Bebelusi de sept-oct 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

DA.....nu vreau sa ii dau lapte de vaca decat daca nu exista alta varianta. Deja m-au sunat de la bebelusultau.ro, sapt viitoare ajunge coletul. Sunt curioasa...
Totusi, daca stiti, ce rau ii poate face laptele de vaca? Alergie oare? Sau de ce nu e voie pana la 1 an? Am vrut sa ii dau ceai cu biberonul si s-a apucat sa il molfaie nicidecum sa suga. Acum tipa in camera ei. Plec

si bebe Elisa Nicola (21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Buna fetele

Noi am fost la Mothercare(str. Radu Beller, langa este un supermarket Nic), dar tin sa va spun ca au niste preturi super scumpe.
Au si lucruri dragute, noi am luat atunci sterilizator si balansorul pt bebe, dar ne-a costat foarte scump, asta pt ca vrut tati .

Biberoane eu folosesc de la inceput de la BabyTeam, si nu am avut nici un fel de probleme. Am avut si unele de la Avent dar mi s-a parut ca se chinuia cu ele asa ca nu le-am mai folosit. Poate cand o sa mai creasca.

Pupici la bebici

Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Mothercare in dorobanti chiar deasupra supemagazinului Nic (parca asa il cheama).
E foarte usor de gasit
In legatura cu tetinele, mai spunea cineva ca se inneaca de la cele de varsta 2, asa si la mine, dar de la cele de varsta 1 se enerva infiorator caci nu curgea cum trebuia si pana la urma s-a obisnuit cu cele de 3-6luni , il tin putin ridicat cand ii dau sa manance...

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

multam, mcm, sper sa se regleze digestia si la mititelul meu, fara probleme...
frosa, unde te duci la inot? e bazin si de bebei? tare-as vrea sa-l duc la inot, insa n-am descoperit inca bazin pt. bebei asa mici!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
http://community.webshots.com/user/ionella3003
http://www.babiesonline.com/babies/g/gandacel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

De acord 100%, sunt extrem de scumpi aici. Interesant este ca au si vanzare! Eu stau aproape, si mi se mai intampla sa intru sa vad ce mai e pe acolo, si de fiecare data vad ca se cumpara .. nu e multa lume, dar cei care intra, aceia cumpara muuuuult.. Ma rog, sa nu discut in amanunt problema preturilor. Ideea este ca daca aveti pe cineva in Anglia, acolo sunt IEFTINE!! Foarte.. Nu stiu daca s-a vazut pe link, dar 3 biberoane care se sterilizeaza singure costa aproape 7lire.. ceea ce inseamna ca un biberon vine la o suta si un pic de mii, gasesti la asemenea suma biberoane si la noi, dar nu la fel, nu aceeasi calitate..Ma rog, eu am avut noroc sa-mi plece o prietena chiar in perioada reducerilor si a cumparat cateva lucrusoare de n-as fi gasit niciodata la preturile acelea aici...

Mmm, ma lungesc ...

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

multam, mcm, sper sa se regleze digestia si la mititelul meu, fara probleme...
frosa, unde te duci la inot? e bazin si de bebei? tare-as vrea sa-l duc la inot, insa n-am descoperit inca bazin pt. bebei asa mici!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
http://community.webshots.com/user/ionella3003
http://www.babiesonline.com/babies/g/gandacel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare dragele mele, Doamne dar ce mult scrieti :D de ieri pana azi, am gasit 3 pagini in plus

