Mamici din Canada (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

M-am uitat pe siropul meu Robitussin, care e pe lista, si am vazut ca nu contine Phenylpropanolamine.
Apoi am dat o cautare pe net si am gasit adresa de mai jos:
http://urbanlegends.about.com/library/blppa.htm
De aici am aflat ca actiunea de retragere a medicamentelor a fost initiata in 2000 in SUA, asa ca probabil deja medicamentele pe care le folosim in mod curent pentru raceala nu mai contin substanta cu risc.
Deci cel mai sigur e sa ne uitam pe ambalaj, chiar pe site-ul de mai sus scria ca Phenylpropanolamine poate fi inlocuit cu succesc cu Pseudoephedrine ca decongestionant, ceea ce probabil s-a si intamplat deja. Dar nu strica sa verificam pe ambalaj, totusi.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Donia, v-ati luat biletele pt. Cuba? Noi am reusit in sfarsit sa ne hotaram. Pe 11 plecam.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sa va ganditi si la noi cat stati cu burta la soare, fetelor si de-abia astept sa va intoarceti sa povestiti. Noua ne-a placut foarte mult anul trecut in Dominicana, si anul asta ne-am hotarat tot pt. Caraibe, dar nu stim inca locatia. S-aveti mult fun ca sa zic asa, si sa nu excelati la cocktailuri prea tare, ok?

Cristina

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Si noi ne-am hotarat la Caraibe-dar mexic-Cozumel mai exact al sf. lui februarie, ca in Dominicana nu e de mers-Yet, si am mai fost, si noi am mai incercat Aruba-de departe cel mai frumos si civilizat si cuba-St. lucia, de care nu am fost prea incantati, dar a fost ok, adica mincare, plaja si bauturi ok..
Referitor la sponsorare, si eu stiu ca dureaza cum spuena Try vreo 18 luni, acuma poate spre 20, asa ca cu rabdare si nervi tari se poate..
Numai bine la toata lumea,
Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cricor, concediu frumos va doresc, sigur o sa va simtiti bine.
La noi s-a amanat excursia pe termen nelimitat, pe sotul meu l-au tot rugat sa mai stea putin, si inca putin... asa ca deocamdata nu ne mai facem planuri, pana nu stim ceva sigur de tot.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Fetelor ati calatorit careva cu Alitalia? daca da, dati-mi si mie va rog niste info , cum sint serviciile avind in vedere ca merg cu 2 copii, dintre care un bebe de 1 an si 2 luni.Mersi!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Multumesc de urari. Si eu sper sa fie bine, am ceva emotii ca nu stiu pe nimeni sa fi mers la resortul asta.
Chiar, stiti ceva de Playa Varadero (fosta Bahia Principe)? Daca e de rau sa nu-mi ziceti, c-am platit deja si sunt non-refundable...

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Corina,
My boss a fost anul trecut in Ianuarie la acelasi resort si a fost happy cu 2 kids, de 4 si 5 ani. SIngurul " complain" a fost ca mincarea nu e asa de diversificata, ca in alte insule,si eu sunt de acord ( noi am fost in Cuba la 2 weeks dupa el doar in alta locatie si am avut aceeasi impresie).
Dar de relaxat, plaja si altele e ok.
Have fun!

Denisa

Mergi la inceput

Multumesc Denisa, asa stiam si eu ca mancarea nu-i prea grozava in Cuba. O saptamana nu-i asa mult, noi vrem sa vedem Havana neaparat, asa am ales Cuba. Noroc ca al meu copil nu-i foarte mofturos, sper sa-i gasesc ceva care sa-i placa.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Vrem si noi, vrem si noi!
Alexutzu' meu are 3 luni acum. Cam la ce varsta pot sa ma incumet sa plecam cu el in insule?
Daca ar fi dupa mine, as pleca si maine...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput