Bebelusi de sept-oct 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna, fetelor, mie nu mi-a mers netul pana acum si ce sa vezi, am avut de citit, nu gluma...
Roandre, am copiat ce ai scris de la dr. si cred ca asa voi face si eu in curand, cum ti-a recomandat tie. Ce bine ca ai o dr. care iti spune atatea. Din cate am vazut eu, dr.asta la care suntem (e barbat) nu prea intra asa in detalii de retete si alte alea. Poate totusi o sa il schimb, desi imi e aproape de casa.
M-am mai linistit si eu, nu i-am mai dat cru crema decat aseara ca era rau iritata (cu bepanten), si incerc sa renunt. O sa iau o crema emolienta sa am pentru prevenire, in rest doar cand e cazul. Cineva zicea de ulei de masline, m-am gandit si la asta. Dar ar trebui fiert, nu?
Am incercat si sa nu-i mai pun nimic in nas, sa o las sa lupte putin si a dat roade pana acum. S-a trezit la 3 jumate in loc de 2, dar cred ca de sete (si aici am un dubiu daca nu e chiar foame ca bea a 2-a noapte consecutiv 130 ml de ceai), a baut ceai si s-a culcat. Doar dimineata i-am pus un pic de solutie cu apa de mare ca avea nasul uscat rau.
In rest, cred ca maine merg si eu sa o vada dr. ca ne apropiem de 4 luni si cu ocazia asta imi voi testa si cantarul de acasa. Am unul vechi care arata mai putin decat as fi sperat eu, si daca o voi cantari la dr.il verific pe cel de acasa si atunci voi sti sigur ce greutate are.
Ochii ii are inca albastri, dar seara, sau la lumina artificiala sunt gri.

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!
Noi anuntam cu mandrie ca de ieri suntem posesoare de cercelusi:))Cu greu m-am hotarat sa merg sa-i fac, la ceva magazin, cu cercei speciali.. ii tinem o luna si dupa aia putem pune ce vrem noi. A plans numai 10 sec. dupa, nu da semne sa o doara, trebuie sterilizat locul 1 luna. Nici nu-mi vine sa cred ca a fost asa de usor. Ieri tot ma gandeam ca e o barbarie(inainte de fapte) acum am revenit la sentimente mai bune.

In rest noi nu facem nimic deosebit, dormit relativ bine( 8pm pana la 5-6 , mancat iarasi dormit inca max 1 ora), jucariile sunt interesante numai daca i le prezint eu si fac ca toate celea, daca ii ajung in manute le morfoleste... dar altfel nu pare foarte interesata:) daca dispar din campul ei vizual avem scandal mare...

Ca tot se vorbea de jocuri educative, ieri am vazut ceva care mi-a placut tare mult, si mie parca-mi venea a cumpara, numai ca eu zic ca e bine de asteptat caci tare evolueaza in zua de azi tehnologiile si preturile merg in jos...
Cam atat pe azi, numai bine
http://community.webshots.com/user/timea2004

Timea si Mara 10 sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am uitat sa spun de biberoane.
Si eu am numai din plastic si le fierb de aproape 2 luni. Nu mi s-au deformat deloc. Am unul de la nuk (dar il folosesc cu alta tetina ca aia originala o ineca) si unul de la storny angel -astea pentru lapte, si tot unul de plastic pentru ceai.
Apropo de Chicco, am si din alea dar nu-i pot da cu ele. Tetinele de la Chicco sunt mai lungi si ii intra prea mult in gura si se ineaca. Eu ii dau cu tetina cea mai mica, S, desi laptele este vascos, cu M se ineaca, cu Nuk se ineaca, cu Chicco la fel. O sa vad cand trec la laptele ingrosat cu cereale daca o sa mai se inece asa tare.
Intrebare: Supa chioara si apoi cea in care pasam un pic de legume (deci pana trecem la piureu) le dam cu biberonul?

