Bebelusi de sept-oct 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mari74, si eu am aceeasi problemuta cu Alesio. Pana acum dormea 6-7 ore pe noapte fara trezire, iar acum de vreo 4-5 zile se trezeste sa pape si de 3-4 ori pe noapte. Sper sa treaca iarasi la programul de dinainte, cel cu somnic mult....
Pupici!

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

In primul rand bun (re)venit Ioana (Pufymic), multumim de intrebare Damian este foarte bine. In ciuda faptului ca nu ia in greutate spectaculos asa cum aud pe aici, se dezvolta foarte bine atat fizic cat si psihomotor. Am agenda Ioanei de cand era bebelus si ma distrez cateodata comparandu-i si vazand ca nu e mare diferenta intre ei.

Si noi am inceput trecerea la Milumil 2 (avem 3 luni si 3 sapt.) dar treptat, mai exact la 120 ml apa pui 3 masuri de Milumil 1 si una de Milumil 2 cam 3 zile dupa care pun 2 si 2 si tot asa pana cand la 4 luni ajung doar la Milumil 2. Asa mi-a zis Capraru sa fac si asa fac. La fel am procedat si la Ioana si multumesc lui Dzeu nu s-a constipat nici unul din ei. Asta ar fi fost culmea sa incep iar circul cu termometru cu Damian cand abia se rezolvase.

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna seara,
am intrat si noi sa va salutam, pe bebei si mamici, ca nu am mai dat de mult nici un semn!
Bondacul meu este bine, dar am trecut si noi printr-o mica raceala, acum mai nou am descoperit ca are polipi, si ne chinuim toata ziua cu nasucul, sa-l desfundam, dar in rest ia in greutate, nu l-am mai cantarit demult, dar la inceputul lui ianuarie avea 7,1 kg, saptamana viitoare facem si noi 4 luni, si o sa incercam sa incepem diversificarea. Probleme avem cu somnul, ca doarme cam 12 ore din 24, noaptea orice as face eu adoarme pe la 12, si se trezeste pe la 8-9 dimineata, cu pauzele de rigoare ptr papa, si ziua tot asa, adoarme greu cate juma de ora. Ai vostri bebei cum stau cu somnul? mai ales cele care alapteaza, se trezesc tot asa des noaptea?
Ioana, am vazut ca ai revenit, ce mai faci? dar bebe Alesio? am vazut pozicile, ce baiat mare avem!!
eu din pacate intru mai rar, am internet pe dial-up!
numai bine
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Salut!
Eu alaptez si Elisa se trezeste inca foarte des noaptea sa manance dar adoarme imediat la loc. Seara adoarme pe la 21, 21:30 si se trezeste dimineata cam pe la 8.Ea la 4 luni are abea 6 kg si 60 cm, in conditiile in care s-a nascut cu 2.4 kg si 45 cm. Sunt multumita. Asteptam si noi sa dormim toata noaptea.
Ne gandim la diversificare, nu stiu cu ce sa incepem.....
VA salut

si bebe Elisa Nicola
http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Buna fetele!

Ana ,buna ideea cu congelatorul.
Ieri am facut mai mult piuree si jumatate din el l-am pus intr-o punga de cuburi de gheata ( asta in jur de vreo 5 cuburi), si i l-am dat azi si nu mi s-a parut nimic shimbat.Eu de obicei gust de fiecare data cand ii dau ceva nou.
Ma gandeam sa fac ceva mai mult, adica atat cat sa se umple o punga de gheata si sa am pentru 4-5 zile.
A mai facut cineva asa?
Este bine daca tii piureul de legume in congelator pentru mai multe zile?
Eu de maine o sa-i dau si cateva lingurite de branza de vaci la masa de pranz.

Pupici la bebici!
Cami si bebe Ben

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Geo, Cali, va salut si-mi era dor de voi! Ma bucur ca sunteti ok !
Pupici la toata lumea!

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Buna seara,

Vad ca nu e asa mare aglomeratie pe aici, dar e weekend si se explica
Ana si pe mine m-a impresionat povestea lui Felis si am luat-o si eu pe Alma in brate si am multumit Cerului ca am un copil 100% sanatos si mi-am jurat sa o educ in asa fel incat sa respecte toti copilasii, toti oamenii la fel, indiferent de problemele lor.Imi pot doar inchipui ce e in sufletul bietei femei.
Pufymic, ce bine ca iar esti pe aici! Ia da-ne mai des detalii despre Alessio si despre experienta ta de mamica!Sper sa povestim mai des.
Andreea, e o scumpa Nathalie!
Am masurat-o pe Alma si are 66cm la 3 lunisoare ale ei. Am mai zis eu ca o dau la baschetMai are 92cm si ma ajungeSeamana cu tati.
Va uram o seara placuta si va transmitem pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca
Alma, sufletel mic si iubithttp://community.webshots.com/user/danyce103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

cami-florina, idea cu congelatorul am gasit-o pe aici pe undeva, nu mai stiu pe unde, o mamica gatea pentru o saptamana toate pireurile, combinate, si supica, si le punea in borcanele cu capac, apoi intr-o cutie si in congelator, mi s-a parut excelent, am vazut ca si alte mamici practica aceasta varianta si mi-am zis ca e pacat sa arunc bunatate de supica de legume cand lui Stefan i-am dat doar 3 linguritze din ea...
Eu pentru noi in casa mereu congelez mancarea, de multe ori gatesc pentru o saptamana intr-o zi, cand am chef, si portionez mancarea in caserole si o bag la congelator, cand dezghet o portzie o si mancam, nu o mai reincalzesc, si e mereu buna, nu vad de ce nu as face asa si cu Stefan.

vad ca e mare liniste pe aici, e WE se vede...

ma mai uit la pozici ca tare dragi imi sunt copilasii si ma duc si ma retrag si eu.

daca tot face crampe Stefan, m-am gandit sa-i dau dimineatza lapte praf, pana se obijnuieste, macar plange ziua... si noaptea ne trezim incontinuare de mai multe ori sa papam de la san...

http://photos.yahoo.com/ana_77net

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Noi la 3 luni si 3 sapt. avem 5400 g si 62 de cm si ne-am nascut cu 2850 g si 50 cm. V-am spus ca Damian creste lent in greutate dar nu-mi fac probleme atata timp cat e vioi si sanatos si doarme foarte bine. Seara adoarme pe la ora 21-21.30 fara sa mananca (mai nou dupa baie nu vrea sa manance), mananca pe la 23 dar cu ochii inchisi si doarme pana pe la 5-6 dimineata cand mananca tot cu ochii inchisi si se trezeste pe la 9 cand il schimb ii dau vigantolul, un pic de ceai si de cele mai multe ori adoarme iar dar de data asta cam 1 ora cel mult pt. ca i se face foame. Doarme destul de bine si in timpul zilei doar ca reprizele de somn sunt mai scurte cu exceptia uneia de 2 -3 ore de la pranz. Ma consider o fericita pt. ca este foarte cuminte si astfel am timp mai mult pt. Ioana care ma solicita enorm cu lectiile (este in ultimul an la gradi dar este f. preocupata de mersul la scoala si sa nu va mai spun ca deja fac multimi si adunari cu o necunoscuta ).

Lui Damian saptamana trecuta i-am facut analize (dragul de el i-a luat sange din deget, sumar urina si urocultura si copro si multumesc lui Dzeu stam foarte bine cu toate dar cu toate astea Capraru mi-a recomandat 20 de zile pe luna sa-i dau fier si 10 zile calciu (timp de 3 luni). Voi le dati fier la bebei?

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Fetelor, vreau sa va intreb (sa nu radeti) voi cum faceti piureul de legume? Ce legume folositi? Inainte de piure ce le-ati dat bebelusilor? Suc de fructe, supa sau nimic...Piureul ce consistenta trebuie sa aiba?
Eu nu prea stiu cu ce sa incep, iar in cartile pe care le am se contrazic multe chestii. Stiu ca se discuta de mult despre diversificare dar mi-ar placea sa stiu voi cum faceti exact. Am incercat cu suc de mere dar de fiecare data a vomitat dupa prima lingurita, cred ca e prea acid pt ea. Nici dupa sucul de morcov nu prea se da in vant dar macar nu a vomitat.
Multam fain. Noapte buna

si bebe Elisa Nicola
http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput