Bebelusi de sept-oct 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Salutare!!
Dupa ce am scris un mesaj urias, ca sa recuperez ce pierdusem zilele astea, tastez "trmite un raspuns" si imi da mesaj eroare de logare sau parola incorecta... pai eu nu m-am mai logat de cand am intrat prima data pe forum!!! Ce i-o fi venit???!!
Scriu maine ca ai suntem dupa petrecere!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Salutare!!
Dupa ce am scris un mesaj urias, ca sa recuperez ce pierdusem zilele astea, tastez "trimite un raspuns" si imi da mesaj eroare de logare sau parola incorecta... pai eu nu m-am mai logat de cand am intrat prima data pe forum!!! Ce i-o fi venit???!!
Scriu maine ca azi suntem dupa petrecere!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

si Alex mananca noaptea, uneori am impresia ca mai bine decat ziua!!! Ia dragutul 2 sau 3 mese uneori mai consistente, cand se trezeste, alteori numai asa, sa-si puna stomacelul la cale pentru inca cateva ore, fara ca macar sa deschida ochisorii. Ziua, in schimb, rar ia cate o masa zdravana, sa vad eu ca s-a saturat. MAi ales ca-i dau sa suga culcat, in pat, (pt. ca am probleme cu spatele), se rupe in figuri cand mananca. Trage zdravan cateva minutele, apoi incepe sa gangureasca, sa cante cu tata in gura, sa traga de ea de parca-ar fi de cauciuc si apoi sa rada strengareste la mine. Oricum, il vad ca e tot timpul bine dispus si vioi, a luat in greutate mai bine decat luna trecuta, (oricum nu e campion, ca unii din bebeii de pe-aici, al meu e mai atlet), asa ca inca nu ma grabesc cu diversificarea. Mai dragelor, am citit si eu povestea lui Felis, am plans amarnic pentru ea cu lacrimi amare - multumesc de o mie de ori lui D-zeu ca avem bebei sanatosi si ca noi suntem la fel ca sa putem avea grija de ei!!!
Mai stiti ceva de ninab si de Kittie??? Hei, unde v-ati ascuns??? Sper ca sunteti bine si voi si bebeii si ca va e si voua dor de noi cum ne e si noua dor de voi!!!
Deocamdata atat, va dorim noapte buuuuuuuuna!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
http://community.webshots.com/user/ionella3003
http://www.babiesonline.com/babies/g/gandacel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

si... distractie placuta, licuricilor!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
http://community.webshots.com/user/ionella3003
http://www.babiesonline.com/babies/g/gandacel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Fetelor,
despre Felis cea cu povestea... e chiar sindrom Down? Ca fata nu a specificat acolo nimic de asta!

Ca pana la urma nu a spus nimic clar... Sau incompatibilitatea cu bebe inseamna direct Sindrom Down? Doamne fereste!

Ma bucur enorm acum ca mi-am facut si acea analiza Triplu Test, deci mi s-a parut cam scumpa si inutila la vremea aia!!!

Sanatate multa tuturor!

Dixie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Off, toata noaptea numai la felis m-am gandit! Ma rog sa-i dea Dumnezeu putere sa-si creasca baietelul pt ca este un copil deosebit iar parintii il iubesc foarte mult.
Dixie, pe pagina 2 de la bebelusi de nov-dec (12) a spus ca baietelul are Sindromul Down.

NinaB ne citeste mereu dar la capitoulu scris....e mai lenesa (sper sa nu se supere). Oricum, o sa dea si ea un semn de viata in curand.

Mama lui Licurici, distractie placuta si asteptam maine mesajul ala luuungg.

Tyaa, eu am inceput cu cereale si de saptamana viitoare ii dau si piure de legume. Cum voi face? Pai fierb legumele pe care le-a spus si Ana_a si apoi scot legumele, le bag in blender cu putina supica si le pasez bine. Consistenta va fi la inceput ca un iaurt dupa ce a fost amestecat (nu stiu cat de clara am fost).

Si pe mine ma intereseaza cat se poate tine piureul in congelator. Eu ma gandeam sa fac cat pt 2 zile doar pt bebe si restul sa pap eu (trec la regim cu legume fierte).
Ana_a, ai pus si sare cand au fiert legumele sau apoi?

Referitor la trezitul bebelinei noaptea, a mea nu s-a mai trezit de pe la o luna jumate. Cand am inceput sa nu mai am lapte suficient imi plangea inainte sa adoarma si adormea foarte greu...dar tot nu se trezea.

Ma duc si eu la nani si "vorbim" maine!
Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

v-am prins....
roandre..pui io manutza pe matale..
ionella..daca ai timp..si ma dezmeticesc, poate ne vedem maine! te sun si vedem!

ce sa va zic? se cheama ca...diversificarea am inceput-o si noi pe langa pumni "mancam" acum jucarii, paturele, hainute, servetele...intr-un cuvant..tot ce prindem!

la mancarea bb NU SE PUNE SARE !!!!!!!!

la lume

PS sa-i dea Dzeu putere lui felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Mai, licurici ,mai dar pe unde va petreceti???:))))
IN congelator se pot tine mult si pana la 1 luna... o alta idee ar fi sa faceti impreuna mancarica si sa luati fiecare pentru mai putin( 1 sapt.)....eu n-am cu cine pe aici ca tare mi-ar place.. am mai sta la o barfa tete a tete:)))
Eu imi astept barbatul ratacitor sa vina acasa... abia astept sa stea el maine cu Mara si eu sa nu fac nimic:))) ce egoista sunt:))))
Fata mea parca-si mananca limbuta... mai nou am inceput sa-i dau o jucarica de silicon, din aia de dentitie si o mananca cu o pofta uimitoare... oare deja sa o deranjeze dintii:) cu cat timp inainte sa apara incep problemele cu dintisorii???
Numai bine si sanatate maxima...cand o ai nu stii ce bine este:)
Timea si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

salutare mamicilor
mai dau si eu un semn de viata , cu toate ca va citesc mereu nu prea am ce sa scriu, caci noi probleme nu avem si nici nu am avut pana acum alhamdulillah, iar diversificarea nu am inceput-o inca.mami inca are laptic suficient. noi aveam nasucul infundat si am descoperit ca daca il tin pe burta, la cat isi munceste el nasucul in paturica ii vin singuri mucosii afara.Si Omar se trezeste noaptea ca, la 2-3 ore si papa. de cateva zile ne chinuim sa-l culcam in patutul lui si incet incet reusim, chiar daca spre dimineata tot cu mine in pat ajunge.
va pup acum si ma duc sa citesc si eu povestea lui felis ca m-ati facut curioasa.

Cu respect, Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

hei fetelor! da unde sunte-ti|? azi e duminica de fapt... numa eu bantui pe aici ca sotu mi la servici si Stefan doarme cu degetelele in guritza!Nu mai am lapte fetelor! gata! s-a dus! am plans aseara de mi-am scuturat hainele pe mine, asta este, acu mi-am revenit, incep sa gandesc cum sa fac sa-l invatz pe asta micu cu sticlutza! inca nu a baut nimic...si doarme! pe cand se trezeste ii dau papa cu linguritza, de data asta mai multa, asa ma gandesc eu, vreo 50 ml, sa vedem... fac experientze pe bietul copilas da ce sa fac?a lapte nu vrea inca, o sa-l flamanzesc ca sa-i pot da! si de se mai uita disperat asa la mine ca vrea tzitzi iara ma ia plansu de vai de mine!

http://photos.yahoo.com/ana_77net

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput