femeie care a venit cu o alta pacienta si stia ungureste si a tradus si pentru noi. Se pare ca Zadori stie engleza. Poti sa te programezi la ce medic doresti.
Rh

ileana spune:
Rh,
multumesc mult de tot.
Imi spui te rog, cat costa si prima consultatie, si cum se desfasoara inceputul FIV-ului ( de cate ori ai mers pana cand ai inceput tratamentul, daca trebuie sa faci ceva analize obligatoriu la ei, alte detalii).
Merci mult.
Eu am 2 FIV la activ in Bucuresti...si as renunta la FIV in loturi.
Acolo cum se desfasoara? Pe pacient sau "pe lot"
Multumesc,

Mi-Ka spune:
Rh, multumesc si eu de raspuns
!!!
La prima programare a trebuit sa duci analizele de HIV, hepatita B si C? Si partenerul trebuie sa le faca? Cum a decurs prima programare?
Sa nu te superi pe noi ca te asaltam cu atatea intrebari, insa ai fost singura care ne-ai dat raspuns la intrebarile noastre disperate... Nu stiu de ce laura nu ne-a raspuns si ea, poate nu mai are internet... zic si eu; dar cu siguranta nu a facut-o din rautate.
Pusi,pusi!!!
Mi-ka

Rh spune:
Salutare fete interesate de Szeged!
Noi am ajuns acolo dupa o inseminare si un fiv facute in Timisoara de care am fost foarte dezgustati. Dupa aceste experiente nu am mai prea avut incredere in fiv-urile facute in Romania. De altfel de noi este foarte departe Bucurestiul. Asa ca ne-am luat inima in dinti si inarmati cu putinele cunostinte despre Szeged ne-am facut programare prin e-mail in limba engleza si in data de 31.08 ne-am prezentat la prima consultatie cu analize Hiv, hepatita B si C pentru amandoi, FSH, LH, prolactina facute in a 3-a zi de ciclu. Prima consultatie a costat 10.000Ft (1.450.000lei) ceea ce reprezinta anamneza cuplui dupa care ne-a recomandat sa mai facem ureaplasma, micoplasma, candida pentru amandoi, spermograma sotului si consultatia ginecologica si ecografie transvaginala pentru mine. Noi le-am facut pe toate acestea acolo si ne-a costat 73.000Ft. Dupa toate acestea ne-a recomandat marvelon din a doua zi a ciclului care a fost in 10.09. A doua programare o avem in 27.09 si cred ca ne va recomanda decapeptyl si menogon. Am uitat, pentru 27 trebuie sa ne facem analize uzuale necesare anesteziei. Ei nu te obliga sa faci la ei nici o analiza si cred ca fiv-ul se face in functie de fiecare persoana si nu pe loturi caci ei numai cu asa ceva se ocupa. Noua ne-au lasat o impresie foarte placuta si mergem acolo foarte linistiti chiar daca nu cunoastem nici macar limba lor.
Daca credeti ca v-ar ajuta va putem face noi programare acum cand mergem si va putem trimite chiar si harta orasului sub forma de attach pe e-mail privat.
Sper sa va ajute informatiile.
Cu drag
Rh.

ileana spune:
Rh,
Merci mult.
Importante informatiile pt. noi.
Multumesc si de oferta de ajutor.
Te rog sa ne mai dai detalii in fct. de evolutie.

SilvanaPopovici spune:
Am citit si eu acum!
Foarte interesant. Sa ne tii la curent.
Rh, iti urez multa, multa, multa bafta!!!
Silvana

ileana spune:
Rh,
Bafta luni!
Te rugam sa ne ti si pe noi la curent cu informatiile si cu felul lor de a proceda.
Pt. cele care au facut FIV la Szeget, am auzit ca se recomanda un anumit regim alimentar. Ca ei recomanda ce sa mananci in perioada respectiva, etc.
Mit sau realitate?

Mi-Ka spune:
Rh, este adevarat ca daca primul FIV nu reuseste, cu embrionii congelati in prealabil al doilea FIV costa mai putin (undeva la cateva sute de euro, numai)?
Iti doresc mult, mult noroc si sa te ajute D-zeu!!!
Pusi,pusi!!!
Mi-ka

Rh spune:
Daca ai embrioni congelati dintr-un fiv anterior nereusit nu te mai costa numai embriotransferul, deci nu se mai face stimulare ( 100.000ft).
Rh

ileana spune:
Rh,
maine te duci nu? Mut Bafta de pe azi pe maine...cand am vazut ca astazi suntem in 26 mi-am dat seama...
Drum bun maine.
Doar atat ET-ul?
Ce se mai adauga la pretul asta?
Ai o lista cu preturile? POTI SA PUI O LISTA COMPLETA PE SUBIECT?