Bebelusi de sept-oct 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aaa si am uitat. Mihaela, NU SE DA SARE IN PAPA LA BEBE! PANA LA UN ANISOR FARA SARE!!!! IDEALA AR FI SI FARA ZAHAR!SAU CAT MAI PUTIN!

http://photos.yahoo.com/ana_77net

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Saraca Felis! Sa-i dea Dzeu putere sa mearga inainte ca are mare nevoie!!!

Fetele, sa va intreb ceva. Eu am avut ciclu pe 9 dec. (a fost primul dupa ce am nascut) si m-a tinut aproape 2 saptamani iar de atunci nimic, m-am cam panicat, mi-am facut si test de sarcina am zis ca o fi curs pe langa prezervativ dar multumesc lui Dzeu a iesit negativ. Ce sa fac? E normal sa intarzie atat?

Mihaela (Roandre) ti-ai pus pana la urma steriletul Mirena?

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Daniela, si mie mi-a fost taaaaaaaaaaaaaaare dor de voi!
Noi suntem bine, mai fetelor, vreau sa va intreb ceva: Alesio al meu de vreo sapt se trezeste noaptea de 3 ori si papa in disperare( si ziua papa ca disperatul). Voi ati patit asa cu bebeii vostri?Cred ca e unul din acele asa-numite salturi de crestere.....dar e nashpa ca ma ustura sanii de la atata rontaiala pe ei(si-asa sunt ei saracii sensibili...)
Geo, si eu l-am cantarit aseara pe Alesio, inainte de baita si are 7550gr la 3 luni si 2 sapt!
Asa mult ii place la pitic in baita....acum a inceput sa dea din picioare in apa si din manute si ne stropeste de numa-numa!
Si ii place sa se intoarca pe burtica, (dupa ce se chinuie o gramada si tipa de cat se forteaza), si papa tot....adica paturica, si degetelele, si jucariile(pe care le tine cu doua manute),si tot ce mai prinde, dar isi face greata cu suzeta!
E un shmecherut!
Ma duc ca s-a trezit bb !
Pupici

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ioana (pufymic) al meu cand a inceput sa se trezeasca asa ca disperatu... mi-a scazut laptele, si acuma... cred ca e pe gatate, ii dau deja lapte praf,da are deja 5 luni, sper din tot sufletu la tine sa nu fie asa, oricum, tu pune-l la san, bea lichide ca isi revine cantitatea la cat are el nevoie!asa zice cartea

http://photos.yahoo.com/ana_77net

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Roandre, o sa fac si eu supa de aia dar o sa ma uit si la noi la farmacie daca se gasesc cereale. Nu i-as da inca dar nu ii mai ajunge laptele.
Merci

si bebe Elisa Nicola
http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Si eu stiam ca nu se da sare si zahar la bebelusi, dar eram curioasa Ana daca tu i-ai pus sare. Eu in nici un caz nu-i dau asa ceva, desi unele mamici mi-au zis ca sunt exagerata si ca ce, eu mananc/beau fara sare/zahar?!? Mda, fiecare face cum vrea, dar eu nu-i dau...merg pe principiul ca daca pana acum nu a gustat nici sare nici zahar nici nu are de unde sa stie de gusturile astea.

NinaB, pai hai pune mataluta mana pe mine si pe Mina pe la o plimbare cu bebelusii.....hehehe, asta da provocare!

Amoodia, de curiozitatea ce inseamna "alhamdulillah"? Asa m-am chinuit pana l-am citit...hihihi.

Timea, nu stiu cu cat timp inainte de aparitia dintisorilor ii deranjeaza gingiile dar a mea de vreo 2 luni roade tot ce prinde. Acum roade cu nervi...si ma si musca. Cred ca daca avea si dinti eram terminata.

Ana, iubita ar ai plans? Dar nu mai ai laptic deloc sau nu-i mai ajunge seara? Cum ai ajuns la concluzia asta? Vezi ca din cauza supararii si stresului lapticul scade si mai rau. A luat sotul pana la urma lapticul gratuit? Ai incercat cu asta?

Georgiana eu am avut intarziere de 38 zile...ce zici de asta? Parca si incepusem sa am greturi cand ma gandeam ca puteam sa fiu insarcinata...desi nu prea avea cum...hihihi. Am facut si un test de sarcina si a iesit negativ. In cele din urma s-au aratat si "uratii" desi tare aiurea a fost. Steriletul nu am mai reusit sa mi-l pun pt ca in decembrie nu mi-a mai venit iar in ianuarie acum nu prea am stiut cum sta treaba (mi-a venit o zi da, doua nu, iar o zi iar alta nu cam vreo 7 zile...deci e o dereglare si nu prea e bine sa-mi pun steriletul cu problema asta, iar anticonceptionale pt reglare nu pot sa iau caci alaptez inca). Nici nu stiu ce sa fac acum pt ca sotul nu e de acord cu steriletul acum pt ca mai vrea inca un bebe cam peste 1-2 ani. Eu stau si ma gandesc ca am ramas asa greu insarcinata prima data incat parca nu-mi vine sa cred ca a doua oara o sa-mi reuseasca prea repede....dar cie stie?!? Tot stau si ma gandesc daca sa-l pun sau nu acum.....grea problema!

Mai fetelor voi ati ramas dupa sarcina cu o repulsie fata de un anumit aliment? Eu una nu mai pot sa mananc peste marinat, salate cu peste. Am mancat si aseara o salata cu peste si am si acum gustul acela si o greate de zile mari....Ufff, si nu e prima data cand mi se intampla.
Mai am o prietena care pe parcursul sarcinii nu a supotat puiul si apoi o buna perioada dupa ce a nascut.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea

Mergi la inceput

Ana_a, lasa nu te mai necaji ca nu mai ai lapte la puiut, ca e destul de mare acum si poti incepe diversificarea deja. Eu am laptic destul(deocamdata), si sper sa fie tot asa...
Fetelor, am vazut ca incepeti diversificarea....sa nu le puneti sare in mancarica ca nu e bine pentru rinichii bebelusilor. Oricum ei nu stiu gustul sarii daca nu-i invatati voi, asa ca nu stiu ce pierd! Si cat se poate si fara zahar!
E mult mai sanatos pentru ei!
Voi le dati la pitici Zymaflour??E tare bun pentru dintisori!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Buna fetele!
Incep clasic de-acu dar... mi-ati lipsit enorm!!Inainte de orice va doresc voua, bebeilor si tuturor dragilor vostri un an fff bun cu multa sananate si fericire!Se primeste urarea acum (adica la o luna de la vremea urarilor "normale"?
Eu am disparut din peisaj din cauza ca eu stau inca la parintii mei (apartamentul nostru va fi gata si ne vom muta in Buc in 2 sapt)si la inceputul lui dec mama si-a rupt mana si am preluat toate treburile ei (pe tata si pe sora-mea nu se prea poate conta).Tata nu accepta ajutor din afara de nici un fel (adica sa aducem cumva o femeie macar pentru curat ca e apartament mare...) asa ca am pus osul la treaba din greu.Partea buna a povestii e ca eu am slabit urgent si ma incap toate hainele de dinainte si in plus am capatat dexteritate la treburile gospodaresti si totodata garantia ca la Bucuresti, numai cu sotul si copilutul meu va fi floare la ureche.Sarbatorile le-am petrecut la socrii la Portile de Fier si am avut mai bine de o saptamana de relaxare.
Deci asta a fost (si inca este cu mine).In rest suntem bine.Andrei creste dar nu asa mult cum mi-as fi dorit eu.A luat mai bine in greutate in primele doua luni apoi a avut si are un ritm mai lent.Ne necajim un pic cu niste afte in guritza care nu cedeaza la nistatin (glicerina boraxata cu stamicin).
Eu sunt suparata pentru ca am impresia ca a cedat cusatura perineului.Medicul meu imi tot spune ca nu-i grav si ca sa asteptam pana la vara pentru o noua interventie.E expeditiv si cred ca incearca sa musamalizeze treaba ca sa nu ma enervez eu prea rau.Cum vin in Buc merg sa cer parerea altui medic pentru ca nu ma simt confortabil defel (ceva ca un muschi imi apasa intrarea in vagin si iese din el cam un cm - groaznic de deranjant).Si nemernicu' de dok imi zice ca sa stau linistita! Ziceti si voi mai fetelor!In plus m-a anuntat senin ca am cervicita acuta dar a zis ca o tratam tot la vara...De ce atunci, numai el stie...Ati avutcumva si voi rani pe col / cervicite?Le-ati rezolvat?Poate imi recomnadati si mie un medic mai cu capul pe umeri...
Intrebare pentru mamicile care alapteaza: de la ce varsta incepeti diversificarea si cu ce anume?

Mai fete nu am apucat sa citesc ce s-a intamplat cu Felis dar din spusele voastre imi cam imaginez...Sa-i dea Dumnezeu putere s amearga inainte!Voi de unde ati aflat de ea?
Pupaturi la toata lumea si muuulta sananate!
Cristiana si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Cali, Bebitzul meu doarme noaptea cam 9 ore (de la 11pm la 8am) si ziua max 4 ore adunate.
Georgiana, noi luam fier Haussman de mai bine de 1 luna, era anemic in decembrie (dupa analize), acum i-a mai crescut hemoglobina. Oricum, mai avem 3 saptamani de tratament "de atac" apoi mai vedem cu "mentinerea" daca mai e necesara.
Tyaa, din cate am inteles, Elisa Nicola participa la "categoria usoara" de greutate, ca si al meu, de altfel. Pt ca are nevoie de Vit.C eu ii dai suc de mar+mandarina sau portocala cam 50 ml/zi (din fericire nu are crampe si nu-l vomita) si cereale la masa de seara. Cerealele se recomanda pt copii mai putin bondoci, pt ca ele mai degraba ingrasa. Si ajuta un pic si la tranzitul intestinal. Cel mai bine cere si un sfat medical.

la bebici si la mamici

Diana si bebe Ianis (14.09.2004)
http://www.babiesonline.com/babies/i/ianis
Poze: http://photos.yahoo.com/dianarus78

Mergi la inceput

Bine ai revenit Cristia!
Ce m-am enervat cand am vazut ce dr nesimtit ai....pai du-te la altul nu mai sta pana la vara, sa nu se agraveze. Chestia cu iesitul a ceva din vagin poate fi prolaps rectal sau vaginal si ar trebuie rezolvat cat mai repede, asa ca nu mai sta si fugi la un alt medic sa vada ce e (daca nu e nimic, macar esti linistita).Si pana atunci sa ai grija sa nu ridici greutati!
Si eu alaptez, si ma gandesc sa-i diversific numai de pe la 5 luni jumate-6.......depinde si cat se satura de lapte.
Pupici

Mergi la inceput