Cadoul pentru nasii de nunta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Noi ne-am gandit, ca si nasii cheltuiesc mult pt nunta, sa le luam un cadou de vreo 7-8 milioane...cum ar fi un set de pahare de cristal(12), un set de tacamuri scumpe, deosebite si un set de farfurii din arcopal, tot 12. Chiar daca au vesela si tacamuri, nu le strica unele pt ocazii deosebite, mai ales ca au si ei un baiat de 18 ani care o sa se insoare pana la urma...

Ioana

Cadourile nostre au costat fix 10 milione. Si ei o sa cheltuieasca bani multi, dar oricum a fost placerea noastra, mai ales ca ne sunt si prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Marie ce le-ati cumparat pana la urma??? Noi tot nu stim ce sa le luam... Oricum nu avem bani acum... dupa nunta le vom cumpara ceva. Dar nu vreau sa le iau pahare sau altele de genul asta pentru ca stiu ca nu le-ar place.... Totusi habar nu am ce cadou sa le facem!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Sincera sa fiu mi-as dori si eu sa ma gandesc la un cadou pentru nasi, ghinionul meu e ca nu mai am nasi si nici nu am gasit inca. Sunt foarte trista in privinta asta.....

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Noi le-am luat o iconita din argint masiv si pt fetita lor un set Barbie.Speram sa le placa si sa fie multunmiti!
Va pup!
http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ma bag si eu.."ca musca in lapte". Eu am fost nasa de 2 ori si anul acesta voi mai nasi un cuplu.

Primul cuplu ne-a luat un set de oale de inox ( acum 6 ani). Nunta a fost intr-un cadru intim facuta. Noi chiar aveam nevoie de acele oale la vremea aceea.
Noi le-am luat cadou de nunta masina de spalat automata, miresica era insarcinata si chiar avea nevoie.

Al doilea cuplu l-am nasit acum 2 ani. Ne-au luat un lampadar si o veioza ca lampadarul, moderne pe care le-am instalat la noua casa si am luat si lustre ca lampadarul. In plus ne-au luat cate un parfum Ultraviolet- de la P. Rabbane.
Noi le-am luat cadou de cununie o masuta de sticla de la Mobexpert si evident darul de la masa.

Al treilea cuplu cand ne-au dat invitatia de nunta, acum o sapt. ne-au dat un cadou pentru ca am acceptat sa le fim nasi. Cadoul a constat intr-un dus de gradina de la Gardena si un sistem de udare a gazonului-aspresor tot Gardena.
Nu stiu ce sa le iau cadou de cununie pentru ca ei stau doar intr-o garsoniera si e cam plina.Poate ma mai inspir de la voi.

Ma scuzati daca nu era cazul sa intervin.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Marie ce le-ati cumparat pana la urma??? Noi tot nu stim ce sa le luam... Oricum nu avem bani acum... dupa nunta le vom cumpara ceva. Dar nu vreau sa le iau pahare sau altele de genul asta pentru ca stiu ca nu le-ar place.... Totusi habar nu am ce cadou sa le facem!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Noi le-am luat (tinand cont de faptul ca isi renoveaza casa) o lustra de sufragerie din sticla, moderna, cu niste beculete super ciudate ...si o masa de sufragerie tot din sticla. Le-a placut ffff mult...sunt fericita ca am inimerit cadoul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

noi am rezolvat altfel problema asta nu stiu daca am procedat corect sau nu dar altfel nu stiam cum sa fac.am vorbit cu nasa si o sa mergem amandoua sa cumparam cadoul asta si ea o sa-si aleaga ce stie ea ca ii place sau ii trebuie eu zic ca e mai bine asa decat sa-i iau eu seturi de pahare lenjerii sau alte chestii din astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by nushulica

noi am rezolvat altfel problema asta nu stiu daca am procedat corect sau nu dar altfel nu stiam cum sa fac.am vorbit cu nasa si o sa mergem amandoua sa cumparam cadoul asta si ea o sa-si aleaga ce stie ea ca ii place sau ii trebuie eu zic ca e mai bine asa decat sa-i iau eu seturi de pahare lenjerii sau alte chestii din astea

E cu dus si-ntors... Asta nu prea mai e cadou... dispare bucuria atunci cand il primeste. Si cand il primeste ? Il iei acasa si il dai la nunta sau il ia de pe acum sau in apropierea nuntii ?Daca ai surpriza si isi alege ceva scumput ? Sau are o suma in care tre' sa se incadreze ? Daca sunteti prietene bune-bune, mai merge...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

!!!!
Noi le-am luat de la "Sarra Blu",un set(decorativ,mai mult)de 2farfurii,un platou,2cesti de cafea,halba de bere,recipiente pt.sare si piper,cafetiera,zaharnita..o ratusca(etc.)......Sunt galben cu portocaliu si verde...au pictate margarete pe ele.....sunt tare dragute si s-au bucurat tare de ele...(asta era si scopul)..

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noi la nasi le-am luat un set de farfurii de 12 persoane(cu toate accesoriile) si un set tot de 12 persoane de tacamuri(dintracela la "geamantan" aurit),iar ei ne-au luat un aspirator.Cand am cununat ne-au luat finii un set de tacamuri tot de 12 persoane,si 12 pahare de apa si 12 pahare de vin de semicristal-au dunga aceea aurita sus.Noi le-am luat si lor set de farfurii de 12 persoane.Noi am fost multumiti si intr-un caz si in altul pentru ca nu am facut asta pentru cadouri(cu nasii suntem prieteni de 10 ani,iar cu finii de 7-asta in conditiile in care noi avem 26 respectiv 29).Tot ce conteaza e sa te intelegi bine

Mergi la inceput