Bebelusi de sept-oct 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cami, multumesc de reteta. Am salvat-o pt cand incepem si noi sa papam asa ceva.

Danyce, las ca invat si eu pana la urma. Frica de apa nu mi-e, dar e greu cu sincronizatul bratelor si picioarelor. Ori dau prea tare din picioare de nu poate sa stea nimeni in jurul meu, ori dau din brate pana imi iese si sufletul...dar tot nu ma las!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

LA MULTI ANI ALEX, IULIA MARIA si celorlalti care au azi ziulica de nastere.
VA pup

si bebe Elisa Nicola
http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

au aparut si pozicile mele in sfarsit. Si cele de la botez.

http://photos.yahoo.com/ana_77net

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mihaela, am vazut si eu pozicile cu papa, ce de copilasi frumosi sunt pe aici!!! care mai de care!

Eu de maine incep sa-i dau supica cu un pic de cartofior, am hotarat sa-i dau de la inceput cartoful in loc de morcov pentru ca e constipat, si acu ma gandesc, sa-i dau in loc de morcov, sau sa ii pun si un pic de morcov...atatea variante!
Oare de cand ii pot da galbenusul de ou? adica dupa cate vreme de la prima masa diversificata? ca de la 5 luni oricum am inteles ca se poate da.

http://photos.yahoo.com/ana_77net

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Ana, am vazut pozicile. Mai dar ce mare pare Stefan in poze...un adevarat flacau!
Apropo, tu te-ai tuns? Ca am vazut in unele poze o fata roscata tunsa scurt care ii dadea sa pape lu bebe...tu erai?

Eu zic sa-i pui si putin morcov ca sa-i dea gust la supica. Ti-am trimis ceva pe mail, sa-mi spui daca ai primit.

Bebele meu doarme in continuare. S-a culcat aseara pe la 11 seara, s-a trezit la 10 a papat, s-a culcat, s-a trezit la 1.30, a papat si de atunci doarme. Mare somnoroasa mai e! Nici laptic nu-i mai trebuie.

Pupici!

Alexia, de 4 luni +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ieri am facut si noi 3 luni si de atunci numa papam si dormim, ma sperie o fi avand ceva?
Adoarme imediat dupa ce mananca si se trezeste ca un ceas la urmatoarea masa, sa o las sau sa o trezesc?
Am pus si noi poze noi de ieri la 3 luni.
Imi vine sa le strang de gat pe astea de la bijuterii ca le este frica sa faca la bb asa mici gauri si trebuie sa astept pana la Paste cand merg la Piatra-Neamt sa imi faca o cunostinta dar cica ar trebui sa treaca 30 de zile de la vaccin si pica ca ca atunci il face pe cel de 6 luni ufffffffffff.
Frumosi copii si ce mari sunt sa va traiasca.
Roandre super cu papica noi mai asteptam sa mai crestem si o sa vrem si noi.
Acum merg sa ii caut un scaun de masina mai bun ca asta pe care il avem nu ii place lui tati si poate ne mai ia si el in masina nu numa la mami. Stiti cam pe unde sa gasesc inafara de cora,unirea, carrefour si hapy baby aici pe dacia?
Aici pozici: http://community.webshots.com/user/danina120

Danina si Paula-Diana (3 luni si 1 zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

danina acum ma uit la poze si m-a spart pitica ta. Pe langa ca e o scumpa, sa va traiasca, dar are niste plete.... Si ma uit la chelioasa mea care nici sprancene n-are.
Vad ca i-ati pus si agrafe deja!
Foarte frumoasa domnisoara!

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici din nou fetele.

Am profitat ca doarme puiul si m-am uitat la poze Ce bebei frumosi si mari. Revin cu constatarea "ce repede trece timpul"...

Ana, am vazut mult asteptatele poze de la botez Ai avut dreptate e tare simplu si tare dragut.

Aissa, nu-ti face griji ca si puiul meu are par mic si putin... poate ai vazut in poze. A inceput parca sa i se mai indeseasca dar eu stiu?...

We placut la toate si bebei cuminti.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare...
Pe mine incepe sa ma bata gandul sa ma las de diversificat... ieri i-am dat numai un pic de orz... am renuntat la masa de orez pe care i-o dadusem cu o zi inainte seara si mi-a dormit toata noaptea...poate ca a mea inca nu-i gata... azi am renuntat si la orz si m-am hotarat sa nu-i mai dau nimic cel putin pana la cinci luni...prea mult se bate toba cu alaptarea exclusiva pana la 6 luni... pe mine m-a incurajat pediatra sa-i dau ... caci i-ar face bine la reflux... atat cat tratamentul isi face treaba mai bine ma opresc...
Tot ma uit la pozele voastre si imi dau seama ce au crescut toti copilasii... si eu stau si ma uit la ea si nu-mi vine a crede ca-i a mea...
Azi si maine sunt singura acasa, mi-a plecat barbatul in delegatie... abia a plecat de 3 ore si mi-e urat... el lucreaza de acasa asa ca noi aproape ca suntem non stop impreuna:)
Puffymic tare m-ar interesa site-ul...ai mei nu au cum sa o vada pe Mara cum creste si tare mi-ar place sa-i fac sa vada si filmulete cu ea...
Cam atat pe azi, numai bine...
Timea si Mara

Mergi la inceput

Mai Danina si pe mine m-a dat gata pitica ta cu mot. A mea incepe sa cheleasca incat ma gandesc ca la turta nici n-o sa mai aiba ce sa-i taie nasa.

Eu ii dau acum la masa de la 7.30 seara cereale cu lingurita. A mancat, dar pe la sfarsit o luase somnul...hihihi, tare plictisitoare operatiunea asta pt ea. A papat cam 80 gr de piure de cereale si apoi i-am mai dat 60 ml de lapte praf. Bineinteles ca iar doarme, ca n-am cu cine sa ma inteleg. Urmeaza sa facem baita pe la 9.30 si apoi sa mai papam inca o data si (sper eu) somnic pana maine dimineata.

Pupici!

Alexia, de 4 luni +

Mergi la inceput