szeged
Raspunsuri - Pagina 2

Chiara spune:
Felicitari pentru reusita si fie ca peste 9 luni sa tii in brate bebele mult visat.
Noi avem programare sapatamana viitoare la Szeged pentru o noua incercare. Te rog mult sa imi raspunzi la cateva intrebari:
La ce medic ai facut pana la urma fivul?
Ce tratament ai urmat (ce medicamente, ce doza, cate zile)?
Cate ovocite au recoltat, cati embrioni au transferat?
As vrea sa compar cu tratamentul pe care l-am facut eu.
Multumesc si sper sa ne auzim cat mai curand cu bine.
Chiara

Laura_72819 spune:
Dr Krizsan Maria
tratament cu Menogon 25 fiole+decapeptil 8 fiole
FIV+ICSI
9 foliculi recoltati, 7 embrioni, 5 congelati, 2 transferati
multa bafta

BRYANA spune:
Buna fetelor
ma intereseaza foarte mult clinica din Szeged.Eu am auzit ca daca prima fertilizare nu are succes urmatoarele doua sunt gratuite.E adevarat? In pretul pe care l-ati spus sunt incluse si analizele si tratamentul premergator implantului?Pentru cele care a-ti avut succes vreau sa va intreb cine va asista pana la nastere?

Chiara spune:
Nu este adevarat ce ai auzit. Noi am incercat de mai multe ori si de fiecare data am platit pret intreg. Intre timp preturile au mai crescut intre 10 si 20%, inclusiv la medicamente. Tratamentul se plateste separat. Nu sunt incluse toate analizele (cum ar fi HIV, hepatita, etc).
Numai bine.

SilvanaPopovici spune:
Chiar asa, fetelor, spuneti-ne si noua!!!!
Sunteti sau nu cu ?
Si daca ati reusit, a cata oara?
Asteptam si noi vesti sa vedem daca intr-adevar se merita Szeged.
Multumim anticipat! si
Silvana

Mi-Ka spune:
Pentru fetele care au fost anul acesta la Szeged, va rog sa-mi scrieti :
- ce preturi au;
- daca trebuie facute ceva analize inainte de a merge pt. prima oara acolo;
- daca trebuie sunat pt. programare inainte;
- orice alta informatie utila.
Eu am fost la Cluj, la dr. Micu pt. o consultatie pentru FIV si mi-a zis ca FIV+ICSI costa 750 euro, iar tratamentul 1500 euro.Cineva zicea mai inainte ca tratamentul costa 420 de euro; mie mi se pare diferenta de pret enorma.
Acum nu stiu ce sa fac: sa fac FIV la Cluj la dr. Micu sau la Szeged? Costurile sunt aceleasi, dar nu stiu daca si profesionalismul. Voi ec ma sfatuiti?
Le rog inca o data pe Laura 72819 si pe Chiara sa ne impartaseasca parerile lor.
Pusi,pusi!!!

Rh spune:
Dragele mele,
Laura nu o sa va raspunda pentru ca si eu am rugat-o mai demult sa-mi dea informatii despre Szeged si nu m-a ajutat deloc. Preturile sunt cele scrise de Chiara cu modificarile:hatching 35.000Ft si congelare 17.000Ft.Eu mi-am facut programare, a trebuit sa duc analize de HIV, hepatita B si C. In 27 ma duc pentru a doua oara si trebuiesc duse analize mai multe dar astea o sa vi le recomande ei.
Rh

ileana spune:
Rh,
Te rugam ne spui cum te-ai programat.
Daca ai avut nevoie de trimitere. Ai putut alege medic? Cum este cu limba?
Alte detalii.
Multumim,

SilvanaPopovici spune:
Multumim ca ne-ai raspuns, Rh!
Speram ca putem sa te mai intrebam pe tine macar cum e pe acolo si ce rezultat o sa ai. Sa te ajute Dumnezeu!
Silvana