Mamici din Canada (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Ma maninca degetele sa scriu iar despre Cuba, ca tot se dicuta atit. Parerile, zic eu, sint subiective. Iar ca exemplu, prietenii nostri au fost la acelasi hotel, la o luna dupa noi. Noi ne-am simtit foarte bine, iar ei au venit dezamagiti. Vai, ce mincare proasta au acolo !!! Dar ea nu maninca cereale, nu iaurt, lapte, prajeli, mincare italiana, cartofi, dulciuri, bla, bla, bla... nu aia, nu ailalta, copilul la fel ca ea, vaiiii de noi, ce rau a fost !
Corina, mincarea e OK, si daca o combini cu tot felul de cocteiluri, vinuri, bere si altele, e si mai bine
Distractie placuta, si te astept cu nerabdare sa ne spui cum e la Bahia Principe. Anul trecut ne-am uitat si noi la hotelul asta, dar am aterizat la Trip pina la urma. Acum caut iar, ca vrem sa plecam la sfirsitul lui martie.
Try - noi am fost cu copilul de aproape doi ani si a fost perfect, dar peste tot am vazut cu bebei micuti, de 6-7 luni.

Have fun !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Multumesc Rosa, asa zic si eu, ca o sa fie bine. In plus eu pot trai foarte bine cu cartofi prajiti si cocteiluri :).
Eu am vrut sa mergem la Tryp, dar n-am mai gasit nimic disponibil in perioada asta.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor din Montreal,

pleaca cineva in Romania luna asta sau in martie in Bucuresti, Cluj, Brasov sau Tg-Mures? as trimite plicul cu invitatia pentru sora-mea (in orasele de mai sus are firma unde lucreaza-mobexpert- centre de vinzare- si le-ar lasa acolo);

merci,

Ana

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Anca- eu plec dar cam la inceputul lunii mai(cel tirziu in iunie)- daca nu e prea tirziu...te ajut cu placere!Eu sint din Brasov!

Mergi la inceput

Simona,

receptionat mesajul

daca nu mai apare vreo varianta, la inceputul lui martie e binr, o sa revin atunci.

Ana

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Alona, eu am mers cu Alitalia. Din Canada spre Milano a fost f bine. De la Milano la Bucuresti- nenorocire, nu mi-au dat loc pt mamici cu copii sub pretextul ca nu mai au chiar daca m-am dus prima si le-am spus ca am copil si vreau un loc fara nimeni in fata. Era un italian ametit care nu stia engleza...cearta-te cu el daca poti! Din Ro spre Canada a fost mai bine ca era si sotul cu mine, dar cand am dat bagajele am fost dezamagiti. Erau niste tipe care ne-au cantarit bagajele la ultimul gram si ne-au pus sa scoatem din ele pana la 32 de kg fix dupa ce dadusem un bagaj care avea 25kg. Dupa aia am aflat ca trebuia sa le bagi niste bani in pasaport ca sa taca din gura. Oricum nu le-as fi dat, mi se pare de bun simt. Cand le-am zis ca este pacat, si noi suntem romani ca si ele, ne-a spus sa nu ne mai vaietam ca noi avem dolari. In fine, o experienta prin care n-as vrea sa mai trec. Am mai lasat niste carti acasa si am terminat balciul. La Lufthansa plecau oamenii cu bagaje de 40kg si nu le spunea nimeni nimic. Mancarea si serviciul sunt bune, iar in tranzit stai relativ putin. Calatorie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Oana, multumesc de informatii.Noi mergem pina la Cluj, spre Romania doar eu cu copiii si la intoarcere o sa fie si sotul meu.Sper sa nu avem probleme in aeroport ca am mai auzit si de la altii ce mi-ai zis tu.Mersi inca odata!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Helooo,

fetelor, se duce topicul, nu mai scrieti nimik?

am si eu o intrebare mai delicata:

dupa emigrare, ati avut probleme legate de dereglari de ciclu?

eu acum, dupa doi ani vad ca incep sa am, si medicul mi-a spus ca e o problema foarte des intilnita aici, ca hormonii din mincare......o fi asa?????

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Asa e, se duce topicul....sa scriu eu :)

Ana, eu nu am avut probleme din astea, dar nu sunt un exemplu bun ca eu iau anticonceptionale, asa ca...in schimb am avut tot felul de alte probleme: m-am ingrasat, mi-a cazut parul, mi-au iesit tot felul de pete pe piele ...de-abia dupa 5 ani vad si eu ca incep sa ma acomodez cat de cat...

Fetelor, eu mi-am facut niste socoteli si am remarcat ca dau aproape dublu fata de acum un an pe mancare...am luat-o eu razna sau s-au scumpit alimentele? Ca nici nu mai stiu ce sa cred...

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Anaeu ii voi trimitei sorei mele invitatia prin posta recomandata.iti da un nr. si poti sa o urmaresti pe internet.Poate fi cu confirmare de primire.Asa au facut verii mei in vara cind si-au chemat parintii si a ajuns fara problema in mai putin de o saptamina.Cred ca nu poate fi mai mult de 10 dolari, mult spus.
Dereglari de ciclu nu am avut, am tot auzit despre hormonii din maincare, nu stiu ce sa zic...

Catalina poate mincati voi mai sanatos, alimente calitativ mai bune si acum mai e si Laura care papa si ea asa putin cum papa
Si noi cheltuim mai mult ca acum 1 an dar ne-au crescut mofturile si pretentiile...

Fetele, ce iaurturi cu fructe credeti ca sunt mai sanatos pentru bb-i?am incercat 2 sortimente dar nu sunt super incintata de ele.

o zi buna!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput