Cadoul pentru nasii de nunta
Raspunsuri - Pagina 5
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by nushulica
noi am rezolvat altfel problema asta nu stiu daca am procedat corect sau nu dar altfel nu stiam cum sa fac.am vorbit cu nasa si o sa mergem amandoua sa cumparam cadoul asta si ea o sa-si aleaga ce stie ea ca ii place sau ii trebuie eu zic ca e mai bine asa decat sa-i iau eu seturi de pahare lenjerii sau alte chestii din astea
E cu dus si-ntors... Asta nu prea mai e cadou... dispare bucuria atunci cand il primeste. Si cand il primeste ? Il iei acasa si il dai la nunta sau il ia de pe acum sau in apropierea nuntii ?Daca ai surpriza si isi alege ceva scumput ? Sau are o suma in care tre' sa se incadreze ? Daca sunteti prietene bune-bune, mai merge...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
si tu ai dreptate dar noi fiind prieteni cat de cat buni adik ne intelegem bine nu cred ca vor fi probleme adik nici ei nu cred ca isi vor alege ceva foarte scump dar nici eu nu vreau sa le iau ceva ieftin adik am o suma frumusica alocata pentru cadoul nasilor avand in vedere ca ei ne ajuta si ne sunt alaturi la nunta
Ioana-Cristina spune:
Fetelor ! Sunteti norocoase ! Noi inca nu ne-am gasit nasi ! Pana la anu' sper sa rezolv si problema asta ca dintre rude ....in nici un caz ! Iar prietenii nostri sunt majoritatea -cred ca aproape toti- necasatoriti !
Ce ma fac ?!?
Ioana-Cristina
olim spune:
Si ai mei au de toate, de aceea m-am gandit sa le cumparam o camera video.Ne-a costat 500 de euro la reduceri, este din acea mica si filmeaza direct in dvd, si poate fi folosita si ca aparat foto digital.Sper sa le placa, mai ales ca ei au avut una si au scapat-o in mare.
Voi ce parere aveti?
pupezica spune:
si noi ne-am stresat cam tare cu cadoul pt nasi.Ne sunt prieteni ff buni si cam au de toate, si-au renovat casa de 2 ani si tot au primit diverse.
pana la urma le-am luat un tablou, pe care am dat 10 mil, pt ca stiam ca-si doreu unul pt dormitor, in nuantele respective. cam greu cu alesul cadoului pt ca depinde de gusturile fiecaruia, dar trebuie sa iei ceva.
cel mai complicat mi se pare cand au bani si au de toate, practic nu stii ce sa iei...
dana n. spune:
Si la noi a fost foarte dificil.Ei fiind foarte instariti si avand de toate.Dar chiar pe ultima suta de metri,cand eram foarte disperati,am gasit.Un telefon,model din ala antic,Din marmura,iar receptorul si anumite parti din telefon,suflate cu aur.Foarte elegant.Este super!Am fost siguri de la inceput ca va fi pe gustul lor si se potriveste la ei in casa.
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
ratusca1977 spune:
Dana, ati fost frumusei foc..... FELICITARI SI CASA DE PIATRA!!!
http://compage.totalnet.ro/edy/
floricika spune:
Noi ne-am hotarat pana la urma sa le luam o lenjerie rosie de matase(nasa e innebunita dupa rosu), si un fier de calcat(se muta in octombrie la casa lor si stiu ca nu au). Sper sa le placa!
http://photos.yahoo.com/flory1008
eri_ka spune:
si pentru noi e foarte dificil sa le luam ceva nasilor, ca au tot ce le trebuie si in plus au si vreo 3 case in orase diferite. probabil ca ceva simbolic , dar nici ce ai spus tu floricika nu e de lepadat , adica o lenjerie de matase. nu stiu daca au dar nu poate sa-i incurce una in plus. ce spuneti?
nushulica spune:
quote:
Originally posted by eri_ka
si pentru noi e foarte dificil sa le luam ceva nasilor, ca au tot ce le trebuie si in plus au si vreo 3 case in orase diferite. probabil ca ceva simbolic , dar nici ce ai spus tu floricika nu e de lepadat , adica o lenjerie de matase. nu stiu daca au dar nu poate sa-i incurce una in plus. ce spuneti?
e super ideea daca ei pot dormi in matasesi nu radeti ca stiu persoane care nu suporta deci ar fi mai bine sa intrebi asa mai subtil nasa daca i-ar place asa ceva
nunta
floricika spune:
Mda, uite ca la asta nu m-am gandit...Eu ador pur si simplu lenjeria de matase si am presupus ca toata lumea o adora. Oricum asta luam, nu mai dam inapoi, eu din cat imi cunosc nasa,.....zic ca ii place!
http://photos.yahoo.com/flory1008