Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
Andruska spune:
Monica- super frumoasa melodia si haioasa foc. Multumim . Cum se simte Albert la 1 an...este deja baiat mare nu? Andrei s-a amuzat tare mult la melodie...m-a pus sa ii traduc si radea si mai tare
Lia- spuneai ca poate intri si tu pe forum putin insa se pare ca nu te-a lasat Alexutzu . Te asteptam .
Matei doarme destul de prost in ultimele nopti si nici nu prea mai vrea sa pape f greu si cu multe insistente. Cu siguranta ii mai ies ceva dintzuci...sa iasa toti o data ca parca ma doare pe mine cand URLA .
Tania- sa nu fi nostalgica ref la intzarcat pentru ca asa este natura... si omuletzii...stiu cand este gata. Oricum sa fi super fericita ca ai putut sa ii dai si atat !!! Pupici frumoasei tale mici si mari !!!
Helen- sanatate multa lui Cosmin si pregatiri cu folos pentru sambata. Sa ne scrii ce a ales printul tau .
Adriana- te pup si pe tine si pe Rares si va doresc o zi minunata !!!!
Pupici
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
ad_risnov spune:
M-au mancat mainile sa scriu cateva randuri inainte de a fugi in oras.
Andruska mea draga, cum sa nu am eu tocmai rememberul tau??? Abia astept sa postez data de 6 febr. Suntei o gramada de mamicutze atunci!!! Si noi va pupam dulce pe toti patru si multa sanatate lui Matei !
Emilly, nu incep serviciul, dar pt. ca lucrez in invatamantul superior si mai am si un doctorat de facut, trebuie sa public la greu, sa particip la sesiuni de comunicari, la carti, etc. Cu asa ceva sunt ocupata acum.
Tania si fetele vorbarete de pe messenger, va rog sa nu va suparati pe mine ca n-am mai intrat la discutii cu voi, dar sunt si f. ocupata si f. obosita. O sa-mi iau revansa, promit!!!
Bafta multa la examen!!! Vezi ca incep sa se miste lucrurile in directia dorita?
Sunt tare amarata ca ni s-a stricat aparatul foto digital. Acum ma duc cu el la service.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
saphir spune:
ALEXANDRU
TIANA MARIA
Monica, e super scump Albert, chiar si obosit Inca odata sa-ti traiasca
Eu sunt chiauna, pentru ca de 3 nopti Amos nu doarme. Parca are ceas desteptator, la ora 3 se trezeste. Iar eu numai pe la 2 adorm, asa ca de la 3 la 5 sta treaz, se foieste, plange, nu-i trebuie nimic. I-au iesit deja inca 2 dintisori jos -incisivi laterali se numesc ?- si banuiesc ca trebuie sa ii mai iasa ceva, ca prea e plin de bale si prea e marait. Mai nou iar ii curge nasul
Noroc ca nu am avut probleme cu mancarea din cauza asta.
In rest, eu ma simt din ce in ce mai grea, ma misc mai rau ca o rata, obosesc repede iar samburica se agita intr-un mare fel. Uneori sunt suparata pe Amos pentru ca nu ma lasa deloc sa ma odihnesc dupa-amiaza si deseori ma loveste in burta si nu apuc sa ma feresc iar cea mica, asa se strange si mi se rupe sufletul.
Abia astept sa nasc. Deja duminica intru in saptamana 33....atat de repede trece timpul.
A iesit soarele la noi, e frig, dar macar nu mai e ca ieri, cand a plouat cu gheata. Ma duc sa
O zi buna va dorim
Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos
buli spune:
pfiiii ... ce dragutz e Albert
ii place masina? sta in ea?
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
ane2 spune:
Dragutel foc Albert...Sa-ti taraisca si sa-ti aduca numai bucrii!!!!!!!!!
Saphir am reusit si eu sa vad pozele cu Amos...tare frumusel...sa va traiasca...a si tu burticuto arati super...
Helen ,bine a-ti venit acasa!!!!Of doctorii astia ....sper ca Cosmin sa se refaca repede...
Rachella tot prost mananca..defapt nu mananc deloc...dim nici macar lapte nu a vrut...nu mai stiu ce sai dau ...deja asta e a 3 zi ...
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Babee spune:
Va salutam si noi.
Suntem prinsi cu multe din pacate si tot alergam de colo colo(eu si Bubu, normal).Printre picaturi mai citim si ne informam aici pe Dc.
