Miresele anului 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Miezure nu stiu daca ai voie sau nu in Herastrau cu masina ,
dar e f aproape de locuinta mea stau in aviatiei si ne va fi f usor ...
ne place localul si ne-am gandit "de ce nu".
Bibyrox -sarumana pt completari , stii chiar ma gandeam sa-i propun Kopilash-ei sa ne intalnim in seara aia.
Cred ca va fi distractiv.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

roxygeo o sa incerc sa-tzi raspund la intrebare.mie mi s-a spus ca invitatziile trebuie trimise cam cu trei saptamani inainte, cel mult o luna.daca le trimitzi mai devreme risti ca lumea sa uite de nunta ta.sa puna invitatzia undeva "bine" si sa uite de fericitul eveniment.oricum si eu cred ca trei saptamani e o marja suficienta.bineinteles asta pentru cei din oras.pentru invitatziile pe care trebuie sa le trimitzi in tzara sau in afara tzarii trebuie sa iei in calcul si timpul pe care il fac pana la destinatzie.adica 1-2 saptamani.
in ceea ce priveste invitatziile, avand in vedere ca stai in bucuresti nu cred sa dureze mai mult de 5-6 zile.daca la noi in constantza dureaza 1 sapt, max 10 zile, pentru ca toate comenzile se fac la bucuresti.cel mai mult dureaza pana vin.dupa aia 2-3 zile maxim.
nu stiu daca te-am ajutat cu ceva dar eu asta am incercat sa fac.
pupici la toate miresicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Kopilash vad ca tu ai rezolvat cu fotograful. Da-mi si mie te rog mai multe amanunte despre el. Nu am rezolvat inca acest capitol si ma framanta tare. Am vazut ce au recomandat fetele, dar mi s-au parut prea scumpi. Poate al tau este mai accesibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Ralucah,
1. auriu/argintiu/ Pantone in tipar offset se numeste imprimare (normala chiar!)
2. aplicarea unei foite metalice, obligatoriu auriu/argintiu, pe o anumita suprafata, cu ajutorul unei matrite (din zinc sau magneziu) se numeste folio. Este spectaculoasa, dar te costa zincurile, plus ca te limiteaza la o suprafata mica (cativa cm.)
3. Colotech-ul este super folosit la centrele acelea care fac carti de vizita. Am retineri doar pentru ca nu este nici lucios, nici mat!
Multumesc pentru urarea de bun-venit! Si eu cred ca voi ramane destul pe aici, am motive .
Cat priveste agentia, am ceva actiuni pe aici, vrei sa dai un interviu?

De stiut ca scrisul pe auriu/argintiu se numeste folio.
Recomndare personala la cartoane: Colotech.
Sper sa ramai si tu pe aici cat mai mult. In ce agentie lucrezi, poate mai vorbim pe pm si eu am lucrat in adv pana acum 1 an jumate.

Mergi la inceput

Buna Coditza, e randul meu sa spun cuiva "bine ai venit!"

Eu, spre exemplu, voi avea cununia in august 2005 si nunta in iunie 2006. Totusi, nu vad care este problema cu spatiu daca le faci pe amandoua in aceeasi zi? Doar nu faci 2 petreceri, nu?
Sau... la ce te-ai referit mai exact?

quote:
Originally posted by codita

Buna miresici!Voi faceti nunta si cununia in aceeasi zi?Nu va e teama ca n-o sa gasiti loc?

Mergi la inceput

Miez,
am uitat sa-ti spun: imi place de mor nick-ul tau! E delicios

Fetele, ce se aude cu Targul de nunti si unde ne vedem??????
Incercam sa stabilim?

La Mariott e un super loc, pe care mi l-a recomandat si mie un client, restaurantul libanez (mancare extra, atmosfera de 10 puncte si inalta clasa, preturi ... habar n-am! Ieftine, ca la mariott, ce naiba! ) Dar, cum tot vrem sa ne intalnim, zic eu, hai sa o facem lata! dupa ce colindam tot targul, pe la 4-5-6 p.m., stabilim si ne intalnim pe undeva pe acolo.
Sau, prin Cotroceni? Stiu eu un loc unde se serveste un desert numit "Vis ud" (va spun doar ca nu se mananca folosind tacam si are in compozitie 2 cupe de inghetata si 1/2 banana, pozitionata strategic! )
Alte locatii, nu-mi vin in minte!

Oricum, eu iau camera cu mine si fotografiez la greu! Cine este interesat de ceva anume sa-mi spuna din timp! Intentia mea este sa fotografiez TOT, asa ca daca aveti nevoie de anumite modele ale unei colectii ... stiti ce sa faceti!

Va pup si va astept cu propuneri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Oare este permis accesul cu aparate de fotografiat?M-ar interesa si pe mine sa fotografiez tot ce imi place si apoi sa mai studiez acasa.
Tu ai mai fost la targuri de genul acesta si ai facut poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codita spune:

pisoi turbat- iti multumesc pt. urare
Mie mi-e teama ca n-o sa pot sa obtin programarea la cununia civila in aceeasi zi:30 iulie (eu vreau sa le fac pe ambele in aceeasi zi).N-am nici o "pila" la OSC.Daca nu pot sa obtin o ora de dimineata ca sa am timp sa ma pregatesc si pt. cununia religioasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna fetele cochetele ...

vreau si eu la tirg si la marea intilnire ...unde, cind, cum de abia astept -eu sunt de acord ci Mariott sau orice loc alegeti voi!

Pupici!

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele, si eu as vrea sa va vad mireselor din 2005, as vrea sa vorbim mai mult ca pe internet unele ca mine nu gasesc mult timp de citit mesajele si de scris. Va pup si astept detalii cu intalnirea .

Mergi la inceput