Ei na, ca au aparut si la mine problemele :( Nathalie a adormit aseara pe la 10, cum face de obicei, dar la 11 a inceput sa planga, probabil a visat ceva urat, si s-a trezit. Treci la leganat, i-am dat si niste ceiut, poate ii era sete... in final pe la 12:30 a adormit iarasi, dar cu ochii intredeschisi; cum am pus-o in patut, iar a deschis ochii, dar totusi a adormit, pana la 2!!! Off... nu stiam ce sa mai fac, iarasi plansete, leganari... si tot asa, a adormit iar, iar de la 5 -5:30 e treaza, atunci a mancat lapte... nu stiu ce sa ma mai fac, si de ce patesc asa... chiar poate fi din cauza unul vis urat? Sau... ii apar dintisorii??? ce stiti? Eu nu am vazut nici un semn pe gingiile ei, inca, dar is mananca limba, manuta, hainutele, tot. Voi aveti jucarii speciale pentru dintisori? Aici este un fel de batistutza, cu capetele cauciucate si tare ma bate gandul sa o cumpar.

Cealalta problema e cu kk... ea face in fiecare zi, fara ajutor, nu se screme prea mult, dar kk e verzui - cenusiu si e o pasta. Mai este cineva in situatia asta. Eu ii dau doar lapte praf, proaspat, ca daca sta mai mult de 3 ore il arunc si-i fac altul, si ceai de fenicul.

A mea se intoarce de pe spate pe burtica, dar nu tot timpul, si isi tine manutele drepte, intinse in fata, cand sta pe burtica.

Astept si eu sfaturi, si mai ales referitoare la dintisori...

Multumesc frumos si multa sanatate si copilasilor care mai fac 1 luna :)

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Fetelor, alt ceai decat cel de fenicul de care dati le bb??
De unde stiti daca le e sete? Ca eu am inceput de ceva timp sa ii dau si lapte praf si inca nu i-am dat ceiuc deloc. Pana acum fiind hranit exclusiv la san nu aveam de ce sa ii dau. Oricum nici acum nu imi plange intre mese sau nu se trezeste noaptea... asa ca nu stiu daca ii este sete...ca el mititelul fiind foarte cumintel....

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Tocmai am scris un ditamai mesajul si mi-a disparut.
Crini, pachetul e in olandeza si vreau sa-i iau ceva si in romana cand ajung in Ro la vara.
Kittiesi Alma mea la fel a patit cu tetina. Ea are tetine M de la Gerber (le-am primit de la prieteni din SUA), pe cele S nu le accepta ca nu curge cat vrea ea prin ele.Alma papa unoeri cu pofta si atunci se ineaca, in primele minute, apoi mananca mai linistita.
Andreea, se poate sa ii iasa deja dintisori. Nu sunt si pe acolo jucarelele alea cu cercuri de plastic (cauciuc) de se baga in frigider si apoi se dau la bebe sa le roada? Raluculeimi zicea azi de ceva periute de la Nuk cu care se pot masa gingiile inflamate (sper ca bine am priceput, Ralucule, daca nu, please, intervino si corecteaza ce zic prost!)
Tyaa, se zice ca bebelusii pot face alergie de la laptele de vaca si nu se recomanda nici branzica de vaci inainte de 1 an tot din aceeasi cauza. Nu stiu de ce in Romania se merge in continuare cu branzica de vaci si se interzice laptele de vaca in acelasi timp. Cele cu cunostinte alimentare , please lamuriti-ma si pe mine!
Adela, merci mult de pont. Nu stiam de revista asta, dar o sa ma interesez. Ma uit imediat pe Google

Daniela Veuger si bb Alma Bianca
Alma, sufletel mic si iubithttp://community.webshots.com/user/danyce103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Danyce, se merge pe branzica de vaci dar nu cea din comert ci facuta in casa din lapte pasteurizat (obligatoriu). Din cate stiu eu este in laptele de vaca o enzima care face rau bb-lushilor. Acum parerile sunt impartite si cica pasteurizarea n-ar rezolva problema... Pareri si mai extreme pe care le-am auzit de la medici de aici de la noi ... cica nici mamele nu ar trebui din cauza asta sa bea lapte cand alapteaza fiindca enzima respectiva actioneaza... Dumnezeu stie!!!!!!!!!!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput