Bebelusi de sept-oct 2004 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
lizzy spune:
Dragi mamici,
noi am avut ieri vaccinul de 4 luni. Ufff, am scapat cu bine si de asta. Cu exceptia unui piciorus umflat putin (care si-a revenit pana asta seara) e bine, nu a facut febra si nu a plans foaaaarte tare. Acum are 6650g si 61 cm. Eu nu-l fac, ca n-am cum
Am incercat asta seara cereale Miluvit orez si porumb. S-a intamplat ceva ciudat. Le-am preparat cf.instructiunilor de pe cutie si aratau ca un piure. A papat cam jumate din portie, am zis sa fac pauza, 5 min mai tarziu aratau ca un piure muuult mai lung. ce sa mai fi facut? L-am dat din biberon, ca avea aproape consistenta laptelui. A mai testat careva Miluvit?
Danyce, super ca inveti sa innoti, felicitari! Si eu am invatat tarziu. Mai precis vara trecuta, cand eram gravidutza in luna a 6-a! Faceam valuri in piscina Mama-mama ce-i mai placea piciului din burtica .
Va noapte buna si somn lung la bebei!!!
PS: Ana, tocmai ma uitam la pozele tale, zau ca e mare si frumos Stefan. Si ce zapada misto aveti in curte... Tu te-ai tuns dupa nastere?
Diana si bebe Ianis (14.09.2004)
http://www.babiesonline.com/babies/i/ianis
Poze: http://photos.yahoo.com/dianarus78
Andreea_si_Doru spune:
Cateva pozici... inca nu le-am terminat de aranjat pe toate :)
Acuma merge linkul :P
V-am pupat si sanatate... incerc sa va citesc zilnic. Mai scriu!
Andreea, Doru si Nathalie
Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
timea spune:
Ana ce zapada e la Bistrita... si eu am stat trei ani acolo... tare sunt placute iernile bistritene:)
Roandre da papa papusica nu gluma... eu dupa o saptamna daca ii dadeam 15ml e mult... adevarul ca-i dadeam dupa ce sugea...
Aici spun ca mai intati lapticul si dupa aiai ce vrei tu... si asta pana la 1 an... laptele nelipsit la nici o masa... nicidecum de inlocuit:)
Va pup... ma duc sa dorm ca deja e 10.30
Timea
elyanne spune:
Noi rezistam in continuare pe pozitii: eu insist sa-i dau cu biberonul, ea continua sa-l refuze.
Este atat de incapatanata... are cu cine sa semene. Nu putea sa ia ceva mai "bun" de la mine, decat chestia asta. Sa vedem care cedeaza prima. Ma gandam ca incet-incet se mai obisnuieste, da' nimic. Poate am mai mult succes zilele astea ca e ta-su si cu bunica-sa acasa si o sa-i las pe ei sa-i dea, cum mi-ati spus.
Am reusit sa ma uit la o parte din poze, ca prin dial-up innebunesti pana le vezi. Ce-au mai crescut puiutii si ce scumpi sunt! la toti, iti vine sa-i mananci.
Danyce e super ca te duci sa innoti, ce-mi place si mie sa ma balacesc... Poat cand mai creste un pic pitica mea reusesc si eu sa ma duc la bazin.
pentru puiutii care mai implinesc inca o luna!
la mamici si pitici.
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
ana_a spune:
salut fetele!
Eu ieri am DORMIT cam de la 20, dupa baitza, si pana pe la 12 cand au inceput trezirile dupa san! NU i-am mai dat lapte praf aseara, nu a mai plans, dar mi s-a trezit la san toata noaptea, oricum, a dormit cam cate o ora-doua si asa m-am mai odihnit si eu ca eram ca o gaina beatza prin casa!
DA, m-am tuns! si nu oricum ci la centimetru! A inceput sa imi cada parul, sa ma enerveze, nu mai aveam rabdare sa ma spal pe cap, sa-l aranjez...etc si m-am tuns! Si mi l-am si vopsit roscat asa ca sa fie mai socant!
Da, la noi e zapada, si acum ninge de abia mai vad cusca cainelui...hehe, si sotiorul nu-i acasa si nu are cine sa de-a zapada din curte sa faca carari spre pivnitza...
Vai, sa va spun ce am patit aseara... s-a dus sotul in pivnitza dupa muraturi si... un liliac! Si vreau sa va zic ca cu o juma de ora inainte am vrut sa merg eu...da imi era lene... cred ca si lesinam acolo! Da nu stiu zau cum il scoatem acuma de acolo!!!!
M-am luat cu vorba, eu aseara nu am mai scris nimic ca abia am asteptat sa dorm, si acum Stefan doarme, eu azi incep sa-i dau supica de legume cu cartofior pisat, si un pic de morcov si o sa presar si un pic de cereale de porumb asa ca sa-i dau o consistentza de linguritza.
Da si Stefan e frumos foc, ca doar e al meu, dar toti copilasii sunt frumosi, care mai de care! danina, chiar e pletoasa moatza ta! de i-ai pus si coditza! La al meu ii sta parul ridica in sus ca la reclama "Zapp on line" asa-i zice tati
lorena si eu mereu imi zic "mai da ce repede trece timpul! parca ieri a venit nasa lui si m-a ajutat sa-i fac baitza acasa...
gata fetelor ca ma apuca nostalgia! eu si azi noapte m-am visat gravidutza... si nu e prima data! Voi mai aveti reflexul acela de a mangaia burtica? ca mie inca nu mi-a trecut...
http://photos.yahoo.com/ana_77net
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
mari74 spune:
Neata mamici!
Bebelusii vostri dorm cel putin 6 ore noaptea in cazul celor hraniti la san? A mea de vreo luna ma trezeste la 3-4 ore pt papa si in cel mai fericit caz adoarme dupa 11 .30..... Ma gandeam sa incep sa i dau seara lapte praf (poate doarme mai bine) dar tot aman caci inca mai am laptic ..
Ana pai ce mai astepti treci la treaba!
pupici la mamici si bebici!
mari
ana_a spune:
fetelor, gata papa!
Sa va spun si voua cum am facut eu: 3 morcovi, un cartof, o juma de dovlecel, o ceapa mica, un patrunjel si o bucatzica de telina. Le-am fiert cu kukta 10 minute de cand a inceput sa sfaraie, eu am pus apa pana a acoperit legumele...nu stiu daca asa se face, poate stie cineva mai bine, legumele le-am taiat bucati marisoare. Bun. dupa ce au fiert, am impartit supica in 3 vase mici si legumele astfel: morcov+cartof (ultimul pt kk)+supica; morcov+cartof+patrunjel+telina+supica; morcov+patrunjel+telina+cartof+dovlecel. Ceapa am aruncat-o. Le-am mixat cu blendar-ul, le-am trecut prin sita deasa si le-am pus in pachetele mici in caserole si apoi in congelator. La Stefan i-am dat acum doar din prima combinatzie vreo 3-4 linguritze si tare i-au placut!mmmm. Mi-au iesit 9 pachetele, acuma nu stiu daca 9 zile e ok sa tin pachetul in congelator, poate ma ajutati voi.!
kukta e intradevar oala minune! repede si buuun, a fost tare gustoasa supica!
dupa ce terminam aceste pachetele o sa vad ce introduc nou. Am pregatit 4 pachetele doar din prima combinatie, 2 din a doua si 3 din a treia. cred ca e destul de mult timp intre legumele noi si cele cu care s-a obijnuit deja...zic eu, astept pareri!
acu Stefan doarme dus, dupa ce a mai papat un pic si de la san!
ana_a spune:
fetelor, ma plangeam mai devreme ca sunt obosita si ca Stefan nu doarme...dar as vrea nici sa nu ma mai gandesc la asta! Il iau in bratze si-l strang tare, tare, el nici nu stie ce mult il iubesc, si nici nu va stii pana cand la randul lui nu va tine in bratze puiul LUI de om! Of Doamne, citisem acuma AGONIA prin care trece felis, mamica de nov-dec, nu o cunosc, nici nu am povestit niciodata cu ea, dar nu pot sa nu ma gandesc cat de greu ii este, si sa-i fiu alaturi macar cu gandul daca alceva nu pot sa fac.Plang ca un copil, si a trebuit cumva sa ma descarc, sa povestesc cu cineva.
timea spune:
Bine ai zis Ana... si eu am plans cititd... dar cred ca si societatea Ro. se schimba si copilasul o sa fie tratat normal chiar daca e altfel... nici nu pot sa-mi inchipui cum poate fi pentru o mama sa treaca prin boala copilului, mai ales cand stii ca nu poti face nimic...sa ii ajute D-zeu...
Sanatate la toata lumea si mai ales la copilasi...
Timea