Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
buli spune:
Helen, bine ati revenit!!!
sanatate multa
Saphir, am vazut pozele. sinteti niste frumosi
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
ralualexandrei spune:
Tatiana si Babee multumesc pt urare si sa stiti ca am luat 8,bine ca am trecut si de asta ca tare imi era frica.
Emilly cu maseluta e cam asa,alaltaieri noapte a gemut toata noaptea in somn asa ca nu am pus geana pe geana pana la 6 cand s-a linistit si am apucat si eu vreo 4 ore de somn,in rest e maraita si nervoasa tot timpul din cauza durerii(seamana cu ma-sa).Sunt fericita ca mananca bine in ciuda durerii pe care o are.Helen bine ati revenit si multa sanatate lui Cosmin!Anca faina melodie!Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
Roxana_G spune:
Buna seara fetelor. Eu nu mai intru azi pe chat, sunt franta. Dar mai bine, misiunea asta e pe terminate si sper sa fie mai bine saptamana viitoare. Oricum vad ca ieri am pierdut distractia.
Albert Eduard
Alexandru
Sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti iubiti si norocosi!
Monica, sa iti traisca puiul si aveti parte numai de bucurii.
Tatiana, te rog sa imi dai si mie reteta cu pricina. Te roooog!
Helen, bine ati revenit. Vad ca nu sunteti prea bine, insa sa dea Dumnezeu sa treceti si peste asta. Mare chin pe mititelul Cosmin si bataie de cap pentru tine. Nu stiu ce e si cu medicii astia, de nu te ajuta concret. Eu cred ca ii luam la bataie. Tare te admir cum reusesti sa treci peste toate.
Adriana, pentru remember-uri. Mereu sunt cu pielea de gaina si cu sufletul cat puricele.
Anca, super melodie.
Andra, maseluta va fi o premiera printre bebelusii nostri (sau nu? mai e cineva?). Bine macar ca mananca, ptr ca Alex a mea inceteaza sa manance cu 2-3 zile inainte de orice dintisor.
Va pupic si ma duc ca de obicei la papa si nani.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Emilly spune:
Alexandru si Albert Eduard
sa fiti sanatosi si voiosi si frumosi!
la mamici!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Ioana77 spune:
Albert
Alexandru
Buna seara tuturor,
Pe la noi nimic nou. Nici un dinte, nici o masea in plus. Suntem veseli si cuminti.
Eu tot ca Roxana. Stresata si obosita.
Hai mai Rox, tocmai pe ginerele lui Alex l-ai uitat? Pai nu e el campion la masele si dinti!!! Te spun sa stii!!
Helen
Ma bucur ca ati revenit. Sunt convinsa ca nu este grav in cele din urma.
Sa aveti o seara linistita,
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
anda141 spune:
Buna seara fetelor!!
In primul rand multumim pentru uararile frumoase pe care nu le-ati facut!!
Noi am terminat petrecerea.Dar sa o iau cu inceputul.
Astazi,dupa cum v-am anuntat , astzi am avut examen. Bunnnn! Vorbisem cu soacra sa vina sa stea cu Albert cat eu sunt la examen. Asa ca sun eu inainte sa plec sa vad pe unde este,la care raspunsul ..."aaaa, sunt acasa. Daca nu m-ati mai sunat!!" Ca sa nu ma supar, bla, bla bla...bineinteles ca m-am suparat, de data asta chiar m-am suparat. A uitat si de ziua lui Albert si doua duminica ii amintisem ca am fost pe la ea. Asa ca a trebuit sa-l las pe Bubu la Nicu la birou. Alta posibilitate nu am avut. Oricum am trecut pe acolo,ca am servit si fetele cu prajituri. O data face bubu un an si e nici macar la multi ani nu i-a zis. M-am suparat tare.
In fine, am mers la exemen asa suparata , nu mai aveam chef de nimic, dar din fericire am facut tot la examen si sper la o nota buna. Asa ca am scapat de 3 examene, mai am 4 .
La intoarcere am luat tortul si prajiturile, restul cumparasem de ieri.
Intre timp Albert venise acasa, dar casa arata ca dupa taifun. O punga cu cereale varsata pe mocheta, jucarii in toata casa, si alte cele. Asa ca m-am apucat si am facut curat, luna am facut, am decorat camera, am asezat masa si gata.