Saphir scumpa incearca si cere ajutorul cuiva ca iti e greu greu.Macar acum..catva timp si apoi ti le faci tu pe toate.
Monica sa va traiasca baiatul!Chiar daca era obosit, era ziua lui, nu?Sa stapaneasca sanatos masinuta.in ceea ce priveste atitudinea soacrei..eu ma abtin
Eu astazi o am pe viitoarea bona/baby sitter la proba.Va sta 5 ore, cam cat voi avea nevoie de ea.Sa invete tot in casa si sa stie cum sa se ocupe de Phillip.
Phillip a invatat sa faca vai vai(cu manutele in jurul fetei si misandu-si capul), sa bata dn palem cand ii cant(va invata si cand vor canta altii), si sa se urce intr-un sertar de la birou ca sa ajunga la monitor, ca la tastatura ajunge de ceva timp
Stie si el sa arate manuta si picior, restul parca nu-s ale lui.Ei..dar va invata el, nu??
Astea nu-s 'treburi' la fel de interesante ca si telecomanda de la tv, dvd, combina sau cum ar fi chiar schimbatul cd-urilor in timp ce functioneaza.
Va pupam si zi usoara.
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Emilly spune:
ALEXANDRU si TIANA MARIAsa fiti sanatosi , voinici si frumosi! pentru mamici.
Adriana bafta multa in tot ceea ce faci!bravo tie!
Saphir te pup si ai grija de tine si samburica...si Amos si de tati...offf multe se mai aduna cite odata, dar las ca trece si cine o sa aibe 2 bb-i frumosi si destepti?Saphir si tati...Ai grija de tine!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
saphir spune:
Emilly, Babee
Incerc in ultima vreme sa nu mai fac efort, sa nu mai matur si sa spal gresia de 5 ori/zi, am redus la de 3ori/zi
Cat despre ajutor, sa iau o israelianca sa ma ajute, mai bine lipsa...sunt foarte puturoase si vor bani multi pe nimic. Sa iau o romanca, imi pare rau sa recunosc, dar multe dintre romancele venite aici la lucru sunt rele, invidioase, barfitoare si...lista ar putea continua. Asa ca ma las pagubasa, fac eu cat pot si ce nu pot, face tati.
Peste 2 saptamani, sper sa ajung la ministerul de interior de aici si sa vad ce raspuns primesc in privinta invitatiei pentru mama mea. Atata birocratie si atata plimbare pentru niste amarate de acte, nu ati vazut nici in Romania. Cat despre viza, este complicat tare...ca si cand as chema-o pe mama in nu stiu ce tara, ca si cand mi-ar face ei vreun favor ca imi dau viza...tare m-am mai saturat de tara asta, dar deocamdata astea sunt conditiile, le mai suportam o vreme.
Eu sunt tare optimista si vad lucrurile pozitiv, asa sunt eu si sunt convinsa ca totul o sa fie bine....ceea ce va doresc si voua, tuturor
Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos
DARAEL spune:
Cum este ora amintirilor, am sa pun si eu o postare mai veche, asa, pentru amintirea vremurilor cand mai eram scrib sef si-l peteam pe Bubu:
-----------------
Autor: DARAEL
Raspuns la: 21/01/2004 00:33:41
Adina Iulia simpatica treaba cu caruciorul dublu, dar o sa o las doar pe Ioana77 (si pe toate burticile care asteapta gemeni !) sa se distreze cu vehicule cu gabarit depasit ! Oricum, dupa cum Ioana ne tot spune ca Arturicii iubesc fotbalul, nu cred ca o sa il foloseasca mai mult de cateva luni si pe urma... pe gazon cu ei !
Elena I. ma bucur ca stradaniile mele in domeniul petitului nu au ramas neobservate... sine stie, poate peste ani... si ani... o sa ajungem si noi la TV ca ne-am casatorit copiii inca de la varste fragede (cred ca deja unii se simt lezati ca au asteptat pana la 5 6 ani sa faca rost de Mertzan, salbe si viloace si nu au fost pe faza in perioada intrauterina !!!). In rest, cu pupatul micuta noastra e deja un rasfatel ca toata ziua il taxeaza pe tati cu pusi la burtica.
Lia felicitari ! Alexandru, bine ai veni in gasca ! Sa fii sanatos, destept si cuminte si sa ai parte numai de bucurii si fericire !
Ce ma bucur, ce ma bucur o gramada de (posibili) gineri au aparut deja (YUPIIIIII !!!), asa ca nu pot decat sa pun noua lista. Asta e:
Corrydo - 27 dec cezariana - Bogdan (2.800g/50cm)
Georgy - 27 dec cezariana - Cristian Constantin (3.300g)
Layla - 29 dec natural - Daniel-Alexandru (3.350g/50cm)
Diana_b 02 ian natural Mircea (4.400g/54cm)
dienuca 02 ian natural - Rares Alexandru (3.100g/51cm)
Lavv - 07 ian cezariana - Alexandru (3.150g/50cm)
Klavier (Adriana) 09 ian - Andrei
Ellie SUA 09 ian natural - Samuel Claudiu (3.300g/50,8cm)
Ane2 - 17 ian cezariana - Rachella Alexia - (3.000g/53cm)
Lia70 19 ian natural - Alexandru (3.700g / 51 cm)
Lala26 18.01 - spit Cl. Elena Doamna Iasi, baietel (Rares Petru)
aramona 22.01 fetita
Helen 22.01.04 baietel Cosmin ?
Andra28 - 28.01. - spit. Giulesti, Dr. M.Moisa, baietel (Alexandru)
Narcisa 27.01 Germania, fetita (Vivien), cezariana
Ioana77 - 30.01 - Spit Universitar, Dr V. Horhoianu, gemenii Arturicii (baietei) - cezariana
Andruska - 3.02- Spit Universitar, Dr I. Badea, baietel (Matei Daniel), posibila cezariana
Simona - 5.02, dr. Herghelegiu, sp. Polizu, fetitza
Adriana (Ad_Rasnov) 5 - 10.02 - Spit Filantropia, Dr F.Paris, baietel (Rares Ioan)
Fabi - 9.02, Clinique de l'Yvette, Longjumeau, France, dr. J. Cavasimo fetita
Gabriela (Babee) - 10.02, Spit St. Josef Viena, baietel Bubu (Philip) cezariana
Tatiana G - 10.02. Cl. Stanca - Cluj, Dr. F.Florescu, fetita (Clara Maria)
Elena - 11.02. - Cl. Elena Doamna Iasi, fetita
IoanaCo - 12.02 - Cl. Stanca - Cluj, Dr. F.Florescu, baietel (Darius)
Adlemi - 16.02 - Spit. Pantelimon, Prof. Ancar, baietel (Andrei) - cezariana
DanaEma - 18.02 fetita
Saphir - 24.02 baietel
Adina-Iulia - 25.02 - Spit Universitar, Dr C.Grigoriu, fetita (Olivia Karla)
DARAEL 25 - 29.02 Spit D Popescu Timisoara fetita (Maria Daria)
Magda30 - 27.02 - Spit din Targoviste, fetita (?) - cezariana
Stand asa, si uitandu-ma la lista, am descoperit ca am o problema existentiala: pe noi, pe Adina-Iulia si pe Magda30 cine o sa ne treaca pe lista ??? Eeeeee, se pare ca dupa noi... potopul !
La intrebarea asta, jumatatea mi-a soptit ca totusi e bine, pentru ca o sa mergem la loc caldut, la bebelusii de ian-feb 2004 !
Gata, plec dar nu inainte de a va spune ce chestie super faina am descoperit pe site: daca vreti sa puneti o mutrita (icon) cu un spermatozoid, este suficient sa-i scrieti numele gica in paranteze drepte si fara ghilimelele puse de mine... hi, hi, hi ! Spermatozoidul gica !!! Hi, hi, hi... de mult nu m-am distrat asa de bine.......... gica si a lui ceata, toti voinici cu coada lata !
DARAEL & Maria-Daria (35 W)
---------
Autor: DARAEL
Raspuns la: 21/01/2004 00:38:27
Babee stiu si eu ? Sa raspund chiar asa la invitatie ? Pai de zestre nu ai spus inca nimic... si daca ma gandesc si la negocierile pe care le duci cu Rachella-cea-dulce-si-scumpa...
dulce pentru Bubu,
DARAEL & Maria-Daria (35 W)
A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile. DEMOCRIT
-----------
Imi cer scuze pentru ca la fetite am pus alt mutunel, cel cu "majoreta" - acum imi pare mai simpatic decat cel cu "fata indragostita" care era in mesajul original
Ce amintiri, ce vremuri !
Fetelor, va multumesc ca existati ! Nici nu stiu ce ma faceam fara voi... !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile. DEMOCRIT