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ce activitate e azi pe forum... se vede ca e urat afara. Noi nu am iesit azi ca nu prea am avut chef si e si vremea urata.
Kittie eu nu reusesc sa o obisnuiesc cu biberonul... multumim , o sa luam si biberon de care zici tu. Pana acum am incercat tetine Nuk, Chicco... Mergem in we la cumparaturi si mai luam alte 2-3 modele. Pana la urma o sa gasim ce-i place... Sper!
Aissa eu ziceam de ulei de masline. Da, trebuie fiert. Eu ii fierb cam 100 ml si cand se raceste am o sticluta cu tzutzuroi de la o crema de-a mea si-l pun in aia ca mi-e mai usor.
Timea f. bine ca i-ai facut acum gauri, ca era mai rau mai tarziu...
Acum papam la biberon dupa ce a plans ceva mai putin ... Sa n-o deochi!

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

si eu m-am gandit sa-l scot afara cand ninge, insa azi a batut vantul prea rau!!! Asteptam o zi cu vreme mai linistita si iesim si-n zapada!!! Eu il masez pe Alex, dupa baita, si-i dau si la fiecare schimbat cu ulei de masline fiert in baie de aburi si cu vit. A uleioasa in el, preparat de subsemnata.
Mai fetili care-ati nascut normal, cum mai stati cu ...? Pe mine si acum ma mai doare la inceput apoi...> Sper sa ma refac mai repede, ca m-am saturat de-atatea luni de dureri!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
http://community.webshots.com/user/ionella3003
http://www.babiesonline.com/babies/g/gandacel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

tymea, sa va fie de bine pentru cercelusi. Bravo tie ca i-ai pus acum. Eu am tot asteptat si i-am pus cand avea aproape trei ani. Vreau sa-ti spun ca inca o aud, cum a tipat dupa prima gaura: 'Mami, m-au taiat'. Asa mi s-a parut si mie, ca e o barbarie, nici n-am mai fost in stare s-o tin in brate pentru a doua gaura. Noroc ca eram cu tati, altfel cred ca plecam acasa cu o ureche gaurita si una nu.
Acum s-o vezi ce mandra e, cum ma vede ca-mi schimb cerceii, cum vrea si ea sa-i pun altii, ca are unii cu tortita de zi cu zi, si unii cu surub, tot de aur dar colorati, de 'petrecere'

Mihail-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

http://www.mothercare.com/invt/lv4099&bklist=icat,5,shop,shofeeding,feebottlefeeding,botbottles
despre biberoanele astea va spuneam... sper sa mearga macar cu copy/paste in browser daca nu direct...
oricum, au biberoane wide neck si normale ..

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Kittie am mers link-ul. Saru'mana! Am cautat pe internet si am gasit o stire intr-un ziar ca in cartierul Dorobanti, functioneaza primul magazin Mothercare. Acum nu stiu unde in Dorobanti. Stie cineva unde este magazinul Mothercare?

Va spuneam mai devreme ca papa pitica la biberon... a mancat 100 ml apoi a mai mancat si la san.

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Bb a mea ajunsese sa faca kk la 5 zile si poate chiar mai mult daca nu-i puneam supozitor. Kk avea culoarea deschisa si era moale. Doctoritza m-a sfatuit sa n-o las mai mult de doua zile fara sa faca kk si sa-i pun supozitor. Am facut asa vreo 2 saptamani si a inceput sa faca o data singura, o data cu supozitor si acum face singura in fiecare zi fara sa-i dau suc de frcute sau supozitor.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Tyaa, nu-i da lapte de vaca!!! Sigur o sa gasesti unul pe care sa il accepte. De fapt cred ca, de cele mai multe ori, e vina noastra ca nu avem rabdare atunci cand ii punem in fata a ceva nou... indiferent ca e vorba de laptic sau de altceva ... Parerea mea!
Anamari, daca nu te superi si nu-ti este foarte greu vrei sa imi spui si mie mai multe despre ce ti-au recomandat tie acolo in legatura cu problema cu deficitul atentional??? Daca esti de acord astept sa ma contactezi pe PM. Te rog!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput