Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
ad_risnov spune:
Monica, ce scump este Albert !!! O mandrete de baietel, cuminte si dulce de-ti vine sa-l papi. Sa va traiasca!!!
Si ce masinuta haioasa i-ati cumparat! Ii place?
Saphir, multa sanatate, putere si rabdare iti doresc! O sa treaca toate si te vei trezi cu samburica in brate. O sa fie atat de frumos!
Babee, ce haios cred ca este Phillip!
Sper sa fie ok cu bona!
Emilly !!!
Eu am facut azi zeci de km pe jos si cu mijloacele de transport in comun!!! Unele lucruri mi-au iesit, altele nu prea.
1. Mi-am luat CARNETUL!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Aparatul foto cred ca este pierdut pe vecie! La service reparatia ne costa 5 milioane. Asa ca exista o mare probabilitate sa ne cumparam unul nou! Alti bani, alta distractie de 8 milioane. Sunt tare suparata!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
ad_risnov spune:
Tiana Maria!!!
10X
Soleil, scumpa, sa va traiasca printesa si sa va bucurati de toate realizarile ei!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Roxana_G spune:
Buna seara si de la noi. Azi sunt ceva mai nemultumita decat ieri, probabil oboseala se acumuleaza. Alex in schimb e bine, insa cred ca a cam obosit-o pe mama soacra.
Vad ca nici voi nu v-ati inghesuit la scris azi.
Uitasem sa va spun ieri ca am cumparat deja cadoul pentru intalnire si abia astept sa ne vedem.
Ca veni vorba de cadouri, sa nu uitam urarile:
Alexandru
Tiana Maria
Ioana, nu l-am uitat pe Albastrel (paracioasa!), insa mie mi-a spus Imelda la ultima intalnire ca nu iesise inca nici o masea. Sau am inteles gresit?
Monica, frumos mesaj! Felicitari pentru examenele luate si bafta la cele ramase! Doamne ce frumusel e Albert! Tare dulce.
Saphir, nu imi vine sa cred ca mai e asa putin si o pupacesti in direct pe samburica.
Anita, nu te impacienta. Alex a rezistat si o saptamana cu mofturile. Dar nu cred ca s-a intamplat sa nu manance absolut nimic nimic.
Babee, nu stiam ca vreti bona. Sper sa fie o alegere buna. Succes! Phillip ce zice?
Noapte buna. Pe maine. O zi minunata tuturor!
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
TatianaG spune:
Tiana Maria
Alexandru
Monica, ce mare si frumos este Albert! Si ce masina smechera are! Sa-l stapaneasca sanatos si cu multa placere!
Saphir, te admir foarte mult cum rezisti la toate ! Amos e un scump cu gropitele din obraji!
Helen, bine ati revenit! Sanatate multa lui Cosmin!
Tania, si Clara s-a intarcat singura (la 9 luni). Cateodata m-apuca nostalgia vremurilor cand am alaptat-o! Asa senzatie placuta ma cuprindea cum statea cuibarita in bratele mele!
Adriana, ce s-a intamplat cu aparatul vostru? Si noi ne gandim sa cumparam unul, ne gandeam la Sony sau Canon, dar acum m-ai pus pe ganduri. Sau ati avut ghinionul sa fie cel de 1/1000000 ce se strica?
Roxana, nu te uit cu reteta!
Azi am fost in vizita la o prietena care are un baietel de un an jumate. Asa frumos se jucau puiutii nostri, ne era mai mare dragul sa ne uitam la ei.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
ad_risnov spune:
Tatiana,
Vina a fost a noastra!!! L-am scapat pe jos, pe gresie (eu o data) si Rares l-a tras de pe masa jos, apoi l-a tarat cu premergatorul jumatate de hol. Deci...
Eu sfatuiesc pe toata lumea sa-si ia Canon. Este o bijuterie de aparat, dar tr. sa ai si grija de el, nu ca in cazul nostru.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
anda141 spune:
Buna seara!!
Sunt pe fuga, este ora 1 fara 20 si Albert nu doarme!! E cu mine acum.
Adriana, zi-mi si mie unde este service-ul de aparate foto, ca si noi avem 2 probleme la al nostru ( de fapt ala de la firma, nu conteaza ) si vrem sa-l ducem. Problema la el este ca nu mai sta obiectivul deschis, trebuie tinut cu mana, s-a slabit un arc , ceva. E kodak.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
saphir spune:
Hop si eu...cu ora exacta...e 1.45 si Amos nu doarme. A adormit la 22 si din cauza nasului infundat la 23.30 s-a trezit si de atunci ma tine intr-o chiuiala si o poveste continua.
Nu stiu ce sa-i mai fac sa doarma, ca eu simt ca ma prabusesc. Tot din cauza lui ieri noapte nu am dormit decat 3 ore, nu m-am odihnit deloc toata ziua...si acum iar. In 24 de ore, am 3 ore dormite
Ce sa-i mai fac sa-i desfund nasul, ca i-am pus ser, i-am bagat pompita, se desfunda pe moment, daca adoarme iar se infunda si nu poate respira si se trezeste urland...
Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos
Babee spune:
Saphir daca cumva gasesti la farmacie NASIVIN.Eu i-am pus lui Phillip, ii inmuia mucisorii , curatam si apoi iarasi puneam si era treaba buna.Daca nu gasesti spune-mi si-ti trimit eu.CA altceva nu ai ce face din pacate.Sotul tau nu poate sta seara cu Amos??Ai si tu nevoie de odihna ...
Aseara a fost 3 ore fata care va sta cu Phillip.Am cautat pe cineva pentru ca eu mai lcurez din cand in cand.Si vreau sa ma duc cand au ei nevoie, ca Vio uneori nu are nici o zi libera pe saptamana si nu poate sta cu Phillip(deh, au inceput balurile).Si intentionez ca din Martie cel tarziu sa ma intorc cu jumatate de norma.Multi bani nu sunt totusi, dar e bine.
Fata mea are 20 de ani,moldoveanca si e bucatar de meserie dar are mare rabdare cu copiii.Phillip deja a mirosit-o ca poate face ce vrea din ea si i-am spus sa fie mai ferma.Phillip o place vad, nu are probleme.Sper sa se poarte frumos mereu.Sa stau eu linistita si sa-mi vad de treaba numai.
Eu si iarasi cu dureri de cap, am baut cu cappucino dublu si sper sa-mi revin cat de cat.Afara nu mai e pic de zapada..ca a plouat azi noapte.Si-asa alaltaieri pana am iesit eu cu Bubu afara s-a cam dus din zapada ca nu era asa frig...
Zi frumoasa.
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
buli spune:
La multi ani, Dan Cosmin!!! Sa cresti mare, frumos, destept si norocos!!!
Helen, sa va traiasca baiatul si sa aveti numai bucurii de la el
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
Babee spune:
La Multi ani Dan Cosmin
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)