Am avut vreo 16 invitati, am servit doar cu dulciuri, suc si ceva sarat, si tort. ltceva nu am mai facut, in primul rand nu am considerat necesar, ca nu a durat mult toata treaba, si in al doilea rand nu am avut timp sa fac nimic.
Nu va spun ca Albert nu dormise decat mai putin de o ora si avea saracul ochii rosii de oboseala, o sa vdeti intr-o poza.
Una peste alta a fost f. frumos, ne-am simtit bine cu totii,si Bubu a fost la inaltime, a ras, a mers , a vb. cu taoata lumea si a aratat ce stie le sa faca la toti; adica sa cante, sa aplaude,sa faca morisca...
Eu sunt super obosita acum, ca azi noapte nu prea am domrit,Albert mi sa- trezit de n ori.
Va scriu un mesaj pe care l-a primit Albert la prima ora si care mi-a placut mult! :
Draga Domnule BUBU, permiteti-ne ca in aceasta zi deosebita sa va deranjam, pentru a va putea ura ca viata pe acest pamant sa iti fie plina de bucurii, sanatatea sa iti fie tovaras de drum, iar intelepciunea sa mearga inaintea ta rezolvand toate greutatile vietii. Frumoasa ta mama si bunul tau tata sa iti fie prieneni de nadejde, sa fii mereu alaturi de ei, sa ii iubesti cu toata inima ta, dar mai presus de asta sa stai neclintit langa Dumnezeu. In mana LUI sa iti lasi viata si ea va fi calauzita pe calea cea dreapta. Binecuvantat sa fii tu si familia ta. Gabi si Simona
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ad_risnov spune:
Monicaaaaaaaaaaaaaaa, ce mesaj frumos!!!
Sa dea Domnul ca totul sa se implineasca!
Eu sunt tare obosita si ocupata din nou cu ceva pt. servici. Iar maine voi colinda din nou toata ziua. Asa ca o sa fiu absenta cu desavarsire.
Sper sa recuperez in week-end.
Maine imi iau carnetul!!!
Noapte buna tuturor.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Andruska spune:
La multi ani Alexandru si Albert Eduard !!!
Sa cresteti mari, sanatosi, voinici, armoniosi si tot ce va doriti voi (si parintii) sa vi se indeplineasca !!!
Adriana m-ai emotionat tare mult cu remember-ul despre nasterea lui Alexandru ..pe a mea o mai ai?
Sunt super obosita insa am intrat ca sa le urez celor 2 minuni La multi ani !!!
Va pup pe toate si ne mai "auzim". Noapte buna
Cum a ramas cu data de 5 februarie? Unde ne vedem?
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
dadi_t spune:
LA MULTI ANI Albert Eduard si Alexandru
Helen, bine ati revenit. Desi nici raceala nu e de neglijat, bine ca totusi nu au iesit analizele negative.Sanatate multa puiutului si distractie maxima sambata!
Monica, felicitari pt. ziua de astazi. Important e ca a iesit totul bine in final. acum ai timp sa te mai si odihnesti...pana la urmatorul examen.
Adriana, ai fost scumpa la vedere azi pe Yahoo. Esti scuzata cu motivatia am inteles....doi porumbei pe o...bulinuta! Te asteptam la o barfa mica! Uda din plin carnetul sa-ti mearga bine.Am intrat si eu pe ultima suta de metrii....incepe sa dea roade invatatul ca am inceput sa fac bine chestionarele. Doamne-ajuta!
Bibi cred ca se intarca singura.Azi nu a mai vrut tati deloc.Nici macar la culcare.Cum i-am dat biberonul cum a trecut la munci la cauciuc!Parca am o nostalgie.....dar decat sa vina cu scaunelul sa ceara tatzi!
Pupici si o noapte linistita!
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze DECEMBRIE!
Emilly spune:
Tania si Ilinca tot singura s-a intarcat...si io am avut nostalgii si inca imi e dor de ea pe cind papa tzitzi...puiuti draguti...
Monica scump tare flacaul vostru si frumos foc.Sa va traiasca.Cit despre soacra
Adriana incepi serviciu?cind?
pupici si noapte buna